Жилищни комплекси софия надежда

Дата на публикация: 14.09.2021

Резултатите са показани на следващите карти и диаграми по квартали градоустройствени единици — ГЕ. Дългосрочно Краткосрочно. С проект Виза за проектиране.

No max r No min 20 40 60 80 1 1 1 1 1 1 No min No max 20 40 60 80 1 1 1 1 1 1 Южен парк м-т Гърдова глава м-т Детски град м-т Щъркелово гнездо. Тип наем Всички. Това от своя страна показва, че южните квартали имат капацитет да привлекат още повече жители, което ще доведе до необходимост от тяхното обслужване. Категория на имота. За отдаване под наем За постоянно живеене Гарантиран наем За инвестиция За отдих.

С проект Виза за проектиране. Тип наем. Категория на имота. Промишлено строителство. Реновиране на парково пространство пред НДК, София.

Земеделска земя.

ПРЕЗЕНТАЦИЯ

Резултатите показват, че някои от столичните квартали с интензивно ново строителство имат територии с толкова значителни жилищни площи, че вече се нареждат до големите жилищни комплекси в града.

Изберете район. Степен на завършеност Всички. С проект Виза за проектиране. Локорско. Клисура гр.

Мировяне. Метростанция Св. Собственост Всички. Пътна инфраструктура. Киноцентъра 3 част. Публикувани Всички. Консултираме и подпомагаме нашите Клиенти в процеса на избор,покупка и финансиране?

Килиите в. Допълнителни услуги Всички. Врана - Лозен в. Условията и цената се договаря индивидуално!

Локацията Стараем се да намираме най-подходящото място, на което да построим сградите си. Кътина. Кривина. Предложение. С проект Виза за проектиране.

Демографските анализинаправени от екипа на база на наличната информация от НСИ и Кадастралната карта, разглеждат цялостното разпределение на населението, както и по възрастова структура и образование.

Тристаен апартамент. Период на пребиваване Всички. Етаж факултет по дентална медицина пловдив телефон къща. Входни врати: Блиндирана врата с МДФ дървесен декор с механично и електронно управление; автоматичен праг. Бояна за продажба.

Важна част от изследването разглежда концентрацията жилищни комплекси софия надежда жилищни сгради в града - какви типове сгради има в София и как са разпределени те в различни пространства в града. Състояние на имота Всички. Жилищна сграда. Плащане на вноски Еднократно плащане. Като част от Стъпка 3 на общинската инициатива Визия за София се провежда изследване на морфологията на града, което създава комбинирана база данни за сградите и демографията на София.

Разрешение за домашни любимци Всички. Тип наем.

Впишете се тук. Изберете метро. Състояние на имота.

Търговски имоти - Други. Източници на енергия. Сградите за производство, рецепти с телешка кайма и инфраструктура са предимно в периферията на града в специализирани за целта производствени територии.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Анестиана
    Мрамор с. България София София Бояна

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.