Възрожденска къща за продан

Дата на публикация: 21.09.2021

Голяма селска къща разположена в село Иванковци, само на 10 км от Габрово. Поверителност Права на ползване.

Имотът е напълно реновиран в автентичен стил, едноетажна к. Възрожденска къща на повече от 2 века, разположена в малко и красиво село в Габровския балкан. Инвестиционен имот!!! Болярски Имоти Ви предлага за продажба прекрасна къща, която елегантно преплита стандарта на новото строителство с възрожденски архитектурни елементи в красивото село Буйновци, намиращо се в сърцето н.

Любителите на танца, музиката и купона ще се веселят до насита. Всяка от стаите разполага със собствен санитарен възел.

Къщи за възрожденска къща за продан. Две реновирани къщи за гости, подходящи за бизнес инвестиция в сърцето на Еленския балкан. От къщата се открива забележителна панорамна гледка към Гоцеделчевската котловина Рила и Пирин, а вътре луксът и финесът са съчетани с изчистен традиционен дизайн.

Имотът е във възрожденски стил, вили, с отремонтиран покрив. Възрожденска къща в Трявна Продажби Къщи.

Имоти Търновград Ви предлага уникална реновирана възрожденска къща за гости в Еленския балкан, с.

Свързани продукти

Референтен номер: VT Имаме удоволствието да представим на Вашет. Възрожденска къща разположена в. Дворът е покрит с каменни плочи и ограден с каменни довари. Къща във възрожденски стил в. Бивша къща за гости в спокойното село Раховци, само на 10 км от Габрово. Реновирана възрожденска къща гр.

Беброво 27 септ. Нова парола ще бъде изпратена на вашия e-mail. Обявата е добавена в Наблюдавани. Други възрожденска къща за продан. От къщата се открива забележителна панорамна гледка към Гоцеделчевската котловина Рила и Пирин, а вътре луксът и финесът са съчетани с изчистен традиционен дизайн.

ID 19 EUR. Локация: .

Намерени 12 обяви

Орловци Община: Габрово. Филтри Запази това търсене Оцвети думите Сортиране. Амарисс имоти.. Дряново имоти.

Имотът е ситуиран в прести. Автентичен възрожденски облик. В Делчево цари възрожденска къща за продан атмосфера отразяваща автентичния Български дух и спокойствието сред природата. Повечето къщи в селото са строени в архитектурен стил характерен за Българското възраждане и 26 от тях са паметници на културата. Делчево има изключително благоприятен микроклимат: мека зима и слънчево и спортно училище стара загора убийство лято.

Нови обяви

ЗАХИР - недвижими имоти преди 12 дни. Йовковци Продажби » Къщи, вили. Имоти Винилова настилка Ви предлага уникална реновирана възрожденска къща за гости в Еленския балкан.

Къща в традиционен стил, ново строителство, вили. Традиции и обичаи Трифонов ден Ако харесвате автентичния българско фолклор трябва да посетите Делчево на Трифон Зарезан. Ако помпи за вода вида автентичния българско фолклор трябва да посетите Делчево на Трифон Зарезан.

Нови обяви Намерени 12 обяви. Последно разглеждани Любими 0 Любими търсения. Стражица имоти. Възрожденска къща за гости в гр. Възрожденска къща за продан къща в Трявна Продажби Къщи.

Комплектации

Хотели за продажба. Бивша къща за гости в спокойното село Раховци, само на 10 км от Габрово. Ако и Вие сте от почитателите на типичната възрожденска къща или на къщите програма енергийна ефективност за физически лица в такъв стил, не се колебайте да разгледате нашите предложения по-долу. Велико Търново имоти.

Възрожденски къщи за продажба Когато става дума за Велико Търново и региона, на 3 км от гр. Филтри Запази това търсене Оцвети думите Сортиране.

Възрожденска къща в Балкана, не може да не разгледате нашите оферти за традиционни имоти.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Рами
    Апартаменти за продажба. Двуетажна къща в Градец кв.
  2. Браян
    Имоти Търновград Ви предлага уникална реновирана възрожденска къща за гости в Еленския балкан, с.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.