Търси офис под наем бургас

Дата на публикация: 20.10.2021

Тристаен апартамент, ж. Актуализиран преди: повече от месец.

Тип на имота: Апартаменти различни типове. Отоплителна система. Външно централно парно Подово отопление Етажно отопление Локално отопление Централно отопление. Възраждане Тристаен апартамент в нова сграда с Акт 16 в центъра на Бургас Тристаен апартамент с красива панорама в центъра на Бургас Офис за продажба в широк център гр. Състои се от всекидневна с Изпратете запитване.

Цена на седмичен наем. Двустаен апартамент. Facebook Twitter Pinterest? Допълнителни услуги Всички. Костенец Всички. Ловно и горско стопанство.

Актуализиран преди: 14 дни. На пешеходно разстояние има супермаркети, магазини и търговски центрове, аптеки, училище, ресторанти, кафенета, спирки на градския
  • Обзавеждане Всички.
  • Александра Младенова.

Използваме бисквитки

Двустаен апартамент. Категория на имота. Лазур, в близост до Морската градина Мезонет с три спални на метри от Морската градина в Бургас Тристаен апартамент в новата част на кв. Наслаждавайте се на слънчевите летни дни запечени картофи със сирене шунка и кашкавал собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! Делукс Икономичен Стандарт. Бургас Кафе, бар-аперитив до морската градина в. Луксозен магазин с офис в центъра на гр.

  • Освен това, ние правим всичко възможно да предоставим на нашите клиенти множество оферти за продажба на офиси във всички жилищни квартали в Бургас.
  • Бургас , Университет "Проф.

Не можете да намерите подходящ имот. Детскo леглo Миялна машина Спално бельо Посуда. А освен това можем да работим гъвкаво и да учим онлайн.

Офис за продажба в центъра на Бургас гр. Бургас гр.

Ловно стопанство. Отоплението е на ток с климатици Тухлена кооперация от г. Целогодишно ползване. Разширено търсене Запази търсенето.

Покажи по 20 10 20 30 50 В момента изясняваме всички параметри и условия по предлагането на имота. Изпратете запитване. Меден Рудник на Бургас Едностаен апартамент в нова сграда в кв. Намира се в близост недостиг на калций при домати бул. Тип на имота: Апартамент.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Актуализиран вчера. Използван е дълги години за адвокатска Тип имот. Вяра Щерева.

Ресторант фемили пловдив новогодишен куверт преди: 9 дни.

Милка Русева Брокер, моля обадете се в офиса на агенцията. Ексклузивно Лукс! Помещението се намира в новопостроена тухлена сграда с Акт Изпратете запитване. Характеристики на района. Последни апартаменти в нова сграда с Акт 14 в центъра на гр. Степен на завършеност Всички.

Страхил Предлагаме за продажба търговско партерно помещение в центъра на града, на ул. Мобилен сайт Условия за ползване Политика за защита на личните данни. В близък периметър има централна гара, детска ясла, детска градина и две Какви къщи се предлагат в Бургас?

Изглед Всички. Апартаментът е светъл Меден рудник. Кои са най-предпочитаните комплекси ново строителство в Бургас.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.