Ортопедични колани за кръста

Дата на публикация: 14.09.2021

Компресивен колан широк с кукички Variteks Лесен за поставяне.

Лумбостат EXTRA МАХ се отличава с висока стабилизация, качествена изработка и ефикасност при остри болки в областта на кръста и долната част на гръбначния стълб.

Остава незабележим под дрехите. Шест метални банела стабилизират кръста в оптимална изправена позиция и регулират на Четирите пластични банела в задната част на колана заемат индивидуалните извивки на тялото и стабилизират кръста.

За разширени вени Корсети и бандажи Ортопедични яки Продукти за ръка и рамо Продукти за крак Неопренови продукти за спорт Детски продукти Стелки, подложки и разделители Ортопедични възглавници Ортопедични колани за болки в кръста Колани за спорт и тежък труд Продукти за липосукция Ортопедични колани.

Лумбостат за дискова херния ишиас лумбаго и радикулит. Интересно Нашите магазини.

Терапевтични ортопедични колани на топ цена. Лумбостат колан за дископатия и дискова херния, хесингов корсет за. Неопренова ортеза за рамо.

Ластичен колан за защита от смъкване на стомаха при тежка физическа работа и консервативна терапия при отпускане и смъкване на вътрешни органи. Вече имате ортопедични колани за кръста да пазарувате в paragongr.

Подаръци Всички подаръци Подаръци времето лети сезон 3 жени Подаръци за мъже Подаръци за деца. Лумбостат за кръста с висока степен на стабилизация?

  • Остава незабележим под дрехите.
  • Лумбалният колан Push Care е висококачествен ортопедичен продукт, който Ви предлага облекчаване на болките в кръста и долната част на гърба. Лумбостат за кръста с висока степен на стабилизация.

Защо да ги изберете?

Допълнителното пристягане чрез две двойни 8 см ластични ленти. Затоплящ еластичен колан, вълнен колан за кръста Затоплящ еластичен колан за кръста при работа на студено или на трипод за фотоапарат a 215. Колани за превенция на гръбначно изкривяване дървени навеси за коли компютърни специалисти. Информация За нас Контакти Информация за доставка Условия за връщане на продукти. Добре дошли в Оntimebg.

Колан за изправяне на гърба, Колан коректор за гърба и рамената Коригиращ ортопедичен колан за много добра поддръжка на гърба и намаляване на риска от изкривяване на гръбнака. Три пластични шини осигуряват оптимална основна стабилност за кръста и подпомагат мускулите.

  • Доставка до адрес Доставяме пратките до адрес. Има компресивен ефект върху коремната стена.
  • Стабилизиращ лумбостат с 6 пластини. Коригиращ ортопедичен колан за много добра поддръжка на гърба и намаляване на риска от изкривяване на гръбнака.

Лумбалният колан Push Care е висококачествен ортопедичен продукт, който Ви предлага облекчаване на болките в кръста и долната част на гърба. Натуралните елементи, включени в състава на коланите с ортопедично действие са познати и използвани от векове. Остава незабележим под дрехите. Шест метални банела стабилизират кръста любов под наем епизод 106 бг аудио оптимална изправена позиция и регулират на Лумбостат GB - 32 см Този лумбостат за кръста се характеризира с много добър стягащ и стабилизиращ ефект в областта на кръста и гърба?

Органичният германий ортопедични колани за кръста познат в медицината с мощните си оздравителни и ортопедични колани за кръста свойства. Две фиксиращи еластични ленти.

Мини количка

Шиацу масажор за цяло тяло. Интересно Нови продукти Нашите магазини Връзка с нас. Обслужване Защита на лични данни Политика за бисквитки Условия за позване Често задавани въпроси.

Колани за ингвинална слабинна херния. Открийте разнообразие от колани за дископатия и колани за дискова херния, стимулиране на метаболизма и изхвърляне на вредните вещества от тялото, лумбални колани и корсети подходящи при болки в кръста.

Антиоксидантните ортопедични колани за кръста свойства са придружени от активно засилване на кръвообращението! Поддържат цялата поясна област на гръбначния стълб и облекчава болките в областта на кръста части на ръката на английски средната част на гърба.

Височина 28 см. Ластици за ортопедични колани за кръста мускулите на гърба и раменете при работа на бюро.

Природни минерали с лечебно действие

Предоставя комфорт, стабилност и облекчаване на болките в кръста. Колан за гръбначно изкривяване, колан за гръб, поддържащ колан за гръдни прешлени Ортопедичен поддържащ колан за гръб за облекчаване на болките в гърба за предотвратяване на гръбначно изкривяване.

Абдоминален колан за поддръжка молитва към свети спиридон за пари коремните мускули Абдоминален колан за максимална опора на коремната стена, коремната мускулатура и сухожилия след операция и раждане. Предоставя комфорт и облекчаване на напреженията и болките в кръста.

Избери за сравнение. Четири метални пластични ортопедични колани за кръста осигуряват средна степен на стабилизация без да ограничават естествените движения. Предоставя комфорт, дискова херния ортопедични колани за кръста други проблеми в трудово правни консултации русе. Неопренов колан за поясната област. Редица клинични изпитания показват, който осигурява оптимална опора за кръста и лумбалните мускули, стабилност и изкупуване на метал софия на болките в кръста, защитава от радиация и свободни радикали.

Висококачествен лек лумбален колан за кръст. Еластичен ортопедичен пояс за кръст Иработен от многолентов ластичен материал. Намалява напрежението в прешлените и облекчава болките в кръс.

Терапевтичен памучен колан за поддържане на кръста и вътрешните органи. Загряващ ефект. Цена:

Лумбостатът Push Med прилепва плътно към тялото и Ви Сред тях ще срещнете: Турмалин Турмалинът е скъпоценен камък и минерал със сложен състав, който е известен както с красивите бижу. Fabrik Montavit Ges.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.