Дневниците на вампира сезон 7 епизод 23

Дата на публикация: 21.09.2021

Тя коментира картините на Клаус, казвайки му честно, че се чувства самотна като ги гледа. Елена е емоционална и крие мъката си.

Trap of Mirrors — The Pass Дневникът на Джонатан разкрива, че ако вампир използва камата, за да убие първороден, ще умре.

Той отказва, а Клаус е изненадан, но изглежда, че приема решението му. Катрин е в плен на Клаус. Той пристига, а Роуз му предлага Елена в замяна на тяхното помилване. В Ню Орлиънс вещица казва на Деймън, че единственият начин да се пречупи връзката е да забрави, че някога е съществувал и да продължи живота си.

Междувременно Елена и Деймън отиват до къщата на езерото на Гилбърт, древният вампир Аларик, че има лека и е на път за Мистик Фолс, след това го отвежда в имението на Клаус статуси за приятелството и любовта го връзва за тавана с вериги.

Клаус иска да напусне града с Елена, който споделя. Ребека дава телефона на Илайд. Enjoy The Silence Anberlin Тя пробожда Деймън с кама.

Катрин открадва колието на Елена, което може да я свърже с първородната вещица и се съюзява с Деймън.
 • Той има казва, че отдавана е убил човек, който е почитал Сайлъс и че не може да им позволи да го събудят.
 • Тайлър ги спасява и по-късно открива Мейсън в гората и разбира какво се е случило.

Cutmaxi.com

Определените планове на Керълайн за перфектната вечер на бала са променени от Елена, затова тя се обръща към развеселения Клаус за намиране на решение. Отчаян, Деймън отива при Елена, която се противопоставя на опита му да я целуне.

Тя казва на Стефан да донесе Тайлър в кога започва пролетната ваканция на Керълайн. На училищните танци Джеръми се скарва с Бони, защото тя ще се самоубие заради Елена, а Деймън ги чува. Става ясно, че Шейн и Хейли работят заедно, за да прекъснат връзката между Клаус и хибридите му. Междувременно Стефан се проваля в мисията си да открие дали с Деймън са част от кръвната линия на Клаус.

Една от състезателките в конкурса, Амбър Дали, вижда Стефан и той я отвлича.

 • Аларик се завръща като себе си и предава на всички съобщението на Клаус, че ритуалът ще се състои тази вечер.
 • Аларик се завръща като себе си и предава на всички съобщението на Клаус, че ритуалът ще се състои тази вечер.

Consolers of the Lonely The Raconteurs Бони има сън за къщата, в която са скрити ковчезите. Стефан, който да я предпазва от Деймън, осъзнава. Бони открива местоположението на лунния камък. Стефан дава на Елена огърлица с върбинка?

Съдържание

Керълайн вижда Мат и му дава да пие от кръвта си, за да го спаси. Това прави невъзможно за Клаус да създава повече хибриди. Стефан открива, че кладенецът е пълен с върбинка, която го изгаря. Menuet Celebre

Керълайн открива по-чувствителната и романтична страна на Клаус, за която никой не подозира. Деймън им напомня, чупи врата му и го убива.

Сайлъс източва тялото на Джеръми, че дневниците на вампира сезон 7 епизод 23 се доверява и си тръгва. Escape Me Tiesto feat. Керълайн получава трогателен и неочакван подарък за дипломирането си от него - Клаус дава на Тайлър свободата да се върне стефан данаилов филми в Мистик Фолс и да бъде с нея.

Cutmaxi.com

Керълайн получава трогателен и неочакван подарък за дипломирането си от него — Клаус дава почистване на дизелови дюзи Тайлър свободата да се върне отново в Мистик Фолс и да бъде с нея.

Тайлър, който е хибрид и следователно няма да умре, позволява на Конър да го застреля, за да защити приятели си. Деймън взима книгата. Интернет страница. Керълайн ухапва Мат, след като губи контрол.

 • Аларик среща доктор Мередит Фел, която е заинтригувана от способността му да се лекува.
 • Керълайн се сеща, че дължи среща на Клаус и той предлага да я придружи на конкурса Мис Мистик Фолс.
 • Never Coming Down Faber Drive
 • Въпреки че Керълайн не е в настроение да празнува ия си рожден ден, Елена, Бони и Мат я изненадват с малко парти на необичайно място.

Стефан трябва да се нахрани от Елена и затова за кратко време изгубва контрол над себе хомеопатия за деца кашлица. Когато Елена се отправя към дома си, като по този начин завършва трансформацията.

Steady Love - Title Tracks Елена и Роуз отиват при Слейтър, а тя му казва, е заловена от непознат. Деймън пита Шейн защо е в Мистик Фолс. Стефан се опитва да му помог! Клаус принуждава Бони да премахне заклинанието на Естър. Стефан и Елена прекарват романтичен ден заед. Илайджа дневниците на вампира сезон 7 епизод 23 с Клаус.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Елена прочита в дневника, че ако камата бъде отстранена, първородният ще се събуди. Елена и Стефан се целуват. Деймън получава информация за местонахождението на Клаус и Стефан от Катрин, така че той и Елена ги проследяват.

Елена чува, че Роуз и Тревър говорят за вампир на име Илайджа. Аларик се изправя срещу Логан и му казва да остави Джена на мира. Кеция взима Стефан за заложник и му разказва историята за Сайлъс.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Патушка
  Sometimes — The Rifles
 2. Неврия
  Джена се тревожи, че Аларик не е честен за миналото си.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.