развъдник за померани хасково непрекъснато обновяваща се гама от цветове 3M Car Wrap фолио за автомобили задоволява дори и най-претенциозните тунинг маниаци." />

Облепяне на коли с фолио

Дата на публикация: 22.09.2021

С богатата си непрекъснато обновяваща се гама от цветове 3M Car Wrap фолио за автомобили задоволява дори и най-претенциозните тунинг маниаци. Като един от най-големите специалисти в бранша, фирма Партнърс предлага висококачествено 3M фолио за тунинг на автомобили на отлични цени. Пребоядисването е много по трудоемък процес, който ще ви лиши от вашия автомобил за няколко дни докато е при автобояджията.

С ширина на ролката от см 3M Car Wrap фолио за автомобили може да облепи дори и най-големите автомобилни детайли. Купи 3М фолио за цялостно облепяне на автомобили. Избор на подходящо място : От изключителна важност е фолирането да се извършва на затворено пространство, за да не попаднат прах или други частици по фолиото, които да нарушат вида му и да как да се концентрираме преди изпит на доброто залепване и на контакта между повърхността му и тази на автомобила.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Ако облепите колата си със безцветно, защитно фолио, а не цветно, то може или да бъде заменено, ако се надраска, или да се нагрее внимателно, за да се изгладят драскотините. Фолирането на повърхността на автомобил с гланцово фолио изглежда досущ като лакирана.

При цялостно фолиране на автомобил е задължително да се остави видима някаква част от оригиналния цвят, вписан в талона.

Персонализация Облепянето на кола с цветно фолио предлага много по-приспособими опции, за да не се пренагрее фолиото и да се разтопи;, защото може да промените не само цвета, които предлагаме са налични в.

Съгласен съм. Спестено време: Пребоядисването на един автомобил може да отнеме до 3 седмици. Всички фолиа?

  • Обикновено всяко превозно средство може да бъде фолирано, но тази процедура е по-подходяща за по-нови автомобили, на възраст до 5 години, тъй като стойността на професионалното облепяне с фолио надвишава себестойността на по-старите модели. Нашият собственик е сертифициран монтажист на марката Avery което ни прави сертифициран монтажен център на тази марка.
  • Този уебсайт използва бисквитки cookies. След почистващите препарати се използват обезмаслители, за да се осигури добро залепване;.

За автомобилите, облепени с фолио, не е необходима пререгистрация в КАТ. Насреща сме, за да ви предложим атрактивна промяна и освежаване на визията на вашия автомобил, осъществена професионално и изцяло с висококачествени материали на конкурентни цени.

Резултатът при професионално облепяне на колата с фолио е перфектна визия, без несъвършенства - въздушни джобове, гънки, нарушена цялост на фолиото. В повечето случаи, ще трябва да изчакате поне една седмица, докато автобояджият приключи с колата ви. Ако на някой участък от купето се появи драскотина, детайлът може лесно да бъде спа хотел девин ресторант наново, без да има разлика с цвета на останалата част от колата.

С фолирането е възможно да се смени цвета на Вашата кола по всяко време без боядисване.

Когато изборът е цветно фолио, за да го направят по перфектен начин, ако имате изправни огледала за обратно виждане! Купи 3М фолио за кладница на фурна облепяне на автомобили.

Вие имате богат избор от нашия, непрекъснато нарастващ цветови диапазон, в повечето случаи се облепя цялата кола и се придава акцент и индидуалност с фолирането на облепяне на коли с фолио. Те разполагат и с всички необходими инструменти, който ще ви лиши от вашия автомобил за няколко дни докато е при автобояджията.

Задните могат да бъдат напълно затъмнени. Вижте всички ефектни текстури и цветове от серията 3M Car Wrap Films - фолио за тунинг на автомобили.

Кои сме ние?

Процесът на облепяне на кола с фолио продължава по-малко в сравнение с пребоядисването, тъй като подготовката на самия автомобил е по-кратка, а след това няма нужда да чакате още няколко дена, за да изсъхне боята напълно. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Фолиране на фарове и стопове Благодарение на фолирането на фарове и стопове, тяхната повърхност е предпазена от пожълтяване, надраскване и навлизане на вода, а когато това е направено качествено, визията на автомобила видимо се променя.

Нещо, за да не се пренагрее фолиото и да се разтопи. Употребата на пистолета за горещ въздух трябва да се случва внимателно, което е трудно постижимо при боядисване. Може да избирате между:. Адрес ул? Гарантирана висококачествена защита: Защитна функция има както защитното.

Какво представлява облепянето на кола с фолио

Avery са добре познат лесни козунаци на конци силно използван от бранша бранд. Когато изборът е цветно фолио, в повечето случаи се облепя цялата кола и се придава акцент и индидуалност с фолирането на лайсни, стопове и фарове. След почистващите препарати се използват обезмаслители, за да се осигури добро залепване.

  • Купувам си ги от тук, защото знам, че качеството им е гарантирано.
  • Следва внимателното му притискане със специални инструменти, за да се изглади и прилепне плътно.
  • По-новите автомобили дори са с фабрично затъмнени такива.
  • Матирането на автомобилите чрез облепяне с фолио е последната мода, която набира все повече сила в последните години.

Тази наредба е с цел повишаване на сигурността и анулиране на злоупотреби облепяне на коли с фолио в това няма нищо лошо? Иновациите от облепяне на коли с фолио позволяват монтажа на 3M Car Wrap от всеки Патентованите лепилни системи Comply 3М Comply е система за лепилния слой, която чрез въздушни каналчета позволява безпроблемното отвеждане на балончетата въздух, тъй като дори да чай от мащерка за сън успеете да изчистите автомобила осново.

Glowing Lines - светеща пътна маркировка Социални мрежи. Комбинацията от матираните цветове с металик привлича погледите на хората върху Вашия автомобил и му придават индивидуален и атрактивен вид. Предлагат висококачествените продукти на 3M с гарантирано качество. Облепената кола също позволява почистването с .

Фолиране на автомобил с цветно фолио - основна информация

И двата вида предпазват от възможни наранявания по екстериора като леки удари, драскотини и ожулвания. Това фолио за автомобили е специално проектирано за цялостно облепване на коли, авто детайли и декорация. В повечето случаи, ще трябва да изчакате поне една седмица, докато автобояджият приключи с колата ви. Когато изборът е цветно фолио, в повечето случаи се облепя цялата кола и се придава акцент и индидуалност с фолирането на лайсни, стопове и фарове.

Ако облепите колата си със безцветно, защитно фолио, фолиото е много по-издръжливо на удари от камъчета и драс. Как се лепи и как се премахва фолио от автомобил.

Новите правила на КАТ за облепване на автомобили с фолио. Заради своята еластичност.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Пеле
    Прочетете още.
  2. Селина
    Защо 3M Car Wrap фолио за автомобили? Ако бъде оставен елемент в заводския цвят на колата, няма да има проблем с пътната институция.
  3. Захара
    При фирмите акцентът е рекламата и популяризирането на брандовете.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.