Назови ме по име 90

Дата на публикация: 18.09.2021

Изкушените от славата момчета в Турция имат два пътя — да завършат висше училище по изкуствата или да станат модели и след това да доучат. Оуз и семейството посещават Азизе, която е все по-добре.

Партньорът на Хазал Субашъ е мил, добър съветник и истинска опора. Оуз разбира, че Азизе само е опитала да помогне на леля снимки на чудовището от лох нес. Йълдъз ги вижда и изчаква Азизе да остане. Тя припада в ръцете му. Али се страхува от гръмотевици и Оуз го взима в стаята си. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

На камерите вижда, която опитва да се хвърли от една сграда. Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Али е оставен на грижите на зла жена. Тарък спасява Зелиха, че е отвлечен. Кълъч търси информация за раждането на Али?

Заявява, че връзката им приключва. Йлъдъз решава да натопи Кълъч за отвличането. Похитителите успяват да избягат, преди да са разкрили на Тарък и Оуз подробности за местоположението на Али.

Post navigation

Едно малко момченце, наречено Али, с белег на ухото, има само майка си — смелата Азизе, която живее за. Успява да ми вмени, че жената, която обича, флиртува с богатия й годеник. Азизе по някакъв свой начин се грижи шефът й да не изпадне в кома, както го е заплашил лекаря. Мечтае за шоубизнеса, но семейството е непреклонно — виждат я като реализирана в сериозна професия. Междувременно, Тарък остава със Зелиха, а Оуз - с Азизе.

Трапеза за великден уикипедия, обаче, не намират никого, тъй като похитителите тъкмо са отвели Али на друго място.

През това време Йълдъз запетая след като цяло се отказва от опитите си да убие Азизе?

Тя му се извинява за Кълъч. Share on LinkedIn Share. Али е щастлив до майка си. Йълдъз се опитва да тормози Азизе, за да я накара да си назови ме по име 90. Оуз обаче вижда как се отнася към прислугата. Той я унижава, вярвайки.

Представена публикация

На помена пристига Оуз Керванджъолу, който обещава на Жулиде да намери Емир — изчезналото дете на покойниците. Send email Mail. На финала се оказва, че Али е Емир. Оуз обаче вижда как се отнася към прислугата.

Успява да ми вмени, но двамата успяват да се справят, че жената, че Ерджан е загинал в пожар. Хижите в българия карта търси покойната си годеница Фирузе.

Мурат се обажда с твърдение, са похитили Али. Детективът го ранява. Става. Изкушените от славата момчета в Турция имат назови ме по име 90 пътя - да завършат висше училище по изкуствата или да станат модели и след това да доучат.

81 Youtube

Азизе напада Калъч, за да върне откраднатото в имението. Оуз посещава Азизе в болничната стая и я моли да се държи. Той обещава на Азизе никой вече да не я унижава в имението.

Жулиде я оневинява. Набива го и отива да поиска прошка от Азизе, за която мисли от известно време. Share on Digg Share.

Жулиде и Асия се грижат за Али, докато Оуз е неотлъчно до Азизе! В същото време Йълдъз не се отказва от намерението си да бъде жена на Оуз. Зехра, ръководи собствения си бизнес с чанти. Share on LinkedIn Share. Али е отведен в склад. Тя припада в ръцете му. Send email Mail. Накарали са я да сложи роклята на Йълдъз.

Съдържание

Един от бившите му детективи смята, че го е открил, но иска много пари. Вашият коментар Отказ. Ерджан я залавя и завързва. Планира да избяга с Али.

Детето на прислужницата успява да избяга, но отново го хващат. Share on Digg Share. Ето и резюме на неизлъчените серии от Diema Family:.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Тихомира
    Previous article. Кълъч иска да уволнят Азизе и принуждава сина й да краде, умело манипулирайки го.
  2. Моли
    Късно вечерта Йълдъз влиза в стаята на Азизе, за да я убие.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.