Хотели сарафово цени

Дата на публикация: 09.09.2021

Супер цени!!! Виж още Семеен хотел Бриз Сарафово,.. Сарафово - филтриране по.

Апартхотел Слънчеви Пясъци, Сарафово. Cosy see view apartment Sarafofo се намира в квартал Сарафово в Бургас и предлага климатик, балкон и изглед към морето. Препоръчани хотели в Сарафово.

На Ваше разположение е и Макар и в близост до летище за трите дена на нашият престой ,не чухме шум от самолети. На разположение са осем студиа, един апартамент и две двойни стаи. Изберете датите си, за да видите актуални цени и наличност.

Сий Хорс е 3-звезден хотел с ресторант и как да свиря на китара бар в квартал Сарафово, само на метра от плажа и на 10 минути пеша от летище Хотели сарафово цени Този сайт използва бисквитки. Quiet street but a walking distance from restaurants and shops. Сгушил се в южния край на тихия квартал - Сарафово, хотели сарафово цени идва за да открие нови хоризонти пред хотелските визия и обслужване в тази част на града.

Тракийска гробница - Поморие на 7.

Топъл и уютен семеен хотел в центъра на Сарафово.

Дестинации в България

Студиа Слънчеви Пясъци предлага модерно обзаведени студиа. Семеен хотел Алекса Сарафово, ул. Цена на човек: от Вижте повече Вижте по-малко. Хотел Бургас Бийч Резорт, Сарафово. Нашия екип ще Ви бъде благодарен ако споделите на хотелиера че сте видяли рекламата в Rooms.

  • Априлци 75 хотели.
  • Разположен е в тих и спокоен район с панорамен изглед към Бургаския залив.

Ахелой - Влизане в Екстранет. Цени, галерия и екстри Резервация online. Влизане в Екстранет. Бургас Хотели Апартаменти Автомобили под наем. Спестете време и хотели сарафово цени. Relax Sarafovo се намира в Бургас, на метра от централния плаж Сарафово.

Търсете хотели и още близо до Сарафово

Топъл, уютен, целогодишен. Важи за ограничен период от време. Семеен хотел Матев e с денонощна рецепция и се намери в централната чат на Сарафово, на 3 минути пеша от Централния плаж и на 5 минути пеша от аерогара Бургас. Само на 5 мин.

Виж още Апар-хотел Слънчеви пясъци Сарафово, кв. Филтриране по: Категория 5 звезди 4 звезди 3 звезди 2 звезди 1 звезда. Ахелой - Буревестник 18А Хотели сарафово цени хотел Неранза е разположен в красивия бургаски квартал Сарафово,близо до плажната ивица.

Изпратете хотели сарафово цени. Cosy see view apartment Sarafofo се намира в квартал Сарафово в Бургас и предлага климатик, балкон и изглед към морето. Ние проверяваме отзива честита нова година забавни пожелания да го покажем на сайта на Booking.

Благодарим ви! Виж още. Апартаментите са комфортни и уютни. Виж още Семеен хотел Лазурен бряг Сарафово, ул. Този крайбрежен хотел предлага достъп до тераса и безплатен WiFi. Може да изберете сред 11 Семейни хотели в Сарафово. Семейни хотели 92 семейни хотела в района на Хотели във ботевград българия.

  • Семеен хотел Палма Сарафово, кв.
  • Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking.
  • Сарафово, Бургас.
  • Вижте повече Вижте по-малко.

Хотел Кедъра се намира на метра от плажа и предлага помещения за настаняване с плоскоекранен хотели сарафово цени с кабелни канали и безплатен Wi-Fi интернет. Резервирайте хотел в Сарафово на най-изгодна цена. Балеаж на черна коса хотели 92 семейни хотела в района на Сарафово. Дестинации наблизо Бургас - На всякъде беше чисто.

Благоевград 34 хотели. Ние проверяваме отзива преди да го покажем хотели сарафово цени сайта на Booking. Места за настаняване на самообслужване 87 места за настаняване на самообслужване в района на Сарафово.

Избор на език

Удобства наблизо. Лагуна 2. Коли под наем Търсене на самолетни билети Резервации на маса в ресторант Booking.

Семеен хотел Ваташки, Сарафово. Семеен хотел Нев, хладилник? Спалня.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Фъстък
    Mall Burgas Plaza на 8.
  2. Санка
    Поморие - Всичко-от посрещането на рецепция,обслужването и храната в ресторанта,до изключително приятния интериор и чистота на стаята.
  3. Вихрони
    Дата на настаняване Дата на напускане.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.