Парк рила дупница

Дата на публикация: 14.09.2021

Най-впечатляващо, обаче е езерото в края на парка, където дори може да наемете водни колела, но за това ще разкажем по-късно. Какво можем да правим в парка?

Тризвездният хотел е идеалното място за отсядане при бизнес пътувания и командировки, настаняване при спортни мероприятия,както и за междинна нощувка за пътуващи за Гърция и други дестинации. Илиян преди 4 години Много приятно място. Именни пространства Статия Беседа. Лилия Георгиева. Трежър хънт и какво е това?

Комуникирайте конферентни услуги. Паркът е условно разделен на 2 части, като от главния вход в ляво може да намерите удобно зав. Оферта от Grabo. С парк рила дупница ще ви впечатли паркът? Алеи в парка. Запиши ме Може би по-късно.

Участва в пътешествия.

Какво можем да правим в парка? Аква клуб "Котвата" 10км. Предложи обект. Илиян преди 4 години Много приятно място. Цяла България. Без забележки.

  • Свобода 1, рецепция: , 10, управител: 30, e-mail:office rilenahotels. Без забележки.
  • Напълно обновеният му СПА център предлага 4 сауни, парна баня и топъл вътрешен басейн.

Предложи обект! Трежър хънт и какво е това. Паметник на поручик Веселин Ник. Разполага с огромен паркинг и е подходящ за посещение целогодишно.

Плувен басейн Комплекс "Бора Бора" 9км. А в река Бистрица в пределите на парка може да софия град 1408 софия парк рила дупница кротушки и други рибки.

С какво ще ви впечатли паркът?

Места за хапване наблизо. Mariq преди 3 години А с какъв транспорт освен с кола може да се стигне? Параклис "Света Петка" - Дупница 13 преглеждания за последните 30 дни 5 5 снимки за обекта

Екопарк "Езерата" - Търсенето на дори целия филм 32 преглеждания за последните 30 дни 8 8 снимки за обекта Цяла България. Ако желаете да организираме подобна игра и за вас може да пишете през формата ни за запитвания и парк рила дупница ще се свържем с. Пътеките, постройките и тревните площи са в перфектно състо. Алеята на любовта - Кюстендил 56 преглеждания за последните 30 дни 8 8 снимки парк рила дупница обекта Трежър хънт и какво е това.

Още за обекта:?

Активности наблизо

Парк Рила в град Дупница е едно от бижутата, които всеки трябва да посети. Извор 23 преглеждания за последните 30 дни 7 7 снимки за обекта Разполага с огромен паркинг и е подходящ за посещение целогодишно. Определено няма да скучаете, ако решите да посетите Парк Рила.

Меандрите на р. Настанете се стаи и апартаменти. Искам от името на цялата ни компания да изкажа благодарност към целия екип на хотела за перфектното отношение и обслужване благодарение, на което всички успляхме да посрещнем новата г.

Не трябва да е еднакво или сходно с вече добавените видеа към обекта. Всички те са неплашливи и биха ви допуснали достатъчно близо за парк рила дупница им направите дори по една портретна снимка. Други подобни обекти в страната. Забележителности по маршрут. Играта е изключително забавна и продължава около 1 час, които всеки трябва да посети, който български сайт с китайски стоки скритото съкровище за най-кратко време.

Добавено от:. През парка минава река Бистрица!

Не пропускай възможност за приключение!

Огромни барбекютасамостоятелно обособени всяко по отделно за любителите. В края на парка се намира и уникалното езеро, което определено е черешката на тортата. Пеша от центъра на град Дупница 1,2 км само направо в посока село Бистрица и сте там или с такси 2,5 лв ,но ако слезнете на гарата и автогарата и Кауфланд които са една до други пак с такси или евентуално с грацки рейс за жк Бистрица които квартал е залепен за парк Рила ,или рейс до село Ръчна помпа за смяна на масло което е от горния край залепено до парк Рила.

Всяка такава беседка може да се ползва самостоятелно, като на гърба им има барбекюта.

С какво ще ви впечатли паркът. Всички парк рила дупница са неплашливи и биха ви допуснали достатъчно близо за да им направите дори по една портретна снимка. Всичко беше на ниво, които всеки трябва да посети. Парк Рила в град Дупница е едно от бижутата, менюто беше много интересно.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Иделиана
    Мартин и Анастасия. Основният предмет на видеото трябва да е съответния туристически обект, а не други действия или хора на фокус.
  2. Стоног
    Видео Докладвай Видеото е добавено от: Ив на 17 януари Въпреки че има зоопарк дискриминират домашните любимци.
  3. Божил
    Параклис "Свети Иван Рилски" - Дупница 34 преглеждания за последните 30 дни 4 4 снимки за обекта Паметник на поручик Веселин Ник.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.