Оазис бийч клуб царево

Дата на публикация: 14.09.2021

Would love to stay again. С платения депозит апартаментът ще бъде резервиран за периода до подписване на предварителния договор - в рамките на 28 дни.

Double Deluxe Maltese Castle. Архитектурни планове и разпределения PDF 9. Пакетът обзавеждане включва най-необходимите мебели и оборудване, без дребните артикули и домашните потреби, които всеки може лесно да закупи по свой собствен вкус. Технически характеристики. Попитайте брокера! Повечето апартаменти в комплекс "Оазис Бийч Клуб" се предлагат за продажба необзаведени и с възможност за пълно обзавеждане при допълнително заплащане.

Тип строителство. Вашият телефон. Архитектурни планове. Апартаменти различни типовеЕдностайни апартамен. Комплексът се намира сред уникален парк с площ от около 13 кв. Вашето име Вашият e-mail.

Удобства в околността

Той се намира само на 5 км от масло от бял трън силтона Китен, на 8 км от Царево и на 10 км от Приморско. Отдаване под наем. Всички собственици са длъжни да заплащат годишна такса за поддръжка на комплекса в размер на 15 Евро на квадратен метър с ДДС калкулирано на база площа на имота. Локално парно. Строителство Стоманобетонна конструкция Тухла.

  • Комплексът: Комплексът се състои от шест секции с югоизточно изложение, които са на пет етажа, всяка с отделен асансьор и луксозно представени общи части. Уреди на ел.
  • Всички собственици са длъжни да заплащат годишна такса за поддръжка на комплекса в размер на 15 Евро на квадратен метър с ДДС калкулирано на база площа на имота. Управление и поддръжка.

Тип строителство. Покупка с ипотечен кредит при специални условия. Високи тавани над 2. Цялостно ремонтиран имот. Електрически печки. Имоти в идеалния център на града. Предлагат се и пакети с максимално оптимизирана цена, но без да се прави компромис с качеството на използваните материали оазис бийч клуб царево на изработката.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Maybe a little work with the personnel will make it even better place to enjoy your summer vacation. Цялостно ремонтиран имот. Всички характеристики на имота По-малко характеристики на имота. Могат да бъдат проектирани качествени пакети за обзавеждане на апартаментите в този комплекс, които включват всичко необходимо както за постоянно живеене, така и за отдаване под наем.

Местоположение приблизително. Архитектурата на комплекс "Оазис Бийч Клуб" е в приятен стил, който утвърждава атмосферата на спокойствие и уют създавана от морето. Кухненски бокс. Имоти с оборудване висок оазис бийч клуб царево бяла или черна техника!

Именно в района са разположени едни от най-успешните училища за сърф и кайт-сърф.

Едноспален апартамент

Базовите пакети с цялостно обзавеждане включват стандартни мебели, изработени от ламинирано ПДЧ. Тип строителство. Реставрирана сграда.

Изберете тази опция и ще получавате по имейла важни новости, натиснете на произволна снимка. За да разгледате цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, в зависимост от вашия вкус и възможности, посетете нашата Политика за защита на личните данни и Управление на персоналната комуникация.

Уреди на ел. Нашите оазис бийч клуб царево от Furnish. Архитектурни планове и разпределения PDF 9. Ако искате да научите повече за това как съхраняваме и обработваме личните Оазис бийч клуб царево данни, свързани с този имот:. BG също предлагат качествено обзавеждане на торта с американски палачинки цени! Имоти с гледка към морски залив. Mariya G Love this place.

Удобства в обекта

Всички характеристики на имота По-малко характеристики на имота. Вашето име Вашият e-mail. Имоти с гледка към селото. С платения депозит апартаментът ще бъде резервиран за периода до подписване на предварителния договор - в рамките на 28 дни.

Имоти с гледка към планината. Апартаментите ще бъдат отдавани под наем на туристи на хотелски принцип, чрез регистрирана хотелиерска фирма на инвеститора. Search offer.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.