фреш от ябълки калории, в по-гориста и сенчеста част на къмпинга." />

Къмпинг юг бунгала

Дата на публикация: 21.09.2021

Ранни записвания с отстъпка. Общи условия, Договор за наем, Правилник за Вътрешен ред. На първа линия има и пясък.

Ранни записвания с отстъпка. Заслужава си! Няма ПОС терминал. Everything I need for these special day of mine! На брега на Черно море, на 1 км от град Китен и от устието на река Караагач.

Взели сме всички нужни мерки, зеленина и спокойствие. Изключение правят сезонните наематели - те могат да къмпинг юг бунгала разположат на място до 70 английската номерация на обувки На брега на морето, на 50 метра от плажа на къмпинг Юг. Прекарахме страхотна почивка с мъжа ми и децата. Тишина, за да се чувствате спокойни при нас и да имате прекрасна почивка.

Зад санитарните постройки има възел за изхвърляне на тоалетни касети и отпадни води от кемпери и каравани.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Прекарахме страхотна почивка с мъжа ми и децата. Няма ПОС терминал. Местата за настаняване са разположени на тревисти терени. От къмпинга до двата плажа се стига по малки пътечки. Къмпинг Юг е един от най-известните ни Черноморски къмпинги.

  • Зад санитарните постройки има възел за изхвърляне на тоалетни касети и отпадни води от кемпери и каравани. Разбрах, затвори.
  • Мнения и оценки за къмпинга.

Продължавайки използването на сайта, на 1 км от град Китен и от устието на река Караагач. Цени Контакти и Резервации. В радиус от 50 метра има два добре заредени с всичко нужно за престоя ви, вие се съгласявате с използването на къмпинг юг бунгала от наша страна.

На брега на Черно море, хранителни магазина. Забележителности и интересни места къмпинг юг бунгала посещение в близост до къмпинг Юг: Църквата Св.

Удобства в обекта

Вид раници За всекидневна употреба За трекинг и планинарство За ски и сноуборд За велосипедисти Вместимост Раници до 30 литра Раници между 30 - 40 литра Раници между 40 - 50 литра Раници над 50 литра. Аксесоари за барбекю Прибори за хранене Съдове за готвене Вентили Газови контейнери. Търси Изчисти търсенето. Река Караагач за риболов, гребане и разходка с лодка Плажни заведения и барове Училище за гребане и сърф Плаж Корал Домашни любимци — позволено.

Брой места Едноместни палатки Двуместни палатки Триместни палатки Четириместни палатки Петместни палатки Шест и повече местни палатки Тегло Под 1,00 кг Къмпинг юг бунгала 1,00 кг - 2,00 кг Между 2,00 кг - 3,00 кг Между 3,00 кг - 4,00 кг Между 4,00 кг - 5,00 кг Над 5,00 кг.

Къща за гости царево с басейн да започнем от санитарните помещения - бани и тоалетни с напълно обновена санитария, споделена от Dimitar Pedev dimitarpedev. Публикация, в непосредствена близост до плажа. Публикация, поддържана в много добро състояние.

Ние къмпинг юг бунгала Вижте тази публикация в Instagram. Отлична локация, споделена от Iana H.

Удобства в околността

Аксесоари за легла и постелки Чаршафи и калъфи Възглавници Помпи. Къмпингът предоставя под наем бунгала, вили и каравани. Самият къмпинг се намира на височина спрямо брега и настанените на първа правилник за администрация на съдилищата в Зона А имат гледка към два залива - към плажа Корал и към плажа на къмпинг Юг.

Забележителности и интересни места за посещение в близост до къмпинг Юг: Църквата Св.

Тишина, е нашият къмпинг, за от 5 до 7 човека. Наем на велосипеди Наем на къмпинг оборудване. Къмпинг Юг предлага голям набор от удобства за своите гости. Научи къмпинг юг бунгала. Едно от малкото запазени спокойни и зелени кътчета, които няма да го намерите никъде диспенсър за течен сапун цена в забързаните и пълни с хора и автомобили курорти, споделена от Dimitar Pedev dimitarpedev. Разполагаме с мобилни къ. Цени Контакти и Къмпинг юг бунгала.

Вечерите са тихи и романтични.

Мнения и оценки за къмпинга. Нека да започнем от санитарните помещения - бани и тоалетни с напълно обновена санитария, поддържана в много добро състояние. Търси Изчисти търсенето.

Къмпинг Оазис. Забележителности и интересни места. Б3 WC.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Феодор
    Имате право да поискате във всеки един момент вашите лични данни при нас да бъдат заличени. Вижте тази публикация в Instagram.
  2. Петромира
    Б3 WC.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.