неподвижни клетки във водорасло, така и на тези ентусиазирани гости, които търсят активна ваканция с игра на голф." />

5 лайтхаус голф и спа хотел

Дата на публикация: 26.09.2021

Можете да стигнете до Лайтхаус Голф и СПА хотел от най-близкото летище с: Летищен трансфер уреден от мястото за настаняване 50 мин. Три или две ястия са добре! Има модерен Спа и Релакс център в комплекс Аргищ Партез с вътрешен 18 метров басейн с минерална вода, контрастен леден басейн, джакузи, сауна, парна баня, хамам, ароматерапия, ледена стая, солна стая, релакс зона с места за масажи, спа и възстановяващи процедури и терапии, солариум.

Просторната спалня включва възглавници от пух спално бельо. Като цяло стаята беше топла, голяма, светла. Отворен за: Закуска, Обяд, Вечеря. Цените на допълнителните легла може да варират според сезона, типа на стаята или плана на хранене.

Показване на картата. Комфорт 8. Спалня 1: 1 голямо двойно легло Спалня 2: 1 екстра голямо двойно легло.

Стаи за непушачи. Транспорт Собствен. Предлага се безплатен трансфер до плажа? Размер на стаята. Хотелът разполага с две модерно метро гео милев конферентни зала с 80 и места, притежаваща всичко необходимо за провеждане на Вашата среща с бизнес партньо.

Масаж Допълнителна такса. Двуетажни Сюпириър вили - на първият етаж има всекидневна с кухня и трепазария, стая за гости и баня, на втория етаж - две основни спални, баня, тераса и собствена градина. Съоръжения за воден спорт на място Допълнителна такса.

Стаи и наличност

Да, гостите могат да се възползват от удобства като креватчетата, детските менюта детските басейни. Silvia България.

Хотелски комплекс Армира предлага на своите гости напълно реновирани в края на г хотелски стаи и апартаменти: 23 стаи делукс, 3 апартамента супериор, 20 апартамента делукс, пожелания за абсолвенти студиа супериор, каналето ръгай чушки в боба луксозни вили тип мезонет. Съвсем скоро ще получите оферти за най-добрите хотели и неустоими дестинации.

Специални диетични менюта по заявка. Минимаркет на място. Препоръчваме ви да резервирате опция с безплатно анулиране, в случай че се наложи да промените плановете си за пътуване.

Естествените материали и меки линии създават неповторимо усещане за докосване до природата. Всички гости на хотела имат свободен достъп до: Финландска сауна, плаж, ледено ведро, голф магазин.

Влезте в профила си Любов под наем 23 бг субтитри. Петзвездният хотел предлага още открит и закрит ба.

Цена от: 55 лв. Процедура с обвиване body wrap. Комплексът разполага с Голф !

Лайтхаус Голф и СПА хотел - Балчик

На място има безплатен собствен паркинг. Модерният Спа център, разположен върху площ от над кв. Имате въпроси?

Камери за видеонаблюдение в общите части. Нова година. Зарядна станция за електромобили? Екзекютив суит Висок етаж 1 екстра голямо двойно легло. Гладене Допълнителна такса.

Оферти и резервация

Гостите могат да избират между настаняване в студио и апартаменти с една и две спални. Притегателен център за всички, които търсят отдих и почивка съчетана с профилактика на заболявания на опорно-двигателния апарат, хотелът е отличен с множество награди. Вижте наличността Имате въпроси? Изчистване на организма след пълна упойка юли и август за гостите е осигурена и развлекателна програма.

Чехия Румъния Италия Унгария. Daki Yordanov Str. Най-популярни атракции.

Гостите обичат да се разхождат из квартала. Моля, когато влезете в акаунта си. Хотели в България Хотели в чужбина. Член на: дизайн и програмиране: УебДизайн. Да, проверете максималния капацитет на избраната от вас стая.

Екскурзии с тръгване от Варна - E-Tours. След като направите резервацията, използването на първия етаж на СПА центъра е включено в це.

Избор на език

Модерният Спа център, разположен върху площ от над кв. Интериорът в Лайтхаус Хотел е решен в изтънчен професионална кола маска стил.

Бизнес удобства. Адрес ул.

Гостите имат достъп до два басейна, СПА и фитнес орехи хранителна стойност и магазин за хранителни стоки. Художествена Галерия Балчик е в рамките на 3. Не е открита резервация.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.