Хотел с комфорт хисаря

Дата на публикация: 24.09.2021

Големи отстъпки в Хисаря Ексклузивен достъп до оферти само за регистрирани потребители - директно по имейл. Чудесно, вече сте абонирани!

Получиха комплимент - комплект тоалетни принадлежности, това беше приятна изненада. Quiet, clean and very comfortable hotel. Гостите могат да се отпуснат в панорамния проходи в българия пътна обстановка с изглед към града и да релаксират в градината.

В близост до хотелския комплекс има разнообразни ресторанти. Най-популярните съоръжения. Персонал 9. Поддържа се температура около 30 градуса.

Водата в басейна е чиста и топла. Научете повече Разбрах. Дестинация и общност. Polite staff Clean and quiet although the building is on a main street. Избор на дати.

От часа. Центърът на града се намира на 1 км разстояние.

Въведете датите си, за да видите актуалните цени и оферти за хотели в Хисаря

Безплатен частен паркинг е достъпен на място резервация не е необходима. Абонирайте се, за да виждате Тайни оферти. Stanislav България. Перфектно качество и местоположение! Моля, проверете номера на резервацията и ПИН кода и опитайте отново. В този хотел се приемат карти.

  • Гостите, които отсядат в Уелнес Хотел Си Комфорт, могат да се насладят на високо оценена закуска по време на техния престой оценка от отзиви на гости: 8.
  • Водата в басейна е чиста и топла!

Дата на настаняване Дата хотел с комфорт хисаря напускане. Храни и напитки. Прочетете още. Археологически музей гр. Можете да научите повече за това и други удобства от Уелнес Хотел Си Комфорт на тази страница. Какъв тип закуска се сервира в Уелнес Хотел Си Комфорт. Показване на цени.

Спечели Почивка за двама на Константин и Елена през Август !

Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др. На място има фитнес център. Местоположение Центърът на град Хисаря е на 1 км, а Пловдив е на 70 км.

Следните опции за паркиране са налични за гостите, достъпен за трудноподвижни гости Безплатен хотел с комфорт хисаря. Отзивът не бива да съдържа цинизми! При настаняването гостите трябва да предоставят валиден документ за самоличност със снимка и кредитна карта.

Thanks to Tanya who welcomed us. Друга забележителност наблизо са древните римски руини.

Уелнес Хотел Си Комфорт - Хисаря

На разположение на гостите има само вътрешен басейн. Pavlinka Seymenova. От BGN 95 за нощувка. Телевизионни канали за деца. Той предлага достъп до лечебните сили на минералните извори, които са показателни при чернодробни, жлъчни, ендокринни, бъбречни и опорно-двигателни болести, както и при проблеми с обмяната на веществата.

Прочетете още. Благодарим ви. Още оферти от Санторини. Изберете категория. Възползвайте се от невероятна цена за Уелнес Хотел Си Комфорт - с оценка 9, дадена от скорошни гости. Интериор Паркетен под! Това са стъпките, за да осигури природосъобразно и екологично пътуване: Хотел с комфорт хисаря, за удобството на гостите в хотела има асансьор. Други 45 Всички оферти Здравейте.

Анонимен потребител България.

Стаи и наличност

Препоръчани оферти Top. Прекрасен хотел! Предлагаме безплатни халати на всеки гост.

Здравейте, когато правите резервация пред Booking се изисква дебитна карта винаги. Научете повече относно басейна и другите съоражения на тази страница. Дата на настаняване Дата на напускане.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Лила
    Boryana Metodieva.
  2. Къцо
    Цена от.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.