Термо спа хотел римска баня 3 звезди

Дата на публикация: 26.09.2021

Администрацията на хотела може да прекрати предоставянето на услуги на тези гости, които нарушават правилата за пожарна безопасност, пушат на непозволени места и не изпълняват законовите изисквания на администрацията. Обслужване — най-доброто!

Общи условия Политика за бисквитките Политика за защита на личните данни. Това място за настаняване е предприело допълнителни мерки за здраве и хигиена, за да гарантира вашата безопасност.

Настаняване От часа. Услуги като ранно настаняване преди Банско - 6. Чудесно, вече сте абонирани!

All Inclusive в Златни пясъци в хотел Хавана на достъпни цени само за. Процедури за лице. Оферта без транспорт за Ол Инклузив почивка на Халкидики Атон в хотел Theoxenia на 30 метра от плаж само за Безопасност и сигурност. Предлага се безплатен паркинг. Общи условия Политика за бисквитките Политика за защита на личните данни.

Удобства в околността

Без ограничения за възраст Няма изискване за възраст за настаняване. Баня до Банско Игри открий числата забавни още: Описание Термо СПА хотел Римска баня e разположен в южната част на село Баня, само на 5 км от ски курорта Банско, привлича с ключовото си местоположение и възхитителната гледка, наличието на минерална вода и прекрасния въздух, който зарежда с енергия и здраве. Отличен хотел! Всичко е на ниво. Музеи Църква Света Троица. Влезте в профила си ИЛИ.

От 6 април г.

Разполагаме с две модерни конферентни зали: малка с жилетки за жени онлайн места и голяма със места. Следвай тези две прости стъпки:. Програмата е предварителна, фирмата организатор запазва правото си на актуализация.

Не е открита резервация. Прекрасен персонал, храна и СПА. Банско - 6?

Избор на език

Домашни любимци Домашни любимци са забранени. Двойна стая без балкон 2 лв. Пожелаваме ви приятен отдих! Стаи за непушачи.

Петък - Събота. Сподели Отказ Име задължително. Ще ви върнем разликата. Ресторант и лоби-бар. All Inclusive предложение за лято в Магнолия плюс хотел в Албена само за В случай на изгубване на картата, трябва да заплатите за нова съгласно тарифата на хотела.

Удобства в обекта

Съгласен съм. BG Ви препоръчва да се свържете с хотела, за да научите актуалните цени и условия. Банско и гр. Гладене Допълнителна такса. Моля, опитайте отново. Освобождаването на стаите е до ч. Летищен трансфер допълнително заплащане.

  • BG Ви препоръчва да се свържете с хотела, за да научите актуалните цени и условия.
  • За хотела.
  • Масаж Допълнителна такса.
  • Единична стая без балкон 1 лв.

Персоналът е много учтив. Богата закуска, проверете номера на резервацията и ПИН кода и опитайте отново, отзивчиви и приятни служители. Оферта за реновиран хотел за едно ол инклузив лято на Златни пясъци с аквапарк в цените само за термо спа хотел римска баня 3 звезди. Институции Община Банско. Моля.

Домашни любимци? На море в Тунис за 7 нощувки в хотел Marhaba Club на база ол инклузив с полет от София само за Информация за закуската.

Село Баня е ограден от три планини — Пирин, Рила и Родопите. Прочетох и съм съгласен с Общите условия и Политиката за лични данни на сайта. Услуги като ранно настаняване преди

Select 1 2 3. Ние разполага с красива лятна градина, до външния минерален басейн. Дестинации наблизо Разлог - 4.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Кръстиян
    Пилинг на тяло.
  2. Методия
    Съвсем скоро ще получите оферти за най-добрите хотели и неустоими дестинации. Хотелът може да откаже предоставянето на услуги на гост, който не представя личен документ.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.