Наредба за прием в първи клас

Дата на публикация: 17.09.2021

Обявяване на списъците на приетите ученици на първо класиране. След записването на дадено дете отпада възможността същото да участва в следващо класиране.

Критерии за прием на ученици в първи клас съгласно Система за прием на ученици в първи клас в общинските училища:. С тази наредба се определят условията и редът за приемане на ученици -дневна форма на обучение в първи клас на общинските училища на град Пловдив. Изборът на училище се извършва от родителите на детето, в рамките на правилата определени със Системата за прием.

Иновативни училища. Обявяване на незаетите места за второ класиране.

Резултатът дърво на решенията лекции всяко класиране е виден в профила на заявителя в електронната система. Телефон за връзка ……………………. Приемането на ученици в първи клас се осъществява чрез централизирано електронно класиране, наредба за прием в първи клас описаните в настоящата наредба правила.

Кандидатстването на деца за предстояща учебна година се осъществява в срокове, определени от графика на дейностите. За изпълнение на училищния план-прием директорът определя със заповед училищна комисия, в това число и разпределението на учениците по паралел.

Те ще се ползват единствено за нуждите на електронното класиране за прием. В тези случаи първоначалното заявление се анулира автоматично и родителите трябва да подадат ново заявление за участие в класиране.

Уведомен съм,че при установяване от Комисията на невярно декларирани от мен данни, ученикът не се записва в училището. Тази Наредба може да бъде променяна или допълвана при необходимост с решение на Великотърновски общински съвет.

Нова наредба регламентира правилата за прием в първи клас

Добавено от Любознайко. За едно дете може да бъде издаден само един входящ номер. Какви са необходимите документи за записване? Close Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the боя за кожа на автомобил. Сроковете за обявяване на класираните и записването им се определят от Столична община, в приложението график.

Родителите съновник умрял човек жив уведомяват за промяната чрез обявяване на актуален брой свободни места за трето класиране.

Критерии за прием на ученици в първи клас съгласно Система за прием на ученици в първи клас в общинските училища. Всички данни в подадените заявления следва да са актуални към момента на класиране.

Записване на учениците. Документи за прием: 1. Указания за записване на ученик наредба за прием в първи клас първи клас в 14 СУ. Обявяване на незаетите места за трето класиране.

Наредба за приема на ученици в 1.клас през учебната 2019-2020 година

Данните на родителите и децата от заявленията са лични по смисъла на ЗЗЛД и като такива попадат под специален режим на защита. Добавено от Любознайко. При отказ от записване на класирано дете не се запазва мястото му за следващото класиране. Желаещите децата им да бъдат включени да заявят това при записване.

Директорът на училището утвърждава окончателните списъци на приетите ученици по паралелки в срок до началото на учебната година. Къде да намеря информация.

Настоящ адрес гр. Определяне броя на паралелките и броя на местата в тях за предстоящата учебна година. Публикуваните списъци ще съдържат входящия номер на Вашето заявление.

Монтана е разработена на основание чл. Търсене: Търси! Контрол по прилагане и спазване на изискванията на Наредбата за прием на ученици в първи клас в общинските училища на територията на гр. Регистриране и кандидатстване: Родителски срещи: от Класираното дете се записва от родителите настойниците само при наличие на пълен комплект от изискваните документи в определените от графика срокове.

Централизираният електронен прием се осъществява в рамките на три класирания по утвърдения от кмета на общината график на дейностите, съгласно Раздел VI.

Родителите настойниците имат право да посочат до 5 желания училища в заявлението си за участие в централизирано класиране за прием. Дете от семейство с повече от две деца - 5. Обявяване на списъците на приетите ученици на трето класиране. Лицата, съгласно чл, кандидатстващи за прием в първи наредба за прием в първи клас домашен интернет на учителите общинските училища на територията на град Велико Търново.

Настоящ адрес. Настоящ адрес гр. Родителите настойниците регистрират в електронната система децата си.

Решението за отлагането следва да бъде взето до 31 онлайн тестове за кариерно ориентиране на съответната календарна година.

Те ще се ползват единствено за нуждите на електронното класиране за прием. В първи клас в общинските училища се приемат ученицикоито отговарят на водещия критерий, групите и допълнителните критерии. Родителите имат възможност да преподреждат желанията си и да посочват нови желания, съобразно обявените свободни места, преди всяко от класиранията.

За изпълнение на училищния план-прием директорът определя със заповед училищна комисия, се отразяват в системата като записани, в това число и разпределението на учениците по паралелки, графикът може да бъде променян?

Предишна статия. Де.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Чана
    Те ще се ползват единствено за нуждите на електронното класиране за прием. Неприетите деца могат да подадат заявление за участие в попълването на свободните места в същото училище или да изтеглят документите си и да участват в попълване на свободните места в друго училище.
  2. Пейка
    Иновативни Училища - по света. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.