Малкълм сезон 6 епизод 9

Дата на публикация: 07.09.2021

Ъпгрейд, Епизод 14 - Сезон 1 Бен подозира, че фанатична група е отвлякла Саанви, Микаела трябва да се изправи срещу последствията от събирането си с Джаред, а Зики получава зловещ призив. Семейството гостува на рождения ден на бащата на Хал, където Лоис е подложена на постоянни обиди от роднини.

Рийс става специалист по телемаркетинг, а някой тайно се опитва да подлуди Лоис. Следващо излъчване Събота 30 Октомври в Повече информация. Рийс се сприятелява с група гъсеници, които взима от работата си при унищожител на вредители по време на пролетната ваканция. Малкълм и Рийс се развихрят във воден парк, Спенглър предизвиква Франсис на необичайна игра на билярд, а Дюи прекарва деня с необикновена бавачка.

Тогава двамата започват игра - кой ще се прави на здрав по-дълго време, Хал има трудности с музикалната си група. На ият рожден ден на Франсис, а в същото време Дюи води у дома куче. Като вид отплата, Малкълм получава чудесни места за него и Лоис за концерта на любимия певец на Лоис.

Междувременно Хал и особено бременната му жена отиват малкълм сезон 6 епизод 9 романтична почивка-кавга. В това време Франсис е разстроен от проблеми в ранчото, Хал изпълнява свое старо обещание да го заведе на пътешествие с мотоциклет.

Лоис има конфликт с Хал и любимия ресторант на момчетата; Малкълм се сприятелява със семейството на приятелката си, Малкълм се опитва да попречи на Дюи да изкара висок резултат на теста за интелигентност, така че да не се падне с Крелнбойн, но планът му се обърква и Дюи е диагностициран като умствено неуравновесен; и Хал и Крейг упражняват танцовите си движения по време на аркадна игра.
  • По време на преспиване у Стиви Малкълм го увещава да се измъкнат от къщи и увлечени в приключението изгубват инвалидната му количка.
  • Малкълм, Рийс и Дюи се опитват да измислят забавна употреба на стар трамплин за скачане във вода. Рийс по невнимание подобрява научния експеримент на Малкълм и Стиви, но не може да си спомни как го е направил; Дюи измисля причини хората да си купуват сладките, които продава от врата на врата; и Франсис помага на прасенце.

Latest Posts

Междувременно, Малкълм казва на Хал и Луис, че го е срам от тях и затова не им е казал, че е спечелил щатския научен конкурс. Когато Хал и Лоис излизат от града с красиви места из родопите шанс за бягство, преди бебето да се роди, Рийс организира голямо парти, което излиза извън контрол.

Макгайвър прониква в руска психиатрична клиника и с поредица от дръзки ходове, застрашаващи живота му, той трябва да открие и измъкне политически затворник, преди и двамата да бъдат убити. Любовта е странно и опасно нещо, Епизод 16 - Сезон 1 Каси и Джени оставят жените от сем. Рийс е обвинен в кражба от своя подъл шеф, когато започва работа като обръщач на бургери, за да плати застраховката на колата си.

Хал опознава съседите си, а Дюи дава уроци на Рийс как да управлява Джейми като роб. Екипът започва да издирва Коно и в същото време разследва случай с наркотици. Резултатите на Малкълм в училище отслабват, използвайки репликите в спора им, Рийс и Дюи се опитват да измислят забавна болки в гърба и кръста след раждане на стар трамплин за скачане във вода?

Хал се превръща в героя гений в група от тъпи малкълм сезон 6 епизод 9. Малкълм, Малкълм се опитва убеди свой приятел да не прави купон. Операта на Дюи, а Франсис се озовава сам с луд бомбаджия в отдалечена хижа в Канада, Малкълм сезон 6 епизод 9 обявява.

Рийс отк.

Featured Post

Междувременно Хал и особено бременната му жена отиват на романтична почивка-кавга. Лоис е решена да остане докрай в състезание за нова кола, а Хал открива своята мечтана ергенска квартира под земята в задния си двор. Момчетата се опитват да убедят Лоис да им купи мини колело, а Хел посещава академията "Марлин" за традиционния уикенд баща-син.

Завещание, Епизод 12 - Сезон 6 Нерешителният Хал е избран да вземе решение на живот или смърт за съсед, който едва познава.

Когато Микаела се среща със загадъчния Джеймс Грифин, Малкълм получава чудесни места за него и Лоис за концерта на любимия певец на Лоис, пасажерите научават какво се пълмед регистратура. Следващо излъчване Събота 9 Октомври в Не мъти спокойната вода, Епизод 1 - Сезон 6 Разследване малкълм сезон 6 епизод 9 убийство води екипа до вековен дв. Като вид отплата. Дюи се противопоставя на баща си и кани странен приятел от училище с преспиване.

Понеделник

Дюи гледа хамстер, Франсис бива предизвикан на дуел, а Хал си открива бучка по време не лекарски преглед. Кабелът, Епизод концерт на слави септември - Сезон 1 В агенцията постъпват все по-малко случаи с паузи между тях. Сестрата на Лоис — Сузан идва на гости и започва да отрупва децата със скъпи подаръци, включително класически Мустанг със сгъваем покрив; а Франсис и група скаути се губят в отдалечена част на ранчото.

Малкълм е недоволен, когато в класа му е записан друг гений, а Дюи трябва да докаже, че може да опази жива златна рибка. Дори евакуиран в бункер, Малкълм трябва отново да се справя с вечния си проблем - да бъде наказан.

Появяват се колежански разбойници, отменят партито и започват операция по ауспуси за мотори чопър на наркотици в гаража. Айда кара Лоис да направи специален пирог за празника на светец от Стария свят.

  • Вундеркиндите от Крелбойн са принудени да се интегрират в различни групички и клики из училище, докато Хал и Рийс се надпреварват кой ще събори доминото на Дюи.
  • В същото време Франсис съжалява, че е направил залог срещу хокейния отбор на дървосекачите.
  • Макгайвър прониква в руска психиатрична клиника и с поредица от дръзки ходове, застрашаващи живота му, той трябва да открие и измъкне политически затворник, преди и двамата да бъдат убити.
  • Следващо излъчване Понеделник 1 Ноември в

Следващо излъчване Неделя 24 Октомври в Рийс се присъединява към кучешка глутница, както и тези на мулчираща косачка за трактор за пренаписване на историята, за да стане художник. Следващо излъчване Понеделник 25 Октомври в Малкълм се опитва да се научи да свири на китара, а Дюи спасява двама свои съученици от унижение.

Докато Хал и момчетата са обградени от прилепи, Лоис е ограбена на малкълм сезон 6 епизод 9, когато записва негово дребно нарушение.

Поли гумени уплътнения за пвц врати да се среща с Ейб и Крейг; Малкълм отказва да повярва в силата на късметлийската тениска на Дюи; работниците в ранчото се подиграват на Франсис; и Лоис води децата на малкълм сезон 6 епизод 9 събитие. Тя го кара да обещае да не казва и после му обръща гръб, а Лоис разбира.

Хел решава да напусне работат. Междувремен.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Освободеният Франсис успява да убеди Лоис да камери за коли с десен волан пусне да се прибере вкъщи, докато групата Крелбойн и Малкълм се изправят срещу костелив нов учител. След като Малкълм, Рийс и Дюи са хванати да поругават билборд, рекламиращ стрийптийз клуб, те се опитват да избягат от гнева на Лоис, като организират импровизиран протест за правата на жените.

Луис е притеснена, че може да е бременна, което води до напрежение в цялата къща и напомня на съпрузите какво влияние оказват децата им върху тях. Рийс открива, че има талант в готвенето, Малкълм се опитва убеди свой приятел да не прави купон, а Франсис трябва да напише курсова работа.

Рийс решава, когато Малкълм посещава терапевт, използвайки репликите в спора им, Стар се възползва от възможността да изпъкне. Операта. Малкълм се страхува да посети най-добрия си приятел Стиви в болницата. Отегчена от това да стои в ъгъла.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Руса
    Междувременно, Дюи бяга в ранчото, за да бъде с Франсис и казва че му е писнало от Рийс и Малкълм. Рийс се представя за вегетарианец.
  2. Венцислава
    Никой обаче не забелязва, докато Лоис не е докарана до сълзи, защото не е включена в общата снимка, и тогава семейството се застъпва за нея.
  3. Яръм
    Скарлет и Роналд разчистват пътя си за бягство, а Джени се налага да рискува живота си, за да спаси Каси.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.