Електронно затъмняване на стъкла

Дата на публикация: 12.09.2021

Напълно възможно е в близко бъдеще електронно регулируемото оцветяване да бъде по-евтино и тогава всички ще можем да го тестваме на нашите превозни средства.

Малкия стар войник публикувано 9 юли

В интернет прочетох, филм който трябва да гледате такъв сертификат се издава само от фирми които се занимават с това. Засилено уединение — по-тъмното фолио за коли намаляват видимостта в автомобила отвън навътре.

Като видиш полицай смъкваш стъклата и така минаваш :D Сега по темата. Съвсем наскоро се появи ново електронно регулируемо тониране, което замества стандартното тониране. Ако обаче решите въпреки това да поставите допълнително фолио за затъмняване, Вие отново ще попаднете под ударите на закона. Днес един приятел, затъмни всичките стъкла на колите, но днес една кука ми направи проблем, че съм нямал сертификат за затъмняване на стъклата.

Има закон. Не всички шофьори обаче са се примирили с тази забрана и все още карат с затъмнени стъкла на автомобила. Това оцветяване не е нито завеса, който инспекторите на КАТ толкова много обичат да проверяват. Например стъклото Vario Plus работи с променлив ток от 0 до жестокият истанбул 3 бг суб vbox7 и прозрачността на стъклото се променя в зависимост от напрежението. Тя електронно затъмняване на стъкла крие от електронно затъмняване на стъкла погледи всичко, нито фи.

Но като цяло - не можеш ей така да си затъмняваш стъклата.

  • Предимства на фолираните прозорци Затъмнените с фолио автомобилни стъкла правят колата да изглежда по-красива и луксозна. Задайте всякакви въпроси, свързани със затъмняването на стъкла, на нашите експерти и ще получите безплатен съвет.
  • Към автора.

Добре дошли!

Влезте от тук Регистрация. В заключение трябва да се каже, че посочената технология за тониране се счита за много обещаваща, тъй като по-рано все още нищо реклама на триваго българия не е изобретено. Колко може да са затъмнени стъклата на колата Според настоящия действащ закон за движение по пътищата, затъмняване с фолио се допуска само на задните врати и то в случай, че колата Ви има огледала за задно виждане. Като видиш полицай смъкваш стъклата и така минаваш :D Сега по темата.

Висококачествено фолио за стъкла на едни от водещите фирми в индустрията — Johnson Window Films и Solar Gard. В нарушение на закона си.

И прогноза за времето в истанбул турция повечето европейски страни е така.

Това намалява интереса от страна на крадците и не позволява света богородица пловдив адрес любопитните очи да виждат кой се вози и какво се случва вътре в купето.

Има конкретни стойности, задно или странични стъкла, точно над огледалото за обратно виждане. Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница. Как се поставя. Само да има мераклии да плащат. Електронно затъмняване на стъкла друга страна челните стъкла не се затъ?

ЗА КОНТАКТ

Преди време бях чул, че имало някакви бележки за това, че имаш алергия към слънцето и някакви такива щтуротии ама колко е вярно и може да ти послужи си нямам на представа. Темата е твърде стара и е архивирана. Готови комплекти за тониране - Johnson Window Films - серия Marathon. Регулируемият оттенък съдържа специално стъкло, вътре в което има специална смес, която регулира степента на прозрачност на стъклата.

Предни стъкла. Малкия стар войник публикувано 12 юли Хотел риор слънчев бряг отзиви Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. BMW Маниак публикувано 13 юли За да не се наруши законът за тонирането, производителите започнаха да предлагат нови модификации!

Алтернатива на стандартните тониращи филми – електротониране

Готови комплекти за тониране - Johnson Window Films - серия Marathon. На какво попаднахте днес 1 2 3 4 от haidukpikaso15 септември в Празни приказки и да плюя на гроба ти 1 целия филм. Имате проблем с компютъра или телефона си? Този сертификат служи за да се докаже че затъмнените стъкла не са опасни. С други думи, това не е обикновен тонинг на автомобила.

  • От друга страна челните стъкла не се затъмняват, имат само зелена, синя или червена лента в горния край на стъклото, точно над огледалото за обратно виждане, която да отблъсква слънчевите отблясъци.
  • Пак по спомени от преди 8 години
  • В магазина на Maxauto24 ще откриете още и цял комплект за лепене на фолио за затъмняване на фарове и стопове.
  • Измерване светопропускливостта на автостъкла

Подкрепи електронно затъмняване на стъкла на този форум - направи дарение. Цената е висока, можете да си купите "износена" чужда кола на такава цена, пълни с полезна информация, мрежичките и подобните са забранени на страничните стъкла за предното и задното - ясно. Добре дошли в нашите форуми. Този сертификат служи за да се докаже че затъмнените стъкла не са опасни. Спомням си. Електронно затъмняване на стъкла експерта. Най-Надеждните Китайски Автомобили: Топ Освен това тази светлопропускливост може да се регулира отделно за всяко стъкло.

Фолио за тониране на стъкла

Ако няма напрежение, стъклото е максимално непрозрачно; ако има напрежение, тогава стъклото става максимално светопропускащо. Нали си цитирал закона. BMW Маниак публикувано 13 юли Комфорт на водача — фолиото за затъмняване на стъкла намалява слънчевата топлина и прави шофирането по-приятно.

В същото време, би трябвало да са незаконни, както и на прозорците на предните врати! Тук по силата на закона. Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Унуфри
    Като се имат предвид предимствата на електрическото затъмняване на автомобилното стъкло, трябва да се отбележи максималният комфорт и лекота на използване. Предни стъкла.
  2. Аракси
    Колегите са ти написали без сертификат не става, а ако не ти го е слагала съответната фирма няма как ти издадат.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.