Хотел камелот слънчев бряг телефон

Дата на публикация: 23.09.2021

Показване на картата. Запазване на мястото за настаняване Премахнато от:. ТОП Цена

Моля, посочете датите на Вашия престой и проверете условията за желаната от Вас стая. Иван Рилски 10 тел. Възползвайте се от невероятна цена за Хотел Камелот - с оценка 8. Wi-Fi интернет е наличен в целия хотел и е без заплащане. Сауна Допълнителна такса. В хотела: Климатик, 24 ч.

Категории: Персонал 9. Какво е времето за настаняване и напускане в Хотел Камелот. Цената е на нощувка и включва: нощувка на all inclusive light до Какао Бийч безплатен паркинг безплатен интернет плувен басейн с детска част чадъри и шезлонги около басейна. Храни и напитки. Ще ви върнем разликата. Съгласно чл.

Други населени места в околността: градове: гр. В този хотел се приемат карти.

Партньорска програма

Хотел Хотел Камелот. Моля, посочете датите на Вашия престой и проверете условията за желаната от Вас стая. Северната част на курорта опира крайните възвишения на Старопланинския масив, а това създава прекрасно съчетание от море и планина. Чистота 8. Допълнителни мерки за здраве и безопасност. Дартс Допълнителна такса.

Мога ли да паркирам кола в Хотел Камелот. Най-близки летища? Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, къмпинги и почивни домове, дали храната е вкусна.

От 6 април г. Самият комплекс разполага с голяма леглова база в хоте.

За onfire.bg

Гледката е повече от прекрасна. Преди да закупите своя ваучер трябва да проверите възможните свободни дати за настаняване! Най-бързо до Слънчев бряг от София може да се стигне със самолет София-Бургас. На цялата територия на хотела има безплатен Wi-Fi.

Забележителности Язовир Искър. Полезно Неполезно Вие сметнахте този отговор за полезен Вие сметнахте този отговор за неполезен. Powered by Sirius Software. Все още нямате профил. Показване на цени. През летния сезон е препоръчително закупуването на билетите да става поне една седмица предварително. Изпратете въпроса си до мястото за настаняване по-долу.

Стилни апартаменти в близост до Какао Бийч.

Номер на резервация. Общи условия. Всички езици Всички езици български 95 английски 51 руски 13 немски 6 турски 5 френски 5 гръцки 2 испански 2 иврит 6 румънски 1 полски 4 сръбски 1 украински 1 литовски 1.

Стана грешка. Wi-Fi интернет е наличен в целия хотел и е без заплащане. Софийска област Хотели Апартаменти.

Описание на all inclusive light:. Как се случва всичко. Този сайт използва бисквитки cookies за повишаване на ефективността си и отговаря на изискванията описани в общия регламент за защита на личните данни! Охраняем паркинг. Расположението беше превозходно - чудесна гледка.

Здравейте,може ли да се лови риба в язовира. Офертата е валидна за периоди:.

Избор на език

Моля, опитайте отново по-късно. Погрижиха се нищо да не ни липсва. Единственото нещо, което не харесах беше факта че имаше паяжини в ъглите на стаята, които се виждаха на слънце. Моля, опитайте отново.

Слънчев бряг, Какао бийч - м. Мястото е много приятно. Хотел Камелот Резервирайте сега.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Маргрет
    Powered by Sirius Software. Това са стъпките, които това място за настаняване е предприело, за да осигури природосъобразно и екологично пътуване: Енергия и парникови газове.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.