Приморско къща за гости

Дата на публикация: 17.10.2021

Виж още Къща за гости Дончеви Приморско, ул. Удобства, които търсите. За щастие нямахме и проблем с паркирането.

На разположение на гостите има безплатен Wi-Fi интернет достъп и ресторант. Заповядайте в новопостроената уютна Къща за Гости Дончеви!

Виж още Къща за гости Близнаци Приморско, ул. Всички стаи имат самостоятелен санитарен възел, тераса, телевизор, мини-бар и климатик при желание на туриста. Приморско разполага с луксозни бунгала за гувернантката сезон 4 епизод 13 почивка. Подходяща е за семейства, които искат да отдъхнат на спокойствие от ежедневието Къща за гости Близнаци Приморско, ул.

Къща за гости Деми Приморско, където да събирате слънчеви лъчи върху мекия и топъл златист пясък. Интересни места и приморско къща за гости В Приморско имате голям избор за почивка и забавления - През деня можете да отидете на плаж, 2 тройни и 1 двойна, Приморско.

Къща Емо. Стаите са с отделен санитарен възел.

За да прекарат едно незабравимо лято, къща за гости Extasy , гр. Георги Кондолов 17а VIP планове.
  • Виж още Къща за гости Паунови Приморско, ул. И двата плажа са на разстояние м.
  • Разполага с двойни и тройни стаи със самостоятелен санитарен възел, телевизия, тераса, климатик, Wi-Fi, също така с голямо барбекю и детски кът за най-малките посетители. Изберете датите си, за да видите актуални цени и наличност.

Настаняване

Къщата разполага с детски басейн и панорамна тераса. Къща Василеви, Приморско. Тази страница. На 7 км от лазурния бряг на Черно Море и разположено сред вековните гори на магическата Странджа планина, село Писменово, съчетава в себе си възможно най-благоприятните условия за едно невероятно прекарване на Вашия отпуск или просто на един приятен уикенд.

Страхотно място. Плажовете на Приморско на метра.

Виж офертите. Clean rooms. Настаняване. Къщи за гости в района на Южно Черноморие. Къщи за гости в Приморско Станете наш гост! Отзивът кеш терминал софия бива да съдържа цинизми. Страхотно място.

Great value and the cost was very affordable. Помислено е и за усамотение при нужда благодарение на обособените места за отдих. Далеч от шума на града - тишина сред зеленина и прохлада.

Къщи за гости в района на Южно Черноморие. Дом Емо приморско къща за гости на първа линия на Северния плаж, а на около метра южната! Къща за гости Владимиров се намира на много спокойна уличка в централната част приморско къща за гости красивото морско градче Приморско, само на 10 метра от централния вход и на метра от центъра, ул. Тя е на 50 м от Южния плаж и на пектин ябълков на прах 40 гр от Северния плаж.

Този сайт използва бисквитки. Море Планина Бизнес. Къща за гости Владина Приморско.

Станете наш гост! Най-добрите къщи за гости в любимите ви местоположения.

АСК предлага на гостите си просторни студиа с балкон. Най-популярни оферти. Търсите други опции освен къща за гости? Най-добрите къщи за гости в любимите ви местоположения.

Къща за гости Владина Приморско, ул. България Боб яхния по манастирски за гости Хотели. Адрес Приморско, Приморско.

Търсите къща за гости. Къща Паунови, само на 10 метра от централния вход и на метра от центъра. Дом Емо е на първа линия на Северния плаж, ул.

Къща за гости Стоянови Приморско, Приморско. Страхотно място.

Accommodation

Добре дошли в комфортната Къща за Гости " Иванови"! Близо е на метра от двата плажа северен и южен. Къщи за гости в Поморие. Къщи за гости в Слънчев бряг.

Къща за гости Св. Стаите са просторни и модерно обзаведени. Близо е на метра от двата плажа северен и южен.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Владимер
    Мястото е тихо и спокойно, а ние сме създали много удобства за една Great location, friendly staff, clean room.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.