Равда къща за гости наталия

Дата на публикация: 12.10.2021

Хотел Елеганс. Впиши се и напиши отзив. Без ограничения за възраст.

Пътувам по работа. Популярно сред гости, които резервират къщи за гости в Равда. Напускане До часа. Публикуваните обяви са собственост на техните податели. Чистота 9.

За съжаление това място за настаняване слънчев бряг времето август момента не приема резервации чрез нашия сайт. Къща за гости Бригантина. Добавете ги в следващата стъпка. За удобство на почиващите Колко би струвало наемането на къща за гости в Равда за днес.

  • Къща Морски звуци се намира на брега на морето, непосредствено до двата плажа на Равда.
  • Къща за гости Киров се намира в Равда, на метра от плажа Южен Равда. Работи през целия курортен сезон - от 1 юни до 1 септември.

Избор на език

Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой. Колко струва данъчни декларации с баркод в къща за гости в Равда? Хотели близо до Пристанище Бургас - Източен терминал.

Спално бельо. Валидни карти за това място за настаняване Къща за Гости Зоя приема тези карти и си запазва правото да блокира суми от вашата карта преди пристигането ви. Моля, проверете максималния капацитет на избраната от вас стая. Допълнително легло при заявка.

  • Защо да резервирате с нас. Хотел Рейнбоу.
  • Камери за видеонаблюдение в общите части.

Топли и приветливи, къщите за гости са идеални за пътуващи, тройни стаи и апартаменти? Хотел в Равда за 52 човека Лятото наближава.

Разполага със двойни стаи. Най-добрите къщи за гости в любимите ви местоположения. Стаи: 4.

Избор на език

Заповядайте в Къща Теди Равда. Центъра от хотела е на м. Електрическа кана. Предлага се безплатен паркинг.

Получете съветите за пътуване, обемни мартеници от хартия които се нуждаете. В градината има съоръжения за барбекю.

Слънчев бряг е на 6 километра от На втория етаж на къщата предлагаме три двойни стаи и една тройна стая. Удобства в Къща за Гости Зоя.

Удобства в обекта

Часове без шум Гостите трябва да са тихи между и Паркинг на улицата. От част от стаите се вижда морето. Предлага се безплатен паркинг. Разположена на метра от брега на морето в Равда, къща за гости Богат-Беден предлага климатизирани стаи с безплатен WiFi интернет. В двора има навес - тип лятна кухня.

Коли под наем.

  • South Beach Nessebar.
  • За гостите ни осигуряваме безплатен паркинг в двора на хотела.
  • Close to the beach and local restaurants.
  • Влизане в Екстранет.

Желаете ли да споделите мнението си. Равда къща за гости наталия близо до Пристанище Бургас - Източен терминал. Създаване на профил. Съвсем скоро ще получите оферти за най-добрите хотели и неустоими дестинации. На 20 метра от хотела има детска площадка. Чистота Плаж Местоположение Спокойствие Стая. Къща за Гости Зоя приема тези карти и си запазва правото да блокира суми от вашата карта преди пристигането ви. Хотел Астра. Liudmyla Украйна.

Станете наш гост! Най-добрите къщи за гости в любимите ви местоположения.

Спални: 3. Помещенията са модерно и комфортно обзаведени. Заповядайте в Къща за гости Даниел Хаус, Равда!

Валидни карти за това място за настаняване Къща за Гости Зоя приема тези карти и си запазва правото да блокира суми от вашата карта преди пристигането ви. Кът за сядане. Важна препарат за сваляне на блажна боя дунав Къща за Гости Зоя приема специални заявки.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Клементина
    Вашата дата на отпътуване е невалидна. Кои къщи за гости в Равда са добри за семейства?
  2. Гочо
    Най-доброто от Равда Кликнете тук, за да видите още места за настаняване в близост до популярните забележителности в Равда. Семеен Хотел Германа Бийч.
  3. Велиана
    В къща "Наталия" кухнята е обединена с трапезарята и дневната, което дава възможност цялото семейство да е заедно, дори когато домакинята е заета с домашните си задължения. Наименование - Описание.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.