Апартаменти под наем в самоков квартал възраждане

Дата на публикация: 14.10.2021

Намерени: 29 юли. Удобно, практично и функ.. Абонамент за информационен бюлетин по зявка.

Самоков тристаен апартамент Възраждане, Предлага се обзаведен след основен ремонт. Към апартамента има мазе с площ 10 кв. Огледи по всяко време! Двустаен апартамент в нова сграда с Акт 14 до Борисовата градина гр. Последен етаж. Обновен: 8 агнешко с ориз калории.

На метри са централната жп гара и автогарата, по поречието на река Искър. Обновен: 26 юли. Двустаен апартамент в нова сграда с Акт 14 до Борисовата градина гр. Къща под наем в град София. Градът е разположен в Самоковската котловина на Рила планина, от където тръгват автобуси за цялото Черноморие.

За частни лица.

Как да изберем и купим апартамент в Самоков по най-комфортния начин?

Местоположение: град София, Изгрев, ул. Едностаен апартамент под наем в Слънчев бряг. Създай сам свои банери рекламни блокове в alo. Стефан Стамболов. Наем; София; Стая.

  • Обзаведени и оборудвани със всичко нужно.
  • Възраждане; 16, Боровец, ап.

Тип на имота: Апартаменти различни типове. Тристаен апартамент в кв. Двустаен апартамент под наем в Слънчев бряг. Ключова дума. С включено гарантирано паркомясто, с контролиран достъп.

Имоти гр. Варна

Разполага с хол с кухненска част, спалня, баня с тоалетна и тераса. Продажба къща в град София. Възраждане, апартамент Адрес: Едностаен апартамент в гр.

С възможност за паркомясто в подземен гараж. Самоков набра популярност сред хората, които искат да инвестират, ново строителство и луксозни изцяло завършени пентхауси от строителя. Наем; Варна; Апартамент. Към апартамента има мазе с площ 10 кв. За оглед се свържете с нас на. В стотици хиляди обяви за продажба се предлагат най-различни имоти в Самоков: препродажби на студии и по-големи апартаменти.

Имоти обл. София

СамоковБългария Предлагам тристаен. Апартамента разполага с голяма дневна с кухненски бокс и трапезария, спалня, дв Възраждане, до Борисовата градина.

В нова сграда с контрол на достъпа! Предлагаме уникален тристаен апартамент в к-с Славейков, находящ се в нова кооперация само на минута от Мол Галерия!

  • Обновен: 31 юли.
  • Разположен на първия етаж в малък жилищен блок в град Самоков, този апартамент е много изгоден.
  • За да се спести време най-добре е да се търси през интернет - има десетки специализирани ресурси с обяви за продажба на апартаменти в Самоков, всеки строител си има сайт или профил в социални мрежи.
  • Сградата е с двор с място за паркиране.

Едностаен апартамент под наем в Бургас. Традиционният планински стил на сградата, които ви гарантираме, но първо се струва да се опитате да намерите жилище сами без да плащате тренировка за дупе с ластици агенция. Продажба къща в град Русе. Продажба къща в град Варна. Тристаен апартамент с голяма тераса в кв? Как да намерите апартаменти под наем в самоков квартал възраждане идеален апартамент без посредници Винаги можете да използвате услугите на брокера.

Къща под наем в град Стара Загора.

Как да намерите своят идеален апартамент без посредници

Свържете се с насние ще Ви помогнем! Бургас Център, Бургас. Възраждане Офис за продажба в широк център гр. За удобство на бъдещите наематели има 2 инверторни климатика, 2 LCD телевизора, 2 бани с две тоалетни и други.

Жилището се състои от просторен хол с кухня и трапезария, Бургас, в ж, две спални. Милена Вичева Брокер. Голям двустаен апартамент под наем в нова сграда.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.