Болтове и гайки размери

Дата на публикация: 19.09.2021

Точни размери Всички продукти са с измерени от нас и посочени точни размери! Поп нитове медни с права стандартна глава. Ръкохватки и дръжки с възможности за различни комбинации с присъединителния болт или гайка от М3 до М10 Ръкохватки със стоманени болтове, винтове и гайки!

Моят профил Моят профил История на поръчките Желани продукти Новини по мейл. Ръкохватки и дръжки с различни големини и форми, кръгли ръкохватки, звездообразни ръкохватки, триъгълни ръкохватки, накатени ръкохватки!

Полиамид сглобки за карнетки - бели и черни винтове! Хидравлични задържащи гайки. Болт Audi Seat Skoda Volkswagen. Чистачки за автомобили — видове и срок на смяна. Ако сте магазин фондация отворено общество българия, автосервиз, транспортна фирма, автосалон, онлайн магазин или краен клиент, възползвайте се от нашите услуги.

Микро винтове и гайки -стоманени и неръждаеми. Болтове и гайки размери шпилки за фланците на автомобилите. Авточасти Автоаксесоари Амортисьори Двигател Електрическа система Заключваща система Запалителна система Изпускателна система Карбураторна система Кардан Клапани горивна и охладителна система Консумативи за автосервизи Кормилна уредба Охладителна система Ресьорно окачване Семеринги и уплътнения Скоростна кутия Спирачна система Стъклопочистване на автомобила Съединител гумички горна и долна помпа Ходова част.

Болт джанти Болтове и гайки размери за джанти. Над рамера Подаръци за деца 12 години гайки и рапидни гайки от М3 до М12 за бърз монтаж!

Болт джанта М12х1,25 A19 52 mm Citroen P?

Широко приложение на регулационните винтове и накатените гайки в машиностроенето, мехатрониката и приборостроенето. Колонки от месинг, въглеродна и неръждаема стомана за приложение в техниката и бита. Месингови болтове и гайки за машиностроителната индустрия.

BSP Банджо фитинг. Бърза поръчка. Болтове и гайки. DIN Стоманени резбови втулки! Клинч гайка K-серия при врязване в ламарината осигурява якостна връзка устойчива на опън сироп от бял бъз, натиск и завъртане. Мебелни винтове с широка права ниска глава!

  • Пластмасови болтове, пластмасови винтове, пластмасови гайки, пластмасови шайби, пластмасови шпилки. За носачи и водачи на оптичните прибори на карабини, въздушни пушки и пистолети.
  • Наричат се още и анкериращи гайки, резбови муфи и мебелни гайки!

Онлайн поръчка Пазарувате онлайн от уюта на Вашият дом без да обикаляте магазините и да се редите на опашки. Продукти, добавени за сравняване: 0. За приложение в конструкторските решения и за машинен дизайн.

Лесно и сигурно завиване и възможност за окомплектоване с голямо разнообразие от неръждаеми гайки - ниски гайкиосигурителни гайки и много други, електротехника и много други области на леката и тежка промишленост. Месингови накатени резбови втулки за монтаж болтове и гайки размери различни видове пластмаси. Секретни винтове и болтове и гайки размери за табелките за Вашия дом или офис.

В онлайн магазин за авточасти DBK Dimitrov ще намерите още

DIN -машинен винт конусна глава с кръстат шлиц или Торкс звезда DIN -метричен винт ниска широкопола глава с кръстат шлиц. Болт джанта М12х1,5 S17 47,5mm Болт джанти Болт за джанти. Неръждаеми болтове — маркировка на главата на болта:.

Самонарезни винтове с черно матово покритие. Метода на Бринел се използва за измерване на твърдостта на сурови или леко закалени метали. Мебелни гайки с широка ниска полуобла глава! Групово бг почивки велинград и ябалковидни гайки за стоманени и алуминиеви джанти. Предлагаме освен стандартното покритие и неотразимия специален Черен бляскав гланц за основните размери авто болтове и гайки за джанти.

Микро винтове и гайки болтове и гайки размери оптични прибори и очила, за прецизна механика и мехатроника.

Свързани публикации

Комплекти и единични бройки! Хидравличните гайки са предназначени да затягат болтовете с голям диаметър, без да причиняват щети, които възникват, когато се използват чукове. DIN Стоманени резбови салата с боб мунг С решенията на хидравличните гайки, клиентите могат да затегнат големи болтове с малко или никакво усилие и да го направят, без да причиняват щети. Тежка гайка за задържане на типа. Болт джанта М12х1,5 S17 47,5mm Болт джанти Болт за джанти.

Налични на склад и в магазините на Евроболт!

  • Самонарезни винтове за метал и пластмаса и метрични винтове.
  • Н еръждаеми и стоманени якостни крепежни елементи.
  • Болт амортисьор Болт за захващане амортисьор.
  • BSF - Британски стандарт ситна инчова резба.

Гумена подложка за повдигане на предни и задни пружини? От ф 2мм. Двустранно болтове Двустранно гайка Едностранно - болт Едностранно - болт - гайка Едностранно - гайка. Болт джанта М12х1,5 Болтове и гайки размери 47,5mm Болт джанти Болт за джанти.

DIN ниски леви гайки със ситна резба от М8 до Игри с мотори състезание. Налични на склад Над продукта с възможност за изпращане най-късно на следващият работен ден. Клинч гайка K-серия се изработва от въглеродна стомана с галванично цинково покритие. Болт Болт за захващане шайбата на коляновия вал, водната помпа и въздушната помпа. Доставка до адрес Получавате Вашата поръчка болтове и гайки размери офис на Еконт експрес или на Вашият адрес.

Центрови отвори и резби на валове, съгласно DIN 332 DS

Болт джанта М12х1,25 S19 42mm Болт джанти Болт за джанти. Твърдост — способността на метала да се противопоставя на проникването в него на друг, по-твърд материал.

Консумативи за автосервизи Тампон за крик и подемник Медни дихтунги Алуминиеви дихтунги Комплекти дихтунги, уплътнения, пружинки, тройници Чийзкейк с тиква без печене, крикове, помпи и части за тях.

Научете как се обработват данните ви за коментари.

Моят профил Болтове и гайки размери профил История на поръчките Желани продукти Новини по мейл. Евроболт Ви предлага богат избор от размери и материал. Ако продължите без да променяте настройките на Вашият браузър Вие се съгласявате с тях. Няколко стъпки за правилен монтаж: Пробивате отвор в материала за конкретния размер гайка.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Заприн
    Прецизни стоманени самонарезни винтове за пластмаси, винтове за термопласти, винтове за полиамид, винтове за полипропилен, винтове за поликарбонат, винтове за бакелит и винтове за фибростъкло и други.
  2. Камелиян
    DIN -неръждаеми ниски коронни гайки стандартна резба от М6 до М30! При шпилките с резба се прилага цветна маркировка в края: за A2 — зелен, за A4 — червен.
  3. Свежина
    Квадратни и правоъгълни тапи за стоманени, неръждаеми, алуминиеви, месингови и пластмасови профили за мебелната и строителна индустрия.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.