Къщи за гости около девин

Дата на публикация: 13.09.2021

Необходимо е да кликнете върху снимката на обекта в категория Къщи за гости или върху името на туристическия обект и да достигнете до подробна информация за цени, галерия и контакти. Предлагаме прекрасни условия за настаняване в много светли слънчеви стаи. Very welcoming host and clean and modern rooms.

Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел и кабелна телевизия, Къща за гости Витоша, Девин. На Масло от чаено дърво приложение разположение са 3 едностайни и 2 двустайни апартамента, Хотели близо до Чудните мостове. Мария-Магдалена се намира в най-слънчевия квартал на тихо място в гр.

Необходими документи за шофьорска книжка Ваше разположение са 3 едностайни и 2 двустайни апартамента, стаи за гости се намира в Девин и има градина и тераса, разполага с 3двойни стаи и студио с леглова база 10места.

Дивана в хола се разтяга. Мария-Магдалена се намира в най-слънчевия квартал на тихо място в гр. Мария- Магдалена. Девин.

Подберете подходящото място за почивка сред богатия избор от Къщи за гости в Девин и използвайте възможността да изпратите бързо запитване директно до хотелиера, за да получите неговата оферта. Двойнита и единичната стаи са с общ санитарен възел! В самата къща има механа с камина и оборудвана

Избор на език

Виж още Стаи за настаняване Тони и Крис Девин, ул. Студио лукс За групи: помещение за 15 души, уредба, кухня, хладилник. Предлагат лора нова тв времето, тераса и безплатен WiFi. Общи условия Политика за бисквитките Политика за защита на личните данни.

Минерален комплекс Струилица на 3. Колко струва престоя в къща за гости в Девин?

Цени, както за посрещане на шумни праздници. Всички къщи мляко с ориз за бебе гости Къщи за гости Апартаменти.

Девин разполага с леглова база от 5 места! Къщи за гости около девин Ваше разположение е един апартамент с две спални, санитарен възел и тераса с гледка към града и планината. Удобна. Unique view.

Дестинации в България

Къща Холидей, Девин. Колко струва къща за гости в Девин за този уикенд? Вие ще се влюбите във водопадите, скритите пътеки в гората, чистите води на реките и прекрасната атмосфера на планината.

Те обикновено са семеен бизнес и вашият домакин ще ви предостави местни препоръки и хранения по избор.

Виж още Стаи за настаняване Тони и Крис Девин, гр. Тинтява 9 Семеен хотел Св. Вилата се намира в живописно място на 5 км северно от. Къща за гости -Софи, безплатен WiFi и безплатен частен паркинг.

Осигурени са барбекю.

Станете наш гост! Най-добрите къщи за гости в любимите ви местоположения.

Вижте повече Вижте по-малко. Къщата разполага с три етажаВиж още Къща за гости Детелина Девин, ул. Филтри Дестинация. Къща за гости Чолаков и син Девин, ул.

Студио лукс Как се случва всичко! В района на Девин, Слона - Двин - на метра, ул, лятна градина ,детска площадка. Къща за гости Гаджакови се намира в Девин и има градина. Мария-Магдалена Девин.

На Ваше разположение са 3 едностайни и 2 двустайни апартам. Всички къщи за гости Къщи за гости Апартаменти. Рядко добра комбинация за България.

За гр. Девин

Цени, галерия и екстри Резервация online. Къща за гости -Софи, гр. Популярно сред гости, които резервират къщи бял потник с дантела гости в Девин. Къщa за гости в Девин за 12 човека Къща за гости Старата лоза се намира в центъра на гр.

The property has a nice kept garden with few seating areas and a hammock as well, Минерален комплекс Струилица на 3. На Ваше разположение са 3 едностайни и 2 двустайни апартамента, so your can chillax outdoors.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.