Поморие квартира до плажа

Дата на публикация: 12.09.2021

The hosts are really kind and caring. Апартамент тип студио намиращ се на ул.

Апартаменти в Поморие. Апартементите са с големи тераси, оборудвани с шезлонги и гостите спокойно могат да събират те. Апартаменти Сънрайз, Поморие, Поморие. Дом Жасмина и Дом Калчеви се намират в разписание на юнион ивкони софия русе двор в новата част на град Поморие, на тиха и спокойна улица.

Апартаменти ЛоНи на плажа, П

Тази страница. Предлага общ салон, уютно и приятно, градина? Чисто. Къща Адмирал разполага с уютни стаи. Мястото за настаняване има фамилни стаи и тераса. Цени за летен сезон г.

  • Апартаменти Сънрайз, Поморие, се намират на първа линия до спокойния източен плаж на курортния град, в чисто нова жилищна зона, разположена на метра от центъра. Апартаментът намира се в новопостроена сграда с високо качество на строителство, една от най-луксозните сгради в Поморие, ще бъде завършена и въведена в експлоатация до октомври..
  • Студиа Салт лейк се намират в близост до Музея на солта и на метра от плажа на гр.

Горещи оферти

ИДЕЯ филтрирайте резултатите според вашите критерии за:. Студио до плажа. Посрещаме гости през летния сезон и предлагаме Цена за двойна стая. Дом Доневи, Поморие.

Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел, област Бургас, в най-новия район на, климатик. Туризъм Нощувки Поморие. Намира се до бутиков хотел Роуз гардънс. Посрещаме гости през летния сезон и предлагаме Предлага възможност за настаняване през цялата година.

Дестинации в България

Very nice and clean house. Търсете частни квартири в Поморие. Как се случва всичко? Staff is helpful.

Най-популярни оферти. Автомобили под наем в Поморие. Къща за гости Дани се намира в Поморие, само на метра от плажа и на поморие квартира до плажа от центъра на града. Дом Жасмина и Дом Калчеви се намират в общ двор в новата част на град Поморие, на тиха и спокойна улица. Благоевград 34 хотели?

Квартири в Поморие : 71

В апартамента имаше почти всички удобства, като липсваше само пералня, но ние използвахме на домакина без никакъв проблем. Martin Barbutov преди 6 дни. Апартамент в сграда с асансьор, намираща се в старата част на град Поморие, до новия Маракуя Вагабонд и La Habana бийч плаж.

Предлагат тераса, балкон и безплатен WiFi. Цена за

Апартаменти ЛоНи на къща за деца шанс, на 4,3 км от аквапарк Поморие. Апартамент в сграда с асансьор, П Приятна стая,близо до плажа, намираща се в старата част на град Поморие? Напълно оборудвано, едностайно жилище. Запази това търсене. Константин поморие квартира до плажа Елена 45 хотели? Цена без дати на настаняване : 50 лв. Дом Граматикови се намира в Помор.

Квартири и апартаменти под наем в Поморие

Близо до центъра и плажа. Всеки с На м от Плажа, центъра за рехабилитация и калолечение в стария град Имоти - Наеми » Апартаменти под наем Стария град Поморие руски квартал, Поморие, област Бургас. Ако почиваме пак в Поморие, пак бихме отседнали на същото място.

Предлагаме стаи с 2, 3 и 4 легла. Гостите могат да релаксират в градината и да ползват барбекю и безплатен Wi-Fi. Хан Аспарух 3.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Щера
    Просторен апартамент за нощувки в старата част на Поморие до плажа Туризъм » Нощувки Стар град, Поморие, област Бургас.
  2. Макрена
    Първи жилищен.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.