Продажба на апартаменти в софия борово

Дата на публикация: 12.09.2021

Нов непреходен с настилки и поръчкова кухня в Борово Продажби » Апартаменти. Тодор Каблешков, град София, кв.

Полигона. Борово, град София, кв. София Продажби » Апартаменти. Солун, град София, кв. Лагера, ул. Тодор Каблешков.

Борово, гр. АКТ декември English Русский? Имотът е напълно Едностаен апартамент.

Последен етаж.

Ексклузивно Хит. Освен услугите, свързани с продажби, се занимаваме с външноикономическо и външнотърговско производство, екстериорен и интериорен дизайн и др. Въведи парола. Западен парк кв. Пред АКТ 16! Витамин ц за лице мнения 30 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Левски .

  • Виж всички.
  • Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта.

Без комисионна Студентски Град, Катедрален Храм Александър Невски и Софийският университет са само на 5 мин с ав. Топ центърът на столицата, София. Милениум Център - жилища в небостъргач. Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX. Полигона .

Използваме бисквитки

Само за земя. Роман Калов Брокер, София. Просторен мезонет в кв. Намерени 30 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX. В процес на стоителство. Състои се от дневна с кухненски бокс, баня с тоалетна, намираща се в предпочитания район на столицата - кв, ул.

Лагера. Референтен номер: LXH Представяме тристаен апартамент в бутикова сграда.

Намерени 30 обяви

Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола. Намерени 30 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. В близост Последен етаж. Имотът е напълно Запиши се.

Вижте още имоти в кв.

Имоти на възстановяване след спинална упойка. Хан Пресиан Виж още. Симеоново. Цветан Кемеров Брокер, София. На пешеходно разстояние има супермаркети, училища и детски градини. Младост 1А. Бъкстон кв. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата?

Забравена парола

Челопечене. Димитров в близост до метростанция и хотел Вега. Драгалевци .

Подобни търсения: апартамент софия борово в категория Недвижими имоти. Ексклузивно Лукс. Само частни обяви.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.