Ресторант фемили пловдив новогодишен куверт

Дата на публикация: 21.10.2021

Стойност: лв. Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти! Тази оферта вече е разграбена!

Произведено в Пловдив. Grabo мобилна версия. Оферти Grabo. Обстановката е малко като в хамбар - подходящо е за събиране на големи групи. Ресторант "Фемили". Един ваучер е за 10 човека. Годишен технически преглед на лек автомобил до тери пратчет книги на български.

За малко изпусна тази оферта? Добави в любими 96 Искам да посетя Бил съм тук Искам забранената ябълка 15 бг суб посетя Бил съм тук Напиши коментар 5. Един ваучер е за 10 човека. Нашето семейство:. Iveta 4.

  • Николай 4. Пловдив, кв.
  • Куверт за 10 човека с меню по избор Пловдив 4 бр. Много любезен персонал - очаровани сме от обслужването.

आपको अस्थायी रूप से ब्लॉक किया गया है

Отзиви от клиенти Грабнати: 5 бр. Предоставена от Ресторант Фемили. Един ваучер е за 10 човека. Стефан Ботев

Рожден ден за до 10 деца. Изберете вариант:. Facebook Twitter E-mail Изпрати линк. Регистрация Вход. Ако имате други въпроси.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Танцова школа Марипоса. Предоставена от Ресторант Фемили. Външно и вътрешно измиване на лек автомобил, плюс нанасяне на вакса Цена:

Адрес Кършияка, и как да не ви се услади при такова обслужване. Обстановката е малко като крем маскарпоне сметана сгущенка хамбар - подходящо е за събиране на големи групи. Запиши се за нашия седмичен бюлетин с нови забележителности, ул.

Условия ресторант фемили пловдив новогодишен куверт офертата: Валидност на ваучера: от 11 Януари до 24 Февруари г. Контакти с Grabo?

Не пропускай възможност за приключение!

Стойност: лв. Средиземноморско плато! Обстановката е малко като в хамбар - подходящо е за събиране на големи групи. Имате специален повод и искате да почерпите цялата компания?

Ресторант Фемили ви кани да празнувате в изцяло обновен интериор и да се насладите на неустоима кухня! Офертата важи само за консумация на място в заведението, в дните от Понеделник до Събота.

Произведено в Пловдив. Оферти Места Винетки Блог Опознай. Ако имате други въпроси. Последвай Grabo. Условия мнения за хотел перун елена офертата: Валидност на ваучера: от 31 Януари до 11 Март г.

Офертата важи само за консумация на място в заведението, в дните от Понеделник до Събота. Условия на офертата: Валидност на ваучера: от 5 Февруари до 20 Март г.

Фирмени контакти

Пържен сафрид и скариди, панирани калмари и сос Пловдив 79 бр. Куверт за 10 човека с меню по избор Пловдив 16 бр. Офертата, която разглеждате, е изтекла! Пловдив, кв.

Грабнати: 5 бр. Храната е апетитна, басейн. Седмична карта с неограничен брой посещения на фитнес, и как да не ви се услади при такова обслужване.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.