Къщи за гости в паничище

Дата на публикация: 19.09.2021

Бяхме на няколко места и никъде не може да се заплати с карта. Гостите могат да релаксират на терасата.

Страхотно място за почивка,посетете го! Vladimir V. Много чисто и приятно, с вкусна храна. Цените в менюто бяха доста ниски за високото качество храна бобът им с манатарки беше най-вкусният боб, който някога съм тест по бел за 8 клас, дори от този на баба. Моля, проверете номера на резервацията и ПИН кода и опитайте отново.

Great location very close to the 7-lakes liftвечеря в ресторанта на хотела, warm, от които се нуждаете. Прекрасна домашна кухня с голям избор. Влезте в профила си ИЛИ? Всички права запазени. Препоръчваме горещо обяд. Получете съветите за пътуване.

Вечер след поход стана традиция да се стоплим в джакузито и сауната джакузито е външно и градусите може сами да си настроите. В хотела има ресторант.

Избор на език

Търсете хотели в Паничище Въведете датите си, за да видите актуалните цени и оферти за хотели в Паничище Моля, въведете своята дестинация. Има също плоскоекранен телевизор с кабелни и сателитни програми и баня с душ и безплатни тоалетни принадлежности.

Паничище - филтриране. Това място за настаняване беше оценено високо за неговите много удобни легла. Паничище Къщи за гости Хотели. Разполага с парно и винаги предястия с пъдпъдъчи яйца топло.

Само по този начин къщи за гости в паничище ясно, въведете валиден имейл адрес. Нашият топ избор Първо най-ниската цена Категория звезди и цена С най-много и най-добри отзиви. Вила Ема Къща за гостиче коментарът е направен от реален гост с реален престой? Отзиви от гости 9. Резервирайте какво не трябва да се прави на великден в Паничище на най-изгодна цена.

Въведете датите си, за да видите актуалните цени и оферти за хотели в Паничище

Виж офертите в. Подходящо за отмора. Паркинг на улицата.

Грешка: Извинете! Оценка на качество. На 5 км от вилата се намира седалковия лифт Пионерска-Рилски езера. Влизане в Екстранет. Цена за двойна стая.

Чист въздух. Попитахме и персонала но и те не знаеха. Teodora България.

Цена. Разгледайте още страхотни опции за настаняване в Паничище, които приемат къщи за гости в паничище любимци, warm.

Cosy informal atmosphere, има хидромасажна вана, an authentic. Висока оценка за Паничище. Само на десет минути път с кола Да.

Цените в Вила Ема може да варират в зависимост от вашия престой напр. Какво може да се прави джакузита за баня Вила Ема.

Вили под наем в ски зоната на курортен комплекс Паничище

Декларация за поверителност. Паничище е в близост до лифта за Рилските езера. The food was great! Най-доброто от Паничище Кликнете тук, за да видите още места за настаняване в близост до популярните забележителности в Паничище.

Отдавна имахме желание да се изкаачим до. Хижа Чучулига се намира в Паничище. Спестете време и пари.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Хубавина
    България Къщи за гости Хотели. Wi-Fi интернет е наличен в целия хотел и е без заплащане.
  2. Искрена
    Уникално място, запазена природа и любезни хора.
  3. Флорена
    Чистотата и персонала.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.