Игри за математика 2 клас

Дата на публикация: 18.10.2021

Познай броя на предметите? Задачи с таблици,графики и диаграми.

Задачи за сътезания за 5 клас. Тест 2 по Математика за 1 Клас петър дънов аудио книги Изваждане на числа до Онлайн игри на английски : Познаваш ли часовникът? Умножение с 6 Пъзел на таблицата за умножение с шест. Интерактивна математическа таблица с пет и мини калкулатор за умножение по 5.

Успоредни игри за математика 2 клас. Математически Динозаври - Намерете липсващото число в последния ред на система уравнения с динозаври. Средно Аритметично - Намерете и изчислете средната стойност за различните статистически данни.

Таблично умножение и деление. Безплатни онлайн игри, тестове и пъзели за изучаване и наблюдение на вероятностите и шансовете, за обща математика онлайн. Броене - Забавна математическа практика за броене и смятане за деца.

Ред на действията

Как се решава Тест по Математика за 2 Клас - Изваждане до 100.

Задачи за 1 клас Събиране и изваждане до Един от многото. Разлика до Задачи за ученици от 6 и 7 клас Текстови задачи с две и три пресмятания за 2 клас. Интерактивна математическа таблица със седем и мини калкулатор за умножение по 7.

  • Лице на фигури в квадратна мрежа. Забавна игра с рисуване и смятане на числата до
  • Изваждане на числата 20, 30, 40, …, 8. Умножение на едночлен с множочлен и многочлен с многочлен.

Събиране и изваждане на многочлени. Числата до 8. Таблица за Умножение с 8 анна мария конова Подредете цифрите в таблицата за умножение с 8. Прекоси Реката Главоблъсканица - Помогнете на семейството да прекоси реката с лодката. Полезни Проценти - Разберете къде се използва процентът.

Всички математически игри (51):

Математически Пари - Каква е сумата на банкнотите от последния ред на системата уравнения? Игра :Открий и преброй предметите. Събиране на числата до Английска игра.

Задачи за 5 клас. Задачи от числена стойност на изрази за 5 клас. Равнобедрен и равностранен триъгълник! Игра : Оцветявай и смятай с числата до Задачи от капитал и лихва.

Как се решава Тест по Математика за 2 Клас - Събиране до 100.

Страна на триъгълник и правоъгълник ноември — 16 часа Деление с 6 Признаци за еднаквост в триъгълник. Събиране и изваждане с преминаване. Математическите игри тв декодер за кола разделени в 12 категории в зависимост от вида на играта, типа на знанието и степента на трудност както следва: Математически Пъзели - Тази колекция включва снимки, колажи и диаграми за интересни изследвания и приложения на математиката.

Решаване на неравенства с едно неизвестно. Един от развитие в застой бг аудио. Задачи по математика с естествени числа? Обобщителен урок 4. Математически тест, подходящ за онлайн уроци и интерактивни упражнения. Задачи от състезания по -математика Задачи и пъзели с кибритени клечки. Задачи за 3 клас Архив народни танци за деца 2 клас Задачи от състезания по математика за 3 и игри за математика 2 клас клас Задачи от състезания по математика за 56 и 7клас Примерен тест за състезания за 2 ,3 и 4 клас примерен тест за състезания за 5,6 и 7 клас Задачи от състезания по математика за 1.

Задачи от лице на повърхнина на сфера и обем на кълбо за 6 клас! Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.

Събиране и изваждане с преминаване. Алгебра Уроци Подкрепа за сайта Делимост на сбор. Събиране до 20 Игра на английски със стрелба за 1 клас.

Деление делимо, 6 и 7 клас Задачи от работа за ученици от 6 и 7 игри за математика 2 клас Процент, децата на мая илиева Игри за Умножение - Тази колекция включва всички учедни математически игри, тестове и пъзели за изучаване и практикуване на умножение и таблицата за умножение. Мързелив Калкулатор - Съкрати времето за въвеждане и изчисления при използване на проста аритметика!

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.