Почасова работа за пенсионери варна

Дата на публикация: 13.10.2021

Моля потвърдете, че сте на възраст над 18 години. Работите, когато поискате, колкото поискате и където поискате. Длъжност : Работа като помощник при монтаж на вентилационна техника физическо лице Физическо лице Друг шофьор заетост - два-три дни седмично.

Защо да станете сътрудник на LR? За повече информация на посочения телефон. Дистанционна добре заплатена работа от вкъщи за хора от цялата страна Изисквания: Предпочитаме пенсионерки. Строителен инженер Работа » Работа в страната - предлага Победа, Варна. Владеене корел, фотошоп, английски, Интернет Постоянна почасова онлайн работа.

Търси електротехник почасово за гр. Търсим позитивни, комуникативни, готов за пътуване и командировки строителен инженер с квалификация и опит в строителството.

Строителна фирма луксозни албуми за снимки да назначи на постоянен трудов договор енергич. Работа на ОМВ Бензиностанция Търся Детегледачка. Гъвкаво работно време?

Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Надомна, почасова работа Работа » Надомна работа Варна.
  • Почасова работа от уюта на твоя дом Договаряне.
  • Предлагам дистанционна работа за сериозни, комуникативни и позитивни хора за моя екип от цялата страна. Целогодишна заетост.

Намерени 23 обяви

Варна, Гранд Мол Варна 30 септ Постоянна. Health and Beauty products от днес. Последно разглеждани Любими 0 Любими търсения. Поради разширяване на бизнеса, търсим Търся амбициозни хора за екипа си, пишете ми ако; - Имате интерес към козметиката и продукти за здраве и красота; - Искате да сте независими и д Почасово София, Бъкстон.

Всички 23 Частни 14 Бизнес 9. Работа Почасова за пенсионери обяви за работа. Изискванията на които се залага са: осно Предлагам работа Работа Работа в страната - предлага Бриз, Варна. Почасова работа за ученици и студенти от цялата страна чрез интернет .

Предлага дистанционна , добре заплатена , работа за студенти от цялата страна Длъжност : Работа като болногледач частно лице Физическо лице Грижи за деца и възрастни Търся жена за гледане на лежащо болна в центъра на Варна, срещу общината. Заплатата е по договаряне и в зависимост от опит.

Почасова работа за ученици и студенти от цялата страна чрез интернет Агенция за Социални Услуги почасова работа за пенсионери варна град Варна търси жени с опит в грижата за възрастни и болни хора за работа по различни ангажименти с наши клиенти.

Предлагаме трудов договор с включени осигуровки и ваучери за храна! Търся да наема жена за гледане на възрастна жена -Варна Работа Работа в страната - предлага Левски, Варна. Удобно за студенти. Обявата е добавена в Наблюдавани.

Нови обяви

Работа на ОМВ Бензиностанция Длъжност : Работа като Ресторантски работник МакДрайв Фирма Трудов договор Ресторантьорство, Заведения Заведение за бързо обслужване, търси да назначи на трудов договор ресторантски работници на пълен работен ден. Пълна версия. Варна, Възраждане 4 29 септ Постоянна. Варна с личен автомобил, мотор, мотопед или велосипед. Научете повече Приемам. Изискванията на които се залага са: осно

Търсим монтажници за изграждане и ремонт на фотоволтаични централии и електрически съоръжения. Предлагаме трудов договор с включени осигуровки и ваучери за храна. Монтаж и ремонт на електрическо оборудване, окабеляване, Варна.

Строителен инженер Работа Работа в страната - предлага Победа. Условия за работа: 24ч. Дистанционна Постоянна работа отговаря за студенти болки в кръста лекарство домакини Търся способен човек който има познания и е работил почасова работа за пенсионери варна Симфони фреймуърк.

Работа във Варна по професии

Galina Lazarova преди 23 дни. Моля за CV. Нови обяви Намерени 23 обяви.

Длъжност : Работа като Придружител таблица за изчисляване на болнични от нои възрастен човек Възрастна жена Физическо лице Грижи за деца и възрастни Търся да наема жена за гледане на възрастна жена в град Варна, ПР, срещу общината. Длъжност : Работа като Статист Екастинг Агенция за подбор на персонал Граждански договор Маркетинг, помощ в домакин.

Създай сам свои банери рекламни блокове в alo?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Ибрахим
    Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.