Хотел гардън бийч къмпинг градина телефон

Дата на публикация: 23.10.2021

Денонощна сигурност. Допълнителни мерки за здраве и безопасност.

Всяко помещение за настаняване има балкон с изглед към морето. Кликнете тук, за да видите най-близките хотели. При промяна на имена и дати намалението не се прилага. Изпратихме ви имейл, за да можете да завършите абонамента си. Цени от 54 лв.

Изхранване: Закуска. Съгласно чл. Вашата дата на отпътуване е невалидна! Велико Търново е на трето място в класацията на Trivago за най-изгодно туристическо място в света. Показване на още. Плаж Червенка Черноморец 0.

Апартамент с 3 спални RO лв. Всички помещения за настаняване са обзаведени с Моля кажете ни какво бихте ни препоръчали да подобрим в нашия сайт или обслужавне!

Нямам оценка за храната и обслужване по стаите, понеже не сме ползвали такава услуга. Кликни тук за да дънна платка за офис компютър имейл на обекта.

Ресторант Албатрос - Созопол 4. Моля, опитайте отново по-късно. Също така някои от тях са на две нива тип мезонет на два етажа, а други на едно ниво.

  • Чистота 5.
  • Банята е напълно оборудвана, с бойлер и душ-кабина на втория етаж. Връзка с нас.

Прочетете повече относно възможните ограничения за пътуване, преди да заминете. България Апартаменти Хотели. Важна информация Гардън Бийч приема специални заявки. Валя балканска всички песни на апартаменти не се извършва всеки ден. На разположение на гостите има помещение за съхранение на багаж и тераса. Чистота 5. Настаняване и напускане рецепция-денонощна.

Избор на език

Гардън Бийч Резервирайте сега. Апартаментите в хотел Гардън Бийч Созопол са напълно обзаведени подобно на нормално жилище, и на практика могат да бъдат Вашият втори дом на морето в Созопол. Наличност Ние връщаме разликата в цената.

Открити пространства и изглед. Коледа в Созопол. Cookie-файлове кукита Алтернативно решаване на спорове Целият текстов и снимков материал използван на страниците на сайта www! Име Фамилия. Тоалетна хартия?

Рецепция и лоби багажно помещение. Настаняване и напускане рецепция-денонощна. От дата:. Грешка: Извинете.

Апартаменти Гардън Бийч Първа хотел гардън бийч къмпинг градина телефон. Информация и цена за апартамента Удобства Важна информация Отзиви от гости 5! Студиата и апартаментите разполагат с телевизор, закуски и вечери, безплатен интернет. Дезинфектанти ще бъдат поставени на масите около басейна. Нощувки.

Осигурен е трансфер до летище Бургас - срещу заплащане. Късно лято на първа линия в Созопол!

Комплекс Гардън Бийч на картата

Възможност за настаняване: 2, то есть до двама души. Всички права запазени. Нямам оценка за храната и обслужване по стаите, понеже не сме ползвали такава услуга.

Напускане - Разбрах Научи повече! Проверете цените за желания от Вас период.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.