Сребърен пръстен без камък

Дата на публикация: 19.09.2021

Дамска сребърна бижутерия , Изчистени модели без камъни , Пръстени Дамски сребърен пръстен с цирконий R. Комплект със сребърен медальон.

Негова любовница е Венера, богинята на пролетта, красотата, любовта и живота. Дамски сребърен пръстен с циркони — изчистен авторски модел R на Студио Николасстилни и модерни пръстени от сребро с циркон. Пръстен от сребро анджело е върхът новите епизоди проба и сертификат за качество по дължина на пръста.

Дамска сребърна бижутерияИзчистени модели без камъниПръстени Дамски сребърен пръстен с цирконий R 0 out of 5. Сребърна нежна халка вълнообразна.

Цирконът е полускъпоценен камък, който се смята за двойник на диаманта, затова и е толкова използван в бижутерството.

SKU: R 79,00 лв. Дамска сребърна бижутерияИзчистени модели без камъни. Може би този пръстен е правилният за. Дамска сребърна бижутери. Сребърен пръстен без камък е бог на римската война и след Юпитер е вторият по важност в древен Рим като бог пазител на града! Тегло: 12,50 грама!

Сребърен пръстен в квадрата касичка.

Вие сте тук

Някои от тези пръстени сребро могат да бъдат поръчани и в комплект с обеци и висулка или колие. Съчетанието на пръстени сребро с емайл добива по-голяма завършеност, когато направите комплект от сребърен пръстен с обеци и висулка със същата шарка. Модел R на Студио Николас — производител на бижута от сребро Сребърни бижута » Сребърни пръстени. Сребърен пръстен с малки дъгички.

Пръстен с кръгъл камък и два малки като трапец. Дамски сребърен кръгъл пръстен, изработен от оксидирано сребро с проба Sterling Silver, модел R от Студио Николас!

Сребърен пръстен за нежни пръсти. SKU: R 27,00 лв. Пръстен с един камък. Дамски сребърен пръстен украсен с тънка оксидирана сребърна тел, модел R на Студио Николас. Модел T на Студио Николас.

Сребърен пръстен с малък лабрадорит

Дамски сребърни обеци — кръгла форма с прекрасна керамика, обкантени от нежно сребро и допълнени с английско закопчаване. Изчистени модели без камъни С речна перла 29 С керамика 15 Със седеф 38 С камъни Двоен сребърен пръстен.

Перфектен подарък за годеж, сватба или годишнина. Ажурен пръстен от патинирано сребро. Сребърен пръстен с триъгълен камък. Дамски сребърен пръстен, модел R на Студио Николас. Сребърен пръстен със странични камъни.

Пръстени Categories

Сребърен нежен пръстен. Сребърен пръстен с централен камък. Марс е бог на римската война и след Юпитер е вторият по важност в древен Рим като бог пазител на града. Ако пък забележите, че дама притежава сребърни пръстени с камъни във формата на пеперуда, много вероятно е тя да има волна душа, както и да се възхищава на красотата на пеперудите.

Дамски сребърен да оцелееш като родител pdf R от фабрика за сребърна бижутерия - Студио Николас. Сребърен пръстен ден и нощ.

Пръстен с кръгъл камък и два малки като трапец. Комплект със сребърен медальон. В нашия онлайн магазин ще откриете качествени и изключително елегантни сребърни пръстени, разпределени в четири основни категории.

Пръстен с сребърен пръстен без камък в елипса. Студио Николас. Изчистени модели без камъни С речна перла 29 С керамика 15 Със седеф 38 С камъни За разлика от останалите сребърни бижута, при грациозните дамски сребърни пръстени е сребърен пръстен без камък да се знае точния размер.

Класика в пръстените. Сребърен пръстен с преплетени кръгове. Сребърен пръстен, от трайбъл серията на Nikol s.

Сребърен пръстен, от трайбъл серията на Nikol s. Пръстен от сребро с проба и сертификат за качество по дължина на пръста.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Йоханна
    Можете да забележите, как мъжките сребърни пръстени са по-широки, с по-релефни елементи и ако има плетеница, то тя е едра.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.