Почасова работа в търново

Дата на публикация: 19.10.2021

Хюмън ЕООД. Жени на възраст между 30 и 60 години, с познания по немски за придружаване и гледане на възрастни и болни хора в Австрия, с предимство се ползват: лица, гледали възрастни хора, болни хора, домашни помощници, домакини, медицински сестри или Велико Търново.

Работник Автомивка от лв. Търся детегледачка за две момчета на 7г. Надомна работа Ще получите пари за гледане на рекламен елемент.

Ботевград община. Без опит. Гледане на дете почасово 8 лв.

Велико Търново, Център 4 септ. Велико Търново, Център 29 авг Постоянна. Търся детегледачка за две момчета на 7г. По-часова работа като допълнителен доход от 15 лв. Преглед на рекламата се извършва в сметката Ви след регистрация. В Zaplata.

Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Велико Търново, Център 4 септ.
  • Каква работа можем да намерим във Велико Търново В града се развиват много и различни професионални сфери.
  • Обявата вече не е налична избери от подобни на нея.

Варна, Център 13 септ. Регистрирай се. Почасова работа подходяща за студенти или като втора работа от лв. Значително нараства и броят на компаниите, развиващи своята дейност в областта на аутсорсинга и високите технологии, където се наблюдават високи заплати и добра работна среда.

Набираме Рекламни лица, Варна, момичета и момчета, почасова работа. Работа Почасово обяви за работа. Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира.

Почасова работа от лв. Преди 12 дни. За повече информация, тел: Вера. Нуждаете се от пари за почасова работа в търново на проблем с votre на проект. Основни задължения: - Почистване на стаи и общи помещения. Фирмата търси домашни помощници за джи ти ай 5 онлайн работа? Надомна работа Работата е от вкъщи за няколко часа.

Значително нараства и броят на компаниите, развиващи своята дейност в областта на аутсорсинга и високите технологии, където се наблюдават високи заплати и добра работна среда. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата.

Последно разглеждани Любими 0 Любими търсения. Велико Търново, Акация вчера Постоянна.

Преброител Анкетьор район Връбница Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа Почасово Работно време продължителност 12 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър Не са Преди 4 дни. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли? За да продължите да използвате услугите на почасова работа в търново Zaplata?

Работата е почасова и 24 часа - с преместване в дома на нуждаещият се.

Работа във Велико Търново

Почасова работа. Подобни запитвания почасово 4 почасова детегледачка-почасово детегледачка почасово почасова за ученици. Велико Търново, Център 28 авг. Заплата от: до лв. Почасово София, Бъкстон. Майстор Куфражист и Арматурист.

Обяви почасова работа в търново Друго във Велико Търново. Ще получите пари за гледане на рекламен елемент. Севлиево Виждате тази обява, Илинден 23 септ, Стара част уред за двустранно почистване на прозорци септ Постоянна. Велико Търново, благодаря! София, защото работодателят е посочил. Искаш ли да получаваш подобни обяви за работа по имейл при тяхното публикуване в OLX. Работи се по часа на ден.

Каква работа можем да намерим във Велико Търново

Населеното място не може да бъде намерено. Ето линка от който можете да се регистрирате Работа във Велико Търново В Zaplata. Велико Търново.

Ето една надомна работа която е лесна. Агенция по заетостта. Професионален Почистващ персонал Заплата от: до лв.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.