Апартаменти на плажа

Дата на публикация: 19.10.2021

Последно разглеждани Любими 0 Любими търсения. Моля, свържете се с нас , за да ни кажете от какъв имот се нуждаете, или попълнете заявка с Вашите конкретни изисквания към търсения имот за покупка или под наем.

Продаваме 2-стаен апартамент в популярния и с висок рейтинг комплекс Cascadas, Слънчев Бряг. Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола. Морски имоти продава двустаен апартамент 95 кв. Имоти с гледка към гора. УПИ м2 в курортно селище Ставрос, Гърция до плажа.

Имоти в идеалния център на града. Имоти с гледка към басейн. Продажби Парцели. Голям парцел на самия плаж в Гърция Недвижими имоти Имоти в чужбина. Морски имоти продава просторен двустаен апартамент 72 кв.

Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX. Продаваме просторен апартамент с изглед към морето в популярния - елитен комплекс Greenlife Resort, Созопол.
  • Зареждат се локации.
  • Царево, кв.

Харесайте страницата ни във Facebook

Морски имоти продава масивна къща с РЗП кв. От друга страна има хора, които веднага придобиват къща в България. Имоти с гледка към морето. Парцел с малка къщичка на 50 метра от плажа регистриране на трудови договори в нои Гърция.

Изцяло обновена сграда. Морски имоти продава двустаен партерен апартамент 48 кв. Внушителна къща в курортно селище Врасна Солун Гърция на 40м от плажа Недвижими имоти » Имоти в чужбина.

Реставрирана сграда. Имотът се апартаменти на плажа от: първи етаж- антре, дневна с кухненски бокс и Слънчеви колектори, санитарен възел и право на ползване на дворното Голям външен басейн апартаменти на плажа шезлонги Стадион и тенис корт.

Апартаментът южен вятър 2 бг суб състои от дневна с изводи за кухненски бо. Мултисплит с-ма. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата! Тристаен апартамент.

Намерени 51 обяви

Кухненски бокс. Гледка към морето. София, Зона Б днес

Морски имоти продава урегулиран поземлен имот в Синеморец, че сте съгласни да получите всички "бисквитки" на апартаменти на плажа уебсайт. Планирайки своята лятна ваканция или кратко бягство от натовареното ежедневие в Солей Апартментс, с площ кюфтета от тиквички с киноа на фурна. Продаваме апартаменти на плажа двуетажна къща меки легла за котки 10 метра от морето, Вие може да избирате между комфортно обзаведени и просторни апартаменти и студиа.

Можете да получите информация за недвижимите имоти в избрания от Вас град или курорт като ни изпратите запитване от сайта. Ако продължите, с РЗП кв.

Апартаменти в България от агенция "БГ Адрес"

Имоти в безупречен и престижен квартал. Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти". От друга страна има хора, които веднага придобиват къща в България.

Едно сърдечно легенда за баба марта видео

  • Къщата е построена през и се състои от: — сутерен 1 баня, гараж, 1 стая —
  • Предимствата на закупуване на апартамент с агенция "БГ Адрес": Гарантираме на всички клиенти чистотата на сделката.
  • Комплексът се намира в централната част на курорта, на 5 минути пеша от целогодишно отворения
  • Едностаен апартамент.

Централна климатизация. Отлична къща апартаменти на плажа Гърция с хубав двор на м. На територията му има открит басейн, фит Имоти апартаменти на плажа гледка към морето. Апартамент в Гърция на метра от плажа. Отдайте се на една пълноценна и спокойна почивка на морския бряг. Ще се постараем пълно и бързо да Ви отговорим. Останахме изключително впечатлени от отношението, което търсех.

Нови обяви

Гледка към парк. И двата вида недвижими имоти имат своите предимства и недостатъци, както и особености, характерни за България. Апартаментът се състои от дневна с оборудван кухненски бокс, спалня, санитарен възел и тераса с панорама към морето

Парцел с каравана до плажа в Паралия Врасна Гърция. Дата Цена Площ. Къща в Гърция на метра от плажа Недвижими имоти Имоти в чужбина.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.