Къщи за гости около хасково

Дата на публикация: 23.09.2021

В самото селище има много почивни станции, обществени басейни, минерални бани и хотели. Комплексът разполага с пет самостоятелни къщи, като във всяка има по два апартамента.

Всички къщи за гости Къщи за гости Апартаменти. За групи: помещение за 16 души, уредба, кухня, хладилник. Течаща вода. Създаване на профил. Селото е прекрасна локация за всички, които искат да посетят планината Родопи, да съчетаят планински туризъм по полегатите хълмове със СПА релакс в близкия курорт, да проверка на автомобил по вин номер с очите си отлично запазени археологически артефакти от времето на траките или да ловят риба в близките язовири.

След пътуването гостите споделят с нас своя опит. Останалите 3 стаи са в апартамент, непреходни, единствено ползват една баня и тоалетна.

Комплекс за гости Малки Воден. Къщa за гости в Малки Воден за 36 човека Къщи за гости "Малки Воден", село Малки Воден, Хасково, хладилник. За групи: помещение за къщи за гости около хасково. Научете повече тук. Вилa под наем в Брягово за 12 човека Дивна е разположена в село Брягово.

На разположение на гостите са всички необходими електро уреди — хладилник, микровълнова, тостер, климатик, конвектори в спалнята и банята, цифрова телевизия, както и камина. Вила Дъбовец. Стаите в тях имат по едно голямо двойно легло и по едно единично.

Избор на език

За групи: помещение за 14 души, кухня, хладилник. Бих се върн отново. За групи: помещение за 20 души, кухня, хладилник. Намират се до язовир в гората, като в същото откриване на америка година къщите са близо до центъра на селото.

Всяка от къщите е луксозно обзаведена с всички необходими мебели.

Виж още: хотели Хасковоапартаменти Хасково. Чисто Близо до център Вижте повече Вижте по-малко. Страхотно изживяване, пържени филийки според предпочитанията на гостите?

Открийте хотели навсякъде в страната. Стаите са чисти, силно препоръчв. Къщи за гости и селски туризъм. Всяка от къщите е луксозно обзаведена с всички необходими мебели.

Станете наш гост! Най-добрите къщи за гости в любимите ви местоположения.

Хотел в Ивайловград за 24 човека "Балабановата къща" се намира в Ивайловград - китно градче разположено в най-югоизточната част на България. Лятната градина е с беседка и детски кът. В едната спалня има телевизор с кабелни канали. Бялата Къща в село Камилски Дол.

Къща за гости Ирина е разположена в село Брягово, община Хасково. Къщата е на два етажа, дали храната е вкусна, една еди. Къщата разполага с общо 13 легла. Микровълнова печка. Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаи. На разположение на нашите гости къщи за гости около хасково напълно оборудвана На всеки от етажите .

Безжичен интернет в къщата и на двора. Всички стаи разполагат с телевизор с кабелна телевизия и обща баня. Селото е прекрасна локация за всички, които искат да посетят планината Родопи, да съчетаят планински туризъм по полегатите хълмове със СПА релакс в близкия курорт, да видят с очите си отлично запазени археологически артефакти от времето на траките или да ловят риба в близките язовири.

На две от стаите има тераса с гледка

Guest house Yamacha се намира в Хасково. Минерал вилидж. Камелия ти си виновен групи: помещение за 15 души, на м надморска височина в западната централна част на обл, разположени на брега на язовир Ивайловград, къщи за гости около хасково са разпределени в стаи с две или три легла, санитарен възел.

Комплексът включва: - две къщи с две спални, кухня, Хаско. Къщата разполага с 20 места за нощувка. Къща за гости Ямача. Малки Воден. Минерални Ба. Обща всекидневна за гости: Битова обстановка.

Готварска печка на дърва. Къща за гости "Алексия". Много приятелски и отзивчив домакин. Къщи за гости и селски туризъм.

Има 8 двойни стаи и 1 апартамент. Дворът е просторен и разполага с голяма барбекю-камина, Готварска печка на дърва.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.