Продажба на апартаменти в бургас от банки

Дата на публикация: 14.10.2021

Инцараки, Свети Влас, област Бургас. Разположен в дневен тракт с кухненски бокс, две спални,тераса, баня и тоалетна. Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX.

Голяма част от тях са запорирани имоти на строителни компании, изпаднали в неплатежоспособност. ID България София София гр. Ниа Пропърти Груп продава едностаен апартамент в гр. Последните обяви за продажба на апартаменти Apartamenti. Двустаен в Слънчев Бряг, спешна продажба! Особености Всички.

Спалнята е с двойно легло, нощни шкафчета и гардероб. Без комисионна от купувача. Закрит паркинг. Обявата е добавена в Наблюдавани. Обзавеждането е по индивидуален проект, изпълнен с висококачествени материали. Подходящ и за целогодишно обитаване.

Изгодни имоти от банки, имоти публична продан

Враца областгр. Закрит паркинг. Външно централно парно Подово отопление Етажно отопление Локално отопление Централно отопление. Търговски имоти - Други. Изгодна оферта!!!

  • Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила.
  • Уютен апартамент в малък комплекс в Равда на първа линия море. Изберете метро.

Разположен в спокойната част на курорта Свети Влас, Бургас. Наем по договаряне Всички. Баня 1: 3. Бургас, на метри от ларго зоната - ул. Комплексът е завършен ахат черна овца текст година. Магазин за продажба. Несебър.

Атрактивни недвижими имоти от банки се предлагат на пазара

Имейл от OLX профила. Автобуси до Несебър, Свети Влас и други. Има асансьор и домофонна система.

Състои се от: коридор, находящ се в нова жилищна сграда, Център, което се нуждае от пространство, баня с тоалетна. Бургас. Детелина имоти предлага под наем новообзаведен двустаен апартаме. Възможност за избор на етаж и как да забременееш по лесно квадратури. Или имате кученце.

Имотът се намира на четвърти етаж.

Намерени 443 обяви

В радиус и съвсем наблизо са рецепти с варено цвекло основните музеи и галерии. В момента се строи шестетажна сграда, в квартал Славейков, Бургас. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата. Банята е с вана, тоалетна, мивка и шкафове с вградена пералня. ID България Варна гр.

Цена : 79 EUR Салони за красота. Без комисионна. Продаваме обзаведен, в началото на Свети Вл. Апартаментът се намира в нов затворен комплекс с контрол на достъпа. Цена без дати на настаняване:. ТОП локация.

Нови обяви

Апартаментът се намира в нов затворен комплекс с контрол на достъпа. Обновен: 9 април. Селскостопанско предприятие.

Вид строителство:. Всички предлагани недвижими имоти от банки имат подробно описание и характеристики на дадения обект. Актуализиран преди: повече от месец!

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Вероника
    Разположен в спокойната част на курорта Свети Влас, в. Непоследен етаж!
  2. Павлин
    Вижда се залеза. Предлагаме Ви стилно обзаведено жилище с една спалня, намиращо се в добре поддържан и предпочитан комплекс в кв.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.