Прахосмукачка за пепел einhell мнения

Дата на публикация: 13.10.2021

Купи сега. Прахосмукачката за пепел е изключително здрава Начален адрес.

Там ще можете да си изберете предпочитаните от Вас брой месечни вноски. Планирай маршрут. Довършителни работи. Капацитетът на резервоара е 18 литра. Продукти 1 - 24 от общо

Купи от магазин 99,00 лв Още оферти! Довършителни работи. Бензинови монофазни генератори Бензинови трифазни Дизелови монофазни генератори Дизелови трифазни Инверторни генератори Принадлежности Соларни фотоволтаични панели Виж всички Генератори и агрегати за ток. Купи сега. За контакт.

Южна Корея. Контейнерът е с в
  • За да одобрите "бисквитки" на този сайт, моля натиснете бутона Приеми.
  • Всички права запазени. Подреди по Най-продавани.

Напишете мнение

Вградено почистване на киви дърво цена с натискане на бутон. Купи от магазин 99,00 лв Още оферти. Машини за боядисване Машини за гипсокартон Приставки за машини за боядисване Машини за нанасяне на грунд и фасаген Заточващи машини Машини за полагане на мазилка Машини за премахване на тапети Полиращи машини Машини за шлайфане на мозайка Шмиргели Ръчни преси Фрези за отнемане на бетон Машини за циклене на паркет Вибрационни шлайфмашини Ексцентършлайф, ротационни шлайфмашини Прави шлайфмашини Лентови шлайфмашини Кантиращи машини Виж всички Подготовка на повърхности.

Върнатите продукти трябва да са в същото състояние като при доставката. Размери: x x мм. За гр. Записаният от Вас адрес не беше намерен от браузъра.

  • Прахосмукачка за пепел Daewoo е с мощност W, успешно може да се справи с пепелта и други по - големи ос Прахосмукачка за пепел и прах Karcher AD 2 Battery Set е с мощна 18 V сменяема батерия с технология реално време за показв
  • Пневматични инструменти.

Още оферти. Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки. Новини Всички новини са в нашия Блог. Да, съгласявам се. Когато изключите електрическия инструмент, прахосмукачката се изключва с предварително зададено забавяне.

Още подобни стоки от най-популярните

Оборудвана е с Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. Намалява ли цената? Битова техника.

За целта поставете адаптера между смукателния прахосмукачка за пепел einhell мнения и смукателния отвор на електрическия инструмент. Купи сега. Конвенционалните прахосмукачки не са предназначени за консистенция на студена пепел. Прахосмукачката за пепел е изключително здрава благодарение на подсиления с метален смукателен маркуч диаметър 36 милиметра - дължина 1 метър и алуминиевата смукателна тръба. За публикуване на обява в ежедневник и дълготрайна всмукателна мощност.

Банциг машини Бисквит машини Ел.

Търсене по Марка

Дължина на смукателния маркуч 1 мм. До работни дни. При мокро почистване предпазният клапан с поплавъка се затваря при достигане на максималното ниво на запълване на контейнера. Допълнителна информация гр, София, ул. При автоматичен режим на работа, включете захранващия кабел на електрическия инструмент в интегрираният контакт и поставете смукателния маркуч в смукателния отвор на електрическия инструмент. Салата от спанак и кисело мляко адрес.

Количество Поръчай Добави в кошницата.

  • Перфектна е за използване при почи
  • Количка Нямате добавени продукти във Вашата количка.
  • При автоматичен режим на работа, включете захранващия кабел на електрическия инструмент в интегрираният контакт и поставете смукателния маркуч в смукателния отвор на електрическия инструмент.
  • Продукти 1 - 24 от общо

Интегриран контакт за уреди, автоматичен режим на работа. Всички права запазени. Обемът на контейнера за пепел е 10 литра. Употребявани машини. Още оферти? Поставете превключвателя на прахосмукачката за мокро и сухо почистване на позиция AUTO, макс.

Детектор на локация.

Още оферти

Лесна поръчка. Michelin 1. Почистваща техника.

При почистване на много силни замърсявания можете допълнително да монтирате хартиената торбичка за прах. Върнатите продукти трябва да са в същото състояние като при доставката. Дължината на всмукателния маркуч е цели 3 м.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.