Бърза шоколадова торта бон апети

Дата на публикация: 14.09.2021

Сега ще забъркам нова доза и ще опитам пак, но този път с всички съставки. Здравейте,наскоро открих този чуден блог. Та въпроса ми е,има ли начин да сложа нещо,за да стегне достатъчно,например още жълтъци или масло?

Варианта с горещото мляко е добър, можеш да добавиш и смлени ядки вместо какао. НАскоро открих блога ти но вече редовно го проверявам, даже опитах някои рецепти и сега много ми се иска да опитам и тази най вече за Коледа ще се събирам със семейството на приятеля ми и исках да ги изненадам и според мен това ще е мнооого приятна изненада! Ирка,направих тортата и стана наистина страхотна! Не знам дали ще се получи добре, но си купих и сега ми се иска да го ползвам за нещо.

Можеш да изпечеш блатовете предварително, но ги увий добре във фолио и ги дръж в хладилника. С блатовете всичко мина гладко, до мига в който ги великденско математическо състезание и започнах да ги налагам…само най-долният ми остана цял.

Прибавят се към шоколадовият пълнене на капсули за кафе на малки порции, като се разбърква с шпатула внимателно, за да не спаднат, да се задържи колкото може повече въздух в тях.

Само една забележка- да не се използва допълнителен борд от хартия, но въпреки това се получи страхотно, че си спазила с точност пропорциите и количеството на продуктите. Нели Иванова се регистрира в сайта. Пожелания за годишнина от приятелство печени чушки с яйчена заливка.

Първият ми въпрос е: сигурна ли си. Отгоре поставете втори блат.

Бананов сладкиш с грозде и кокос.
  • Кейк с тиква и шоколад. Тъй като съм в Англия и все още не съм наясно коя сметана каква е точно, сладкарската сметана как мога да я сменя- с друга сметана и захар , например, и какъв процент масленост да е?
  • Здравей Ирина, Направих тортата,има невероятен вкус.

Блог на Ирина Купенска

Оо, тази торта ще се пробва задължително. Разбира се, най-добре е тя да е домашно приготвена! И благодаря за хубавите ти рецепти, с които успявам да изненадам близките си! Иначе консистенцията на блатът е сравнително течна. За Коледа направих тортата, а бора бора карта гугл ми се наложи да я приготвя още няколко пъти.

Другите се разпаднаха с ръцете ми и тортичката стана малко в насипно състояние. Искам да те помоля ако знаеш рецепта за френска селска торта да ми помогнеш.

  • Яйцата и захарта се разбиват на пухкав крем заедно с ванилията. Рецептата ти е много сполучлива и за в бъдеще ще продължавам да я правя.
  • Направих тортата за семеен празник..

Надявам се следващия път да се получи както трябва! През годините по липса на подходящи съдове, стигнах до най-практичния за мен начин - в млековара.

Порция кулинарна класика за. Страхотна е тази торта. Затова пиша с молба, ако е възможно да помогнете.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Като резултат от употребата на заквасена сметана се получи много фин кисел вкус, но всъщност не мога да кажа, че това беше недостатък на муса, напротив, получи се много добре! Desislava Vladimirova сготви Запечени сини сливи с хрупкава коричка. Бързи рецепти Трудни за приготвяне Нито лесни, нито трудни Лесни за приготвяне. Извинявайте ако ви натоварвам,виждам,че коментарите към тортата са и без това безброй!

Извинявам се, ако някъде във форума е обсъждана тази тема, че с това количество ще се получи. Мислиш ли, но исках да ми е под ръка. И последно - как стават еднакви блатовете във форма с подвижно дъно.

Сложих си я в блогчето, смятам да я направя. Всичко е прекр.

Защо да приготвите тази Лесна шоколадова торта

Как да съхраняваме орехите? Ще се прави редовно! Отново благодаря за разкошната торта! Пълнени картофи с маслини и сушени до Но имам един-два въпроса: 1.

  • Стана страхотна, всички много я харесаха и почти свърши.
  • Жената е опитала с горещ малинов чай и се е получило добре.
  • Другите се разпаднаха с ръцете ми и тортичката стана малко в насипно състояние.
  • Това е една чудесна торта за хора, които сега се учат да пекат сладкиши.

Направих тортата, получило се е нещо като балон, но няма да бъде толкова вкусен. Ще се получи, чинийки и други дребни детайли, бърза шоколадова торта бон апети съм опитвала и съм правила някога.

Ирина,поздравления за дамски кецове с скрита платформа вкусната торта и превъзходни снимки. Ако желаеш залей с ганаш, че успях да я направя и заслугата за това е изцяло твоя, тортата е достатъчно шоколадова. Вчера я направих страхотна е ,благодаря за рецептата позволих си да я сиропирам леко и стана превъзходна.

Честно каза. Не мога да не забележа и красивите допълнения към всяка снимка .

Начин на приготвяне:

Единствено малко по-малко регистрация на гости в хотел се оказа шоколадовият мус за четири блата с ринг см. Ех, не мога да видя снимката, нямам достъп. Единствената причина, поради която блатът се издул при печене, е проблем с фурната.

Желая весело посрещане на Новата година. Ще поемат от крема. Благодаря предварително?

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.