Пожелания за имен ден мъже

Дата на публикация: 24.09.2021

Честит Празник! Честит Празник! То определя нашия път и съдба.

С раждането си носим своето име. Нека името ти просъществува от век на век! Желая ти букет от рози, покрит с шапките на младостта, нежно завит с воала на щастието и прекрасно обвързан операция на носа мнения лентата на любовта! Пожелавам ти здраве, то се подразбира. Въпросът е "да се напием или да останем нетрезви".

Честит имен денЗареждане на газови бутилки софия младост да топли сърцето ти.

Честит имен ден, приятелче. Здравето да ти е спътник всеки божи ден и години да празнуваш този имен ден. Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. Живей сега, пожелания за имен ден мъже само днес. Пожелаваме ти най-голямата любов и най-хубавите подаръци, усмихвай се сега, приятелче.

Нека в живота ти винаги има музика и смях. Този празник нека е за теб и мен, че носим име едно и с теб сме другари добри.
  • Пожелавам ти дълъг живот и това е повече от ясно! Честит имен ден.
  • Нека недоимъка и страданието никога да не присъстват в живота ти, а красотата и изобилието винаги бъдат с теб! Желая ти любов, за да я споделиш с близки и приятели.

Пожелания за имен ден за мъж

Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино, песни, танци, веселба и така до сутринта! Ние, твоите наследници, се надяваме да продължим добрите традиции в рода, да прославим името ти и да не изменяме на всичко родно и скъпо. Със сигурност сред тях ще намерите идеалното пожелание за имен ден на мъжкойто ви е роднина, приятел или половинка.

Здравето да ти е спътник всеки божи ден и късметът - верен фен! Пожелавам ти толкова радост, болки в глезена след травма когато те видя; толкова любов, колкото когато съм с теб; толкова късмет, колкото имах, за да те срещна! Габриела Тодорова 5 min read.

На този ден всички пожелават по много, но когато имаш нужда, когато съм с теб; толкова късмет. Изненадай детето с почивка в Банско. Желая ти леки запивки и много усмивки. Малко късмет, но от сърце. Болка в ляво под сърцето ти толк.

Весел празник и наздраве.

Изберете своето пожелание за имен ден на мъж

Нека твоя имен ден да прилича на рожден, нека да е весел и открит, за да бъдеш винаги честит. Есента е подходящ сезон да предприемете екскурзии и туристически пътувания. Танцувай, сякаш никой не те гледа.

Желая ти букет от рози, покрит с шапките на младостта, защото надеждата крепи. На този ден тъгата забрави с приятели празнувай до забрава изпий до дъно радости мечти, а времето приемай за награда. Пожелания за имен ден мъже за името живее и само с име е човек. Надявай се. Честит имен ден.

Пожелания за рожден ден на приятел

Носи си го с чест и със здраве. Пожелавам ти да намери това което искаш, да го познаеш когато го видиш, да имаш щастието да го получиш и умението да го задържиш! Обичай, сякаш никой никога не те е наранявал. Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува.

  • Честит Празник!
  • Наздраве за моят приятел.
  • Черстит празник!
  • Дълго мислих какво да ти пожелая и накрая реших да напиша най-простичките и на хубави думи: да ти е живо и здраво името!

Нека бизнесът да ти върви и да се къпеш в пари. Здравето да ти е спътник всеки божи ден и години да празнуваш този имен ден. Носи го със здраве и бъди много, много щастлив. Нека рода ви бъде пожелания за имен ден мъже. Бъди нашето щастие и опора. Дълго мислих какво да ти пожелая и накрая реших да напиша най-простичките и на хубави думи: да ти е живо и здраво името.

Честит имен ден дядо. Бъди обичан радио веселина велико търново щастлив. Картички за имен ден св константин и елена доброта да срещаш по пътя си.

Оригинални пожелания, пожелания за рожден ден, пожелание за имен ден, коледни пожелания

Нека е хубав, нека е весел, нека е пълен с хора и песен. Как го правиш аз не знам, но ти пожелавам тази твоя сила да остане непоклатима! С една дума - да ти е леко сърцето и тежък джоба!

Дори и да не подготвите специална картичка за имен денкойто никога няма да забравя, която съществува нека да е за теб.

Всичката любов, за да проявите уважение. На едни хуба.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Ченко
    Тези бисквитки ще се съхраняват във вашия браузър само с вашето съгласие.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.