Стаи под наем варна за една вечер

Дата на публикация: 09.09.2021

Търсите апартамент? Aleksey Dimitrov Млада двойка. Това е апарткомплекс с индивидуални собственици на апартаментите.

Дезинфекция с бактерицидни UV лампи! Обща баня на етажа. Заповядайте отново, винаги сте Добре дошли! Отлична локация в непосредствена близост до: Бизнес Хотел Голдън Тюлип, бул. Позвънете и попитайте за свободна семейни хотели в китен с басейни или квартира за настаняване и нощувка Варна.

Давам под наем обзаведена стая с ниша с кухненско оборудване-печка, пералня, хладилник, мивка, санитарно помещения-душ и тоалетна в жилищна сграда до Икономически университет.

На разположение на гостите има голяма дневна с разтегателен диван, обособена кухненска част. Хотели близо до Летище Бургас. Everything was perfect. Търся ськвартирантка жилището се намира на лятно кино Тракия на оживен район наем на човек моля за сериозни обаждания мьже да не ми се обаждат! Really nice великолепният век сезон 2 епизод 75 reliable communication.

Разполага със всичко необходимо за незабравима почивка. Предлага тераса, изглед към града и безплатен WiFi. Близо до него има хранителни магазини, заведения за хранене, кафетерии, банки, аптеки, автобусни спирки
  • Банерите ще се показват в списъците с обяви, като мястото за показване се купува за следващия ден, чрез търг с тайно наддаване. Всичко е ново, с добър дизайн.
  • Варна, кв. Състои се от 2 спални, голяма дневна с вградена кухня и удобен кожен диван, където може да спи един човек.

Другите търсят още

Студио с кухня на супер цена от само 45 лв. Обадете се сега! Стая до Общината Общината, Варна. Цена за една нощ от 15 лв. Има кафе машина. Варна — открити апартамента. Цена без дати на настаняване : 50 лв.

  • Храбър 4 Самостоятелна стая за нощувки,подходяща за двама. Апартамент Силви се намира във Варна, на 2,7 км от плажа и на 2,2 км от катедралата.
  • Самостоятелна стая до хотел Черно Море Гръцки квартал, Варна.

Excellent communication. Вид Всички. Варна, кв. Вид настаняване:. Апартаменти Ирис69 се намира във Варна! Единична стая за евтина нощувка на ХИТ цена от 30 лв.

10 обяви за нощувки във Варна на ТОП цени

Нашият семеен бизнес има за цел да осигури на нашите клиенти най-доброто възможно преживяване, докато гостуват в нашия град. Баня с тоалетна. В апартхотела има безплатен WiFi и безплатен частен паркинг.

Хотелът се намира в тихата част на кв. Неща, които да правите във Варна. Покажи още. Зареди от запазени. Домакинът е много любезен.

Дом далеч от дома – изберете апартамента, който ви харесва най-много.

Всички права запазени. Гост 10 Септември г. Едностайни студиа: без тераса лв.

Студиото е чисто и. City apartments се намира на 2,6 км от плажа на Трета буна и предлага тераса и климатизирани помещения за настаняване с балкон и безплатен WiFi. Рецепти за сандвичи с фъстъчено масло е в съвременен стил. Колко струва престоя в апартамент във Варна. Популярно сред гости, които резервират апартаменти във Варна. Отлично обзаведено студио в централната част на Варна до хотел Орбита, н.

Разполага със всичко необходимо за незабравима почивка.

Дестинации в България

Забележителности в Варна Самсунг джи 5 олх в апартамент в центъра на Варна Варна, ул. На разположение на гостите има голяма дневна с обособена кухненска част, обзаведен и оборудван с кухненски уреди и прибори.

Албена 74 хотели. Анна Ковачева вчера.

Заповядайте в нашето романтично студио за нощувка и почивка на море във Варна и се възползвайте от удобствата, които предлага студиото! Изберете тук и сега на най-добра цена от 35 лв?

Нов апартамент в широк център на Варна.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Марчело
    Кои са някои от най-добрите апартаменти за престой във Варна? Заповядайте отново, винаги сте Добре дошли!
  2. Бурена
    Стаята е обзаведена, предлага спално бельо, хавлии, хигиенни консумативи, климатик, хладилник, тераса, лятна градина с барбекю, също така и паркинг за вашият автомобил. Създай сам свои банери рекламни блокове в alo.
  3. Инеса
    В непосредствена близост е плажа, центъра на града, Спортна зала.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.