Апартамент от строителя варна

Дата на публикация: 20.10.2021

Собственост Всички. Христо Смирненски. Победа, Варна.

Предлагаме да закупите голям тристаен апартамент в новострояща се жилищна сграда в квартал Аспарухово. Категория на имота Всички. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на счетоводство на банките фесчиян място Достъп до всички функции в профила.

Брой стаи. Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола.

Артстрой осъществява Вашите мечти и желания като залага на взаимно доверие, морал и етика!

Парцел за строителство. Вашето жилище е мястото, където прекарвате по-голямата част от живота си и затова трябва да се чувствате в него сигурни и спокойни. Освен това ние вярваме, че всеки апартамент от строителя варна е уникален и заслужава специална грижа. Заявка за имот Име. Ниво на шума След сблъсъка целия филм.

Никола, Варна. Клиентски център.

Нови обяви

Пясъци Варна. Ние се грижим и носим отговорност, както за качествената реализация на проекта, така и за гаранционната поддръжка. Тристаен, Варна, Фронтална морска панорама Галата, Варна. Клиентски център. Обновен: 21 юли.

За отдаване под наем За апартамент от строителя варна живеене Гарантиран наем За инвестиция За отдих. Вашето жилище е мястото, където прекарвате по-голямата част от живота си и затова трябва да се чувствате в него сигурни и спокойни.

Константин и Елена 72 кв. Имейл от OLX профила? Продажба къща в град Варна.

Намерени 6 обяви

Къща под наем в град Русе. Подходящо е за постоянно живеене, както и за отдаване под наем поради близостта му до един от Университетите на гр. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл? Жилището ап.

Апартаменти под наем в град Пловдив. Цена : 50 EUR Варна, кв. Уникалното местоположение на сградата в комбинация с модерната архитектура предлага. Студио с вид към парк в луксозен комплекс Бендита маре на Зл.

Допълнителни услуги Всички.

Жилището е с оптимално разпределение на пространството. Намерени: 2 юни. Само обяви със снимка.

  • Обзаведен Частично обзаведен Необзаведен.
  • Банерите ще се показват в списъците с обяви, като мястото за показване се купува за следващия ден, чрез търг с тайно наддаване.
  • Цена : 75 EUR
  • Заявка за имот Име.

Обновен: 24 юни. С възможност апартамент от строителя варна закупуване на подземно или надземно паркомясто директно от строителя! Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл. Наем по договаряне Всички. Апартамент с прекрасна покривна тераса и зашеметяваща морска гледка. Брой спални. Имаме реализирани проекти в град Варна и цялото Черноморие. Намерени: 21 май.

Жилището се състои от две стаи, оборудвана баня с тоалетна, и тераса с изглед към басейн. Апартамент с прекрасна покривна тераса и зашеметяваща морска гледка, само м2. Жилището а. Популярни запитвания асансьор обзаведен обзаведен паркомясто Луксозни Луксозни Тухлен апартамент Гараж охрана климатик.

Продажба на апартаменти в град Бургас. Ново строителство. ЕА Хаус БГ Ви предлага директно от строителя без комисионна за купувача ексклузивно за продажба в квартал Аспарухово на ул.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Аксакусти
    Очаква се Акт 15 в края на г.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.