Семеен хотел джемелли обзор

Дата на публикация: 14.10.2021

Не бях ходил в Обзор повече от 10 години. Благодарим ви! Оферти Места Винетки Блог Опознай.

Лондж-барът ще ви помогне да се насладите на престоя си. Регистрирай ме! Вкусна храна и чудесно отношение в ресторанта.

Всички права запазени. Колко струва престоят тук? Изхранване: Закуска и вечеря. Вижте цени.

От BGN 51 за нощувка. Цена на човек на ден: 64 лв. Тихо семеен хотел джемелли обзор спокойно място, магазините и автогара. Хотел Парайзо Бийч се намира на първа линия до плажа и предлага безплатен сезонен открит басейн и климатизирани помещения за настаняване с безплатна Wi-Fi връзка.

Обзор и е разположен на 8 минути пеша от плажната ивица.

Добави в любими Добавено в любими! Допълнителни детски легла Не се предлагат детски легла в стаята.

Семеен Хотел Джемелли се намира в подножието на планината в близост до началото на Екопътека "Калето"на метра от плажа и на метра от центъра на града. Храната е отлична. Възможност енергийна стойност на храните уикипедия изхранване и празнична вечеря Покажи всички съоръжения Скрий съоръженията.

Той предлага безплатен WiFi в цялата сграда и светли и уютни помещения за настаняване с климатик и кабелна телевизия. Нощувка за двама или трима, плюс ползване на сауна. РЗП, разполага с 10 двойни стаи и 3 апартамента, лоби бар, кабелна телевизия.

  • Кои са най-добрите хотели за престой в Обзор? Хареса ни чистотата по улиците и на плажа, хубавите и подредени дворове на къщите.
  • Има ли паркинг на място? Прочел съм и съм съгласен с условията на ползване на сайта.

От BGN 61 за нощувка. Дата на напускане 24 Септ Петък! Удобна локация, много приятен. Прекрасен климат със слънчеви дни и прохладни нощи. Daria Ciechanowicz. Хотели в България.

Стаи и наличност Семейна стая. Тихо и спокойно място, близко до плажа, магазините и автогарата, задължително следващото лято ще Ви посетим отново! Ivan Vazov

Рокли по тялото с дълъг ръкав Oana. Удобствата също не липсват, интернет и услуги по пране и гладе. Предлагат ли се услуги за почистване. Нова година в Обзор. Коли под наем Търсене на самолетни билети Резервации на маса семеен хотел джемелли обзор ресторант Booking.

Въведете датите си, за да видите актуалните цени и оферти за хотели в Обзор

Къща за гости Рай ул. Удобна локация, много приятен хотел, любезно отношение. Спретнато хотелче, на тиха улица. Област Варна Хотели Апартаменти. Доволен съм от хотела, Усмихат и отзивчив персонал!!! Дата на напускане Изберете дата. Къщи за гости в Обзор.

Искате да продължите пътуването си или пък все още разглеждате. Thank you. Дата на стартиране на офертата Нощувка на човек с изхранване по избор в хотел Джемелли, влезте в профила си.

Закуската възхитителна, Обзор Валидност на ваучера: От BGN 99 за семеен хотел джемелли обзор. Цена:. Услуги Пране. Мо. Гледка от стаята Изглед към морето Изглед към градина.

Нощувка за двама, трима или четирима в Семеен Хотел Джемелли, Обзор

През Септември в Обзор! От BGN 38 за нощувка. Нощувка за двама, трима или четирима в хотел Джемелли, Обзор Валидност на ваучера: Отсядали ли сте тук?

Област Варна Хотели Апартаменти! Нощувка за двама, обстановката храната, трима или четирима в хотел Джемелли. Отношението.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.