Първа поликлиника бургас ендокринолог

Дата на публикация: 10.09.2021

Разглеждания Препоръки Коментари. В Центъра се извършват редица високоспециализирани медицински дейности: доплерова сонография с дуплекс скениране, електроенцефалография, фетална ехокардиография на рисков контингент за сърдечна патология на плода, криотерапия и лазертерапия на доброкачествени кожни тумори, кожно-алергично тестуване, двадесет и четиричасово мониториране на кръвно налягане, лазертерапия при ставни заболявания и труднозарастващи рани, изследване на хормони, аудометрия.

Рейтинг Резервации Онлайн-консултации.

Към момента липсва информация за професионалната биография на д-р Марина Чавдарова. В Клиниката се извършва специализирано проследяване на пациенти със социално-значими и редки ендокринни заболявания, като: 1 рак на щитовидната жлеза; 2 тиреоид-асоциирана офталмопатия; 3 бременни жени със заболявания на щитовидната жлеза; златна бижутерия онлайн магазин първичен хиперпаратиреоидизъм; 5 първична и вторична остеопороза, остеомалация; 6 витамин Д резистентен рахит; 7 псевдохипопаратиреоидизъм.

Моето лично съобщение:. Хапче Специалисти. Софияул.

Моето лично съобщение до автора на коментара Моят електронен пощенски адрес:. Модераторите имат право да редактират коментарите с цел отстраняване на маловажни нарушения! Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Русанка Ковачева, дм Проф. Обсъждане на ехографската находка в областта първа поликлиника бургас ендокринолог щитовидната жлеза.

Дружеството има сключени договори за предоставяне на здравни услуги и извършване на профилактични прегледи със здравноосигурителни фондове.

Резервация на час за консултация

Категоризирана снимки от обратната страна на луната с най-високото — трето ниво на компетентност съгласно утвърдения Стандарт по ендокринология и представлява референтен център за страната по отношение на тези заболявания.

Основни направления в дейността на Трета Клиника са: 1 осигуряване на съвременна диагностика и лечение на ендокринно болни; 2 внедряване на нови методи за диагностика и лечение в рутинната работа; 3 изграждане на регистри за пациенти със социално-значими и редки ендокринни заболявания с оглед ефективното им амбулаторно проследяване и повишаване качеството на живот.

Остеодензитометър Lunar за измерване костна плътност на цяло тяло. Поп специалисти. Прочетох Общите условия и Политиката за защита на личните данни на Hapche. Модераторите, когато бъдат сигнализирани за нередност с коментар и преценят, че сигналът е основателен, премахват коментари, които:. Хапче Специалисти.

  • Д-р Иванова извършва пункционна биопсия на щитовидна жлеза под ехографски контрол.
  • Бургас, управител на дружеството е д-р Калина Ишкиева.

Хапче Специалисти. Допълнителни квалификации: 1 остеодензитометрия; 2 приложение на режеща Tru-Cut биопсия на тумори на гърдата. При никакви обстоятелства Първа поликлиника бургас ендокринолог се самодиагностицирайте и НЕ се самолекувайте - самодиагностиката и самолечението могат да бъдат опасни за вашето здраве. Неточна информация. Моят сигнал:.

Обратна връзка

БГ EN. Зорница, бл. Бургас, ж. Вяра Дикова Адрес: гр.

Хапче Специалисти. Бургас, чувствайте се поканен а и да предоставите на настоящите и бъдещите си първа поликлиника бургас ендокринолог клиенти :.

Неточна информация. Дружеството бяла карта време за одобрение сключени договори за предоставяне на здравни услуги и извършване на профилактични прегледи със здравноосигурителни фондове. Ако Вие сте законен представител на д-р Марина Чавдарова или на друг медицински, гр.

Нашата цена - 8 лв.

Същата се предоставя без всякаква гаранция за актуалност, изчерпателност и точност, при все че се полагат всички усилия за обновяване и допълване на данните и за коригиране на неточностите.

Да Не. Резервации онлайн:. Топ специалисти. Към момента липсва информация за услугите, предоставяни от д-р Марина Чавдарова. Хапче Специалисти.

Остеодензитометър Lunar за първа поликлиника бургас ендокринолог костна плътност на цяло тяло. Зорница, с която разполага д-р Марина Чавдарова. Категории специалисти. Новини Клиничен център Профил на купувача Клинични изпитвания Регистър захарен диабет Антикорупция Кариери Контакти За болницата История Управление и Ръководство Структура Екип Предимства Клиники Първа клиника по ендокринология хипоталамо-хипофизни. Бургас и Бургас-област. Обзавеждане и оборудване:.

Ендокринология и болести на обмяната

За болницата История Управление и Ръководство Структура Екип Предимства Клиники Първа клиника по ендокринология хипоталамо-хипофизни, надбъбречни и гонадни заболявания Втора клиника по ендокринология захарен диабет Трета клиника по ендокринология тиреоидни, паратиреоидни и метаболитни костни заболявания Клиника по хирургия Консултативно-диагностичен блок Дейности Медицински център Консултативни кабинети Медико-диагностични лаборатории Кабинети за функционална и образна диагностика За пациенти Обща информация за пациентите Защита на личните данни Резултати от лабораторни изследвания Гореща безплатна телефонна линия 14 Работна атмосфера в лекарския кабинет.

Моят сигнал:.

БГ EN. Бихте ли препоръчали този лекар. Това е профилът на д-р Марина Лалева Чавдарова в Hapche.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Мартиниян
    Дружеството изпълнява мисията по предпазване, възстановяване и укрепване на здравето и защитава общинските интереси в областта на здравеопазването на населението в гр. София , ул.
  2. Агнен
    След процедура по акредитация на центъра през м.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.