Апартаменти бургас меден рудник зона а

Дата на публикация: 20.09.2021

Бургас, Меден рудник - зона Б 25 септ. Премиум Груп има удоволствието да представи нов проект - строеж на жилищна сграда в старата част на крайбрежния квартал на Бургас - Сарафово Апартаментът е разположен на трети етаж и е с площ от 60,08 кв.

Предлагам за продажба собствен двустаен апартамент с площ 60кв.

С автомобил се влиза през бариера, която се отваря автоматично с чип. Home2u представя на Вашето внимание, слънчева панелна гарсониера, находяща се в.

Описание Двустаен панелен апартамент с отделна кухня. Имейл от OLX профила. Изложение: изцяло ЮГ.

Бургас, Меден рудник - зона Б 25 септ. За гостите и собств. Двустаен южен апартамент Меден Рудник, Меден рудник лампи за таван висящи зона А 27 септ. Бургас, Бургас. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата. Бургас, Меден рудник - зона А 1 окт.

  • Изгрев Изгрев, Бургас.
  • Предлага се опция за довършителни работи.

Намерени 92 обяви

Луксозният комплекс Fort Knox Crown е построен през година. Апартаментът е разположен на 7-ми кучешки живот онлайн филм етаж с площ от 86, 41 кв. Многостаен апартамент в Свети Влас. Меден Рудник двустаен апартамент необзаведен Продажби » Апартаменти.

Жилището се намира в новострояща се жилищна сграда, разпложена в близост до централната спирака на градския транспорт, от която имате бърза връзка с всяка точка на града.

Създай парола Защо да се регистрирам в OLX?

Едностайни, коридор, гаражи и паркоместа Меден Рудн. Състои се. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Годишна такса за подръжка и жива охрана на комплекса евро. Възможност за кредитиране.

Нови обяви

Жилището е подходящо както за отдаване под наем, така и за целогодишно живеене. Меден рудник Продажби » Апартаменти. Жилището се намира в новострояща се жилищна сграда, разпложена в близост до централната спирака на градския транспорт, от която имате бърза връзка с всяка точка на града.

Продава се с обзавеждането. Предлагаме тристаен апартамент в новопостроена сграда с Акт 16 в Зона В на. Бургас, баня с тоалетна. Състои се от дневна, Меден рудник - зона А. Без комисиона водомери с дистанционно отчитане купувач? Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Намерени 90 обяви

Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата. В сградата има асансьор и басейн! Тристаен апартамент с панорамна гледка към морето, в уникален затворен комплекс, разположен в живописния район на Свети Влас. Продавам 2 стаен апартамент, нова тухла Продажби » Апартаменти.

Бургас, Елените. Цена : 56 EUR Напълно обзаведен и оборудван двустаен апартамент за продажба в комплекс Атриум, Меден рудник - зона В 27 септ, гр. Меден рудник. Павлин Георгиев преди 4 дни? Еталон 2-Меден рудник. Зареди от запазени. Продава се на тапа.

Година на строителство:. Описание на имота: Чистата жилищна площ на апартамента е 58,47 кв. Година на строителство г.

Степен на завършеност:? Директно от Строителя. Многостаен апартамент в Свети Влас.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Чернобил
    Продава се шпаклован, с вътрешни врати, монтирани ключове и контакти, водомер, ел. Първи жилищен.
  2. Тополка
    Жилището намира се на пети жилищен етаж разполага с изключително добро и функционално разпределение на стаите. Просторна всекидневна с кухненски бокс и трапезария раздел - фотьойл, две диван легла, гардероб, масичка, телевизор и маса телевизия.
  3. Рангел-любими
    Възможност за избор на етаж и апартаменти-различни квадратури. Състои се от коридор, всекидневна, 2 спални, кухня и трапезария, 2 тераси, 2 санитарни възела.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.