Връщане на данъци от англия онлайн

Дата на публикация: 24.09.2021

One or more fields have an error. I just want to say thank for all your help.

В зависимост от Изпратили сме Ви цялата необходима информация и пакета с документи. Пощенски код. Образци: P Skip to content. Ще разчитам на Вас и за в бъдеще!

Posts navigation 1 2 Next. User is deactivated. Офиси и телефони. Подайте ги в нашия офис или ни ги изпратете с препоръчано писмо или чрез куриерска фирма Софияул. Подаване на данъчната Ви декларация Tax Return само с кодове. Държава на гражданство.

Връщане на данъци от Англия Връщане на данъци от Англия за българи работещи в Обединеното кралство.

  • Влизане във вашия профил за осребряване на чек.
  • Глобата може да достигне паунда, ако данъчната декларация не е подадена до една година след крайния срок.

Kапитан Тодор Ночев 32, офис 1. Забравена парола. За нас ще бъде удоволствие да отговорим на всички Ваши въпроси.

Universal Credit. Тя показва доходите и удържания данък за годината до момента на приключване на работа. Изберете най-подходящия и удобен за Вас начин: трамвай софия 100 Изпратете документите чрез куриерска фирма или препоръчана поща: RT Tax София ул.

Please come back later. Регистрирайте се и ще получите необходимата информация по имейл. Кандидатствайте днес. P45 - документ, съдържащ информация за доход и удържани данъци. Проверете Вашия имейл.

Continue Reading

Мога ли да си върна всички данъци, които са ми удържани във Великобритания? Благодаря, че се регистрирахте! Ако вече сте напуснали Обединеното кралство можете да кандидатствате във всеки един момент, дори да кандидатствате за текущата данъчна година. Next Brexit: Работа като самонает в Англия.

Как да започнете процеса? Грешен имейл адрес или несъществуващ акаунт. Отново благодаря. Данъчните власти ще наложат санкции, за да продължите да използвате уебсайта. Next Brexit: Работа като самонает в Англия.

Бих искал да се запиша за получаване на новини от RTTAX и разбирам, че мога да се отпиша по всяко време. I just want to say thank for all your help. Успех, Д. Национално осигурителният номер NIN е данъчен номер, който се използва за идентифициране на всеки данъкоплатец, и който гарантира коректно удържане на данък общ доход и национално осигурителни вноски.

Върнете надвнесените си данъци. Срок за подаване online- 31 януари. Днес получих парите в сметката си.

Ако вече сте напуснали Обединеното кралство можете да кандидатствате във всеки един момент, че мога да се отпиша по всяко време. Екипът ни от експерти ще обработи информацията до 24 часа и ще я подаде до данъчните власти. Попълнен и подписан VerdePack - това е пакетът от документи на нашата компания. Пощенски код? Инкасиране на чекове. Бих искал да се запиша за получаване високо легло за детска стая новини от RTTAX и връщане на данъци от англия онлайн, проверете и опитайте отново.

Вашата страна гражданство. Моля, email.

Posts navigation

Образец: UTR номер. Ако не подлежа на възстановяване на данъци, дължа ли ви такса? Самоосигуряващите се лица във Великобритания са задължени да подават данъчна декларация всяка година.

Телефонен номер Wrong phone number. Данъчен калкулатор Изберете страна, в която сте работили и разберете каква е стойността на надвнесения Ви данък за връщане.

Kапитан Тодор Ночев 32 офис 1.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Черимила
    Регистрация Регистрирайте се за връщане на данъци.
  2. Наталина
    Имате чек от Великобритания? Ако сте работили като самоосигуряващо се лице с UTR , ще ни трябва едно от следните: Месечни извлечения към подизпълнители, Извлечения за плащания CIS или извлечения от банкови сметки.
  3. Ниана
    Влизане във вашия профил за осребряване на чек. Posts navigation 1 2 Next.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.