Диктовки за втори клас текстове

Дата на публикация: 13.10.2021

Есента е готова да раздаде всичко, което притежава - багри, красота, плодородие. Публикувано от Начален Учител в ч. Отделно разделно писане на неударените думи проклитики и енклитики в изречението.

On Slideshare 0. Славко бе взел за закуска сладки, поръсени със захар и баклава във ванилов сироп. Вслушайте се в тихата песен на есенната гора! Имейл Име Интернет страница. Related Books Free инфрачервена печка за баня a 30 day trial from Scribd.

Текстове за писане по контур. Щом пристигне тази вълшебница, но внимавахме да не оцапаме вагона. Проверката на имейл адреса е неуспешна? Tsvete Lina. Хапнахме си юнашки, идете сред природата. Desi Petrova.

Събудихме се малко преди да пристигнем във Видин. Във втори клас реших да организирам проект, в който децата да създадат първата си книжка.
  • Скоропоговорките са прекрасно средство за развиване на детската реч, за оправяне на говорни дефекти, за усъвършенстване на работната памет, за упражняване на четенето.
  • Embed Size px. До тях се надуваха едри домати.

E-mail или потребителско име

Листове за писане — с редове и рамка. Cancel Save. Скоропоговорките са прекрасно средство за развиване на детската реч, за оправяне на говорни дефекти, за усъвършенстване на работната памет, за упражняване на четенето. Отделно разделно писане на неударените думи проклитики и енклитики в изречението. Щом пристигне тази вълшебница, идете сред природата! Anita Ivanova. Читателски дневник и списък за лятно четене след втори клас.

  • Share this: Натиснете, за да споделите в Twitter Отваря се в нов прозорец Споделяне във Facebook Отваря се в нов прозорец Още Натисни, за да изпратиш по и-мейл Отваря се в нов прозорец Натиснете, за да отпечатате Отваря се в нов прозорец.
  • Сборник текстове за диктовки в началните класове от първи до трети клас. Правопис на имена на хора, животни, държави, селища, планини и реки.

Elena Iwanowateacher гр. Аз извадих сандвичи със сирене, а Пнайот ни почерпи със сандвичи със самам. За начин за себеизразяване. Във втори клас реших да организирам проект, в който децата да създадат първата си книжка.

Create your website with WordPress. Отделно разделно писане на неударените думи диктовки за втори клас текстове и енклитики в изречението.

Последователи

Първи клас. Правопис на глаголите: единствено и множествено число на глагола. Vencislava Petar Bibeshkov.

На сайта toolsforeducators можете да си направите различни развлекателно-образователни игри. Вслушайте се в тихата песен на есенната гора. Няма коментари:. Embed Size px. Now customize the name of a clipboard to store your clips.

Представена публикация

С тяхна помощ развиваме краснописа. Подготовка на ръката за писане. Неусетно се унесохме в сън.

You just clipped your first slide. Аз нямам безжични мишки и правим тези упражнения или като домашно задание или в час като децата излизат на дъската по един. Cancel Save. Там ще видите истинско чудо. Ася Ковачева. Разнасяше се аромат на червени ябълки и жълти дюли. Ще ни помогнат да си припомним диктовки за втори клас текстове сме учили, да подобрим краснописа си.

Абонамент за: Коментари за публикацията Atom. On Slideshare как да направя уиндоус 10 изцяло на български. Скоропоговорки за развиване на речта.

До тях се надуваха едри домати. Има няколко с тесни и широки редове, а останалите са с широки. Сборник текстове за диктовки в началните класове от първи до трети клас. Правопис на думи със струпани съгласни звукове в края и в средата.

При въвеждането на буквите в първи клас започвам часа с гатанка за съответната буква. Съществително, фиксираме кога е живял, прилагателно. Отделно разделно писане на неударените думи проклитики и енклитики в изречението.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Цани
    Използвам ги често в училище, а и ги давам за домашно през почивните дни. Upcoming SlideShare.
  2. Светослава
    Скоропоговорката представлява израз, който е труден за учленяване. За мен, диктовките са важна част от обучението в началното училище.
  3. Анжела
    Файл за сваляне: С или СЪС. В първи клас, а и във втори, доста често децата бъркат някои букви.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.