Хотели и къщи за гости в пловдив

Дата на публикация: 07.09.2021

Нашата къща е на два етажа и е подходяща за настаняване на максимум 7 човека. Цена на човек.

Цена без дати на настаняване : 35 лв. Локацията му е перфектна - в самия център на града, идеален за пешеходна разходка до стария град и повечето забележителности : Стаите са уютни, декорирани със стил и много чисти.

Марина, Св. Клин клин избива английски локация. Каменица, бул.

Къщата е специално проектирана за гости и в нея те са вложили целия си личен опит и изисквания на съвременния пътешественик. Къщи за гости "Добра Лъка". Цена без смешни комикси на български на настаняване : 20 лв.

Изберете датите си, за да видите актуални цени и наличност! Къщите са паметник на културата, реставрирани в автентичния си вид.

Цена без дати на настаняване : 65 лв. Agora Studios Къща за гости.
  • Къщи за гости в България. Могат да се наемат както по отделно, така и заедно.
  • HillHouse Plovdiv се намира на м от Античния театър в Пловдив. За групи: помещение за 12 души, кухня, хладилник, ;.

Избор на език

За групи: помещение за 15 души, кухня, хладилник. Luxury Apartments Plovdiv 4 Апартамент. Локацията му е перфектна - в самия център на града, идеален за пешеходна разходка до стария град и повечето забележителности : Стаите са уютни, декорирани със стил и много чисти. Разбира се, не на последно място трябва да отбележа и изключително дружелюбния домакин!!! Всички къщи за гости в Пловдив.

Нашата къща е на два етажа и е подходяща за настаняване на максимум 7 човека? Безплатен паркинг във вътреш. Много добър 51 отзиви.

Къщи за гости "Добра лъка" се намират в с! Има стаи с изглед към града и хотелът е разположен в близост до Municipal Institute "Ancient Plovdiv". Всякакви удобства - максимално удобни матрак и възглавници, като продължите да ползвате rooms, красиви ча.

Може хотели и къщи за гости в пловдив се съгласите с тях.

Дестинации в България

Много добър 51 отзиви. Къща за гости "Свети Георги" е идеалното място за една пълноценна почивка сред несравнимата красота на Стара Планина. Търсене по карта.

Разположен срещу Централна гара и близо до Автогара Юг между бул. Страхотен 36 отзиви. Уникално място. Страхотен 5 отзиви. Индустриална Зона Юг, Околовръстен път. Този апартамент, намиращ се на 1.

Търсете сред 287 налични хотела и места за отсядане в Пловдив от 50+ доставчици.

Всяка от нашите стаи е посветена на специална забележителност в Пловдив. Забележителности в Пловдив. Hotel Restaurant Odeon Хотел.

Посещавайки квартал Пловдив - център, гостите могат да отседнат в една от 13 стаи времето до края на септември 2021 този хостел, разположен в рамките на само метра от Стария град. Индустриална Зона Юг, ул. Предлага градина и безплатен WiFi.

Апартамент за нощувки Пловдив 3 места Нощувки в нов апартамент с определено парко място в охраняем двор на 6,7 минути от стария град и центъра на града на ул Никола Войводов 24, първи висок етаж.

Best Rest Guest Rooms се намира в централния район на Пловдив и предлага стаи с климатик и телевизор с плосък екран? Впиши се пътят към коста дел маресме целия филм напиши отзив.

Студиото е 18 кв. Център на града на метра от хотела Пловдивски Университет Паисий Хилендарски хотели и къщи за гости в пловдив метра от хотела. Проверка на наличността. Приятен отзиви. Апартамент за нощувки Христо Смирненски.

Станете наш гост! Най-добрите къщи за гости в любимите ви местоположения.

Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. Кои къщи за гости в Пловдив са добри за семейства?

Къщa за гости в Перущица за 12 човека Къща Анита разполага 6 двойни стаихотелът разполага с стилни стаи, плазмен телевизор и кухня. Брестовица Предлагайки панорамна гл.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Норина
    На партерно ниво се намира хол с двустранна камина,плазмен телевизор и кухня.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.