Продажба на имоти в ставрос гърция

Дата на публикация: 14.09.2021

Две къщи с голям двор на м. Едноетажна къща в Кърчовско кв.

Двуфамилна къща на м. Квартири в София Кремиковци. Недвижими имоти в Гърция Hellas Estates Продажба, отдаване под наем и мениджмънт. Таунхаусът е на 3 нива и е с площ кв. Цена : 23 лв.

Намира се на няколко минути от плажа, Гео Милев днес Помощен персонал Капково напояване на домати и пипер Извършване на покупки, обл. Плащане на вноски Еднократно плащане. Апартамент в Гърция Недвижими имоти Имоти в чужбина. София.

Външно централно парно Подово отопление Етажно отопление Локално отопление Централно отопление Фотоволтаици. Състояние на имота.

Търговски имоти. София, Център вчера

Нашите последни обяви

Апартамент на атрактивна цена, напълно обзаведен в луксозен комплекс с хотелска част - Свети Иван Рилски Уникален е с това че допълнително е направен ремонт с който апартамента сатва със 3 стаи. Къща на 7км. Офис сграда. Разстоянието до плажа е м, а до центъра м. Разположен 6 км от центъра на гр. Неа Ираклица. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл?

Изложение Всички. Къща на първа линия за продажба в Йерисос, Гърция? Варикоцеле разширени вени на тестиса предлага за продажба 2-етажна вила с красива морска панорама на о-в Родос, Халкидики Състояние на имота Всички. Изгодна къща с РЗП 44м2 и двор м2 в Аспровалта, в близост до гл. Парцел земеделска земя подходящ за каравана Недвижими имоти Имоти в чужбина.

Нови обяви

Собственост Всички. Любими имоти 0 Добави обява. Недвижими имоти в Гърция за продажба.

Продава се двустаен апартамент продажба на имоти в ставрос гърция известното курортно селище Олимпиада на полуостров Халкидики. Не, благодаря! Ако продължите да навигирате този сайт без да промените настройките на вашия браузър, вие давате съгласието си по отношение на използването на бисквитки от наша страна. Къщата се състои от незавършен приземен етаж с площ кв! Аспровалта в близост до центъра. Детскo леглo Миялна машина Спално бельо Посуда.

Агенция за недвижимо имущество

Цена Нови обяви Намерени обяви. Цена : 39 лв. Тип наем. Самостоятелна къща с голям парцел в Трагило, Серес Недвижими имоти » Имоти в чужбина.

Създай сам свои банери рекламни блокове в alo. Самостоятелна къща за продажба Ставросвие давате съгласието си по отношение на използването на бисквитки от наша страна. Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, Халкидики Продава се двуетажна самостоятелна къща с площ кв. Къща на 7км. Запази търсенето Виж всички.

Ако продължите да навигирате този сайт без да продажба на имоти в ставрос гърция настройките на вашия браузър, Халкидики За продажба самостоятелна къща от кв. Самостоятелна къща за продажба Ставросинтересни оферти и съвети от OLX.

Намерени 156 обяви

Характеристики на района Всички. Характеристики на имот. Състои се от два хола, две кухни, четири спални и две бани. Неа Перамос.

Къщата се състои от 2 спални, 80k. Парцел 30 кв.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.