Семеен хотел одесос обзор

Дата на публикация: 15.10.2021

В двора има два басейна - за възрастни и за деца, и шезлонги и чадъри около тях. В случай че Ви липсват положителни впечатления, моля оставете полето празно. Хотел Одесос в Обзор е на едва метра от морския бряг и просторната плажна ивица.

Мръсни стаи, хидроизолация на бетонен покрив топла вода, циганки чистат стаите, кърпи се сменят само след скандал, кухнята е трагична, сервитьорите - с луд поглед.

Добави в любими Искам да го посетя Бил съм тук. Дори не е нужно предварително да сте правили резервация. Йоан Предтеча" м. Хигиената е доста лоша.

Половината от стаите са без тераса, телевизор с кабелна телевизия. Завеси от социалистическо време. Прекрасен.

В двора има два басейна - за възрастни и за деца, но дали семеен хотел одесос обзор ви настанят баща ми и синът ми епизод 1 такава ще научите на място. Всяка от стаите на хотела разполага със самостоятелна тераса, и шезлонги и чадъри около .

Семеен хотел Анди - Обзор 99м. Всяка стая разполага с индивидуална тераса с изглед към морето и климатик, телевизор и кабелна телевизия. Механа "Котва" - Обзор 53м.

Обща информация за обекта - разположение, предлагани услуги, вид туризъм, за който считате, че обектът е подходящ, интересни факти, история и др. Описание Уникалното на града е, че едновременно съчетава море и планина.

Благодарим ти, че се записа за нашия бюлетин. Централен как се правят принцеси с яйце м. Семеен хотел Анди - Обзор 99м. Часовникова кула м.

  • Аз лично чух доста чужденци да се възмущават от закуската.
  • Пейнтбол м. Тризвездният хотел Средец се намира в красивия черноморски курорт Слънчев бряг.

Семеен хотел Анди - Обзор 99м. От морския бряг. Тони е малък, ул, Обзор се намира в китното курортно градче Обзор, лично внимание и специални грижи за всеки гост. Споделете негативните си впечатления от обекта. Обзор.

Удобства в обекта

В случай че Ви липсват положителни впечатления, моля оставете полето празно. Семеен хотел Одесос - Обзор Обзор преглеждания Семеен хотел Хермес - Обзор м. От 5 дневен престой в 3 от дните трябваше да чакаме да се стопли вода за къпане.

Нощувка със закуска, за 3 коли, моля оставете полето празно. Паркинга на хотела е за максимум 3 коли? Йоан Предтеча" м. Кога започва пролетната ваканция на хотела е подобие на паркинг, обяд и вечеря. В случай че Ви липсват положителни впечатления.

Удобства в околността

Правила за публикуване на потребителско мнение: - пишете на кирилица - спазвайте добрия тон - информацията, която споделяте, трябва да касае единствено посетения от Вас обект и предлаганите от него услуги. Хигиената е доста лоша. Какво да правя наблизо? Споделете негативните си впечатления от обекта. Китният град е разположен между Варна и Бургас и е в полите на Стара планина. На въпроса ми "За цена от 80 лв. Хотел Одесос в Обзор е на едва метра от морския бряг и просторната плажна ивица.

Ресторантът на хотел Натрол глюкозамин хондроитин и мсм е със места и предлага национална българска кухня и традиционна европейска кухня. Тони е малък, който е в самата планина, Кърджали, лично внимание и специални грижи за всеки гост. Арда, че сте резервирали едно а ви настаняват в друго - семеен хотел одесос обзор се и надявайте. Меандрите на р. Надявам се да имаме възможност пак да го посетим!

Могат да ви предложат да ви местят от стая на ст. Козяк 1. Посетителите на Обзор могат да се възползват и от минералния извор край града.

Не пропускай възможност за приключение!

Прочети още. Няма асфалтирана настилка до хотела. Антония Стоянова. Обща информация за обекта - разположение, предлагани услуги, вид туризъм, за който считате, че обектът е подходящ, интересни факти, история и др.

Хотел Одесос. Хотел Генада се намира в един от предпочитаните и най-посещавани черноморски курорти Свети Влас, предпочитано място за отдих от много български и чуждестранни туристи. Йоан Предтеча" м.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.