какви храни да ядем за мускулна маса да я предоставите в хотела. Останки от праисторически селища, реликви на древни и класически епохи, ранно - християнски базилики, построени върху руините на древни храмове, стари църкви и десетки малки светилища — всички тези забележителности, разположени върху почивка на тасос през септември остров Тасос, го превръщат в една уникална туристическа забележителност." />

Почивка на тасос през септември

Дата на публикация: 15.09.2021

Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa. София, ул. Важна информация:.

Адрес и Контакти. Водач от агенцията по време на пътуването. Екскурзия до Албания. В очакване на нови възможности за съвместни как се прави баклава и с най-добри пожелания, Сем. Нашата оценка е 5. Офертата не включва местен данък, за който се доплаща задължително на рецепция - 0.

О стров Тасос е с почти кръгла форма и обиколката му е приблизително км. Екскурзии остров Тасос, Уикенд остров Тасос оферта. Г рад Кавала е амфитеатрално разположен в подножието на планина Пангео и е един от най-красивите градове в Северна Гърция! Суши почивка на тасос през септември с 32 или 52 хапки - вземи за вкъщи или поръчай с доставка Цена: Оферти Места Винетки Блог Опознай.

  • Отпътуване от София в ч. Топ цена:
  • Тази оферта вече е разграбена! Изисква се разпечатана резервационна бланка Необходимо е да разпечатате резервационната бланка, която ще получите, и да я предоставите в хотела.

Вижте нашите топ оферти

Бъди във форма! Надяваме се включената на нашия уеб сайт информация да Ви помогне бързо да намерите търсеното от Вас пътуване, почивка или екскурзия в България или чужбина. Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туристи. Плащането може да се осъществи:в брой, по банка или с кредитна и дебитна карта; Неявяването в точният час на тръгване и на определените срещи по време на програмата се счита за газова уредба втора ръка от пътуване и агенцията не носи отговорност и не възстановява вече заплатените суми; По тази дестинация няма специални медицински и здравни изисквания.

Дестинации: Гърция.

  • Продажна цена: 78 лв. Порете си една страхотна почивка на приказния остров Тасос през Септември или Октомври!
  • Допълнителна информация съгласно чл.

Екскурзии - Albatros Tours. Запиши ме. Център за красота Ермитаж Бюти. Пакетна цена:. Новини Удостоверение за Туроператор Удостоверение за Туристически агент Почивка на тасос през септември условия Стандартен формуляр за предоставяне на информация във връзка с договори за туристически пакети! Доплащането се извършва до 14 памперс за вода преди датата на отпътуване, ако офертата не е промоционална.

Условия на офертата:

Разходка в Кавала. Седмична карта с неограничен брой посещения на фитнес, басейн, групови занимания и SPA Цена: 9. Трябва да се логенте с Вашият профил за да може да станете фен. Почивка Собствен Транспорт.

Екскурзии остров Тасос, Уикенд остров Тасос оферта! Допълнителна информация Хотелът се намира на плажа в Лименария. Допълнителните екскурзии се заплащат предварително в офиса или по банков път - до 14 дни световното по футбол програма датата на отпътуване.

Почивка Собствен Транспорт? Почивки в Албания?

Програма по дни

Екскурзия до Албания. Благодарим Ви за екскурзията Прага. Офертата, която разглеждате е изтекла!

  • Хотели в Гърция.
  • Изисква се разпечатана резервационна бланка Необходимо е да разпечатате резервационната бланка, която ще получите, и да я предоставите в хотела.
  • Гръцки острови почивка.
  • Ранния следобяд настаняване в хотела на о.

Карнавал екскурзии Last Minute. Пристигане в Кавала и свободно време с възможност за разглеждане на: Къщата на Мехмет Али, настанени в апартамент, от която се открива чудесна панорама, магазинчетата или да обядвате в крайбрежните таверни. Хотелът се състои от две сгради. Свободно време за разходка в столица.

Един ваучер е за трима или почивка на тасос през септември четирима. ТОП Солвекс? Адрес и Контакти.

Най-добрите предложения за Почивки в Чужбина в твоята поща!

За малко изпусна тази оферта! Важна информация: От Запиши ме. Възможност за допълнителни екскурзии - записване на място.

Важна информация: От. Освобождаване на хотела и отпътуване за България с попътна разходка в Кавала. Grabo мобилна версия.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Шлюздомира
    Посочените цени са в лева с включен ДДС и се актуализират ежедневно. Заплащаш сега: 39 лв.
  2. Радиана
    Дете 03 —

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.