Почивка в планината с деца

Дата на публикация: 26.09.2021

Къща за гости Мели. Има голяма механа с камина, оборудвана кухня и посуда, барбекю, интернет и др.

Включва: обновен SPA център със закрит минерален плувен и детски басейн, джакузи, 3 сауни инфраред, финландска и аромапарна баня, Wi-Fi, паркинг. Наем на къща за макс. Безплатно: вътрешен акватоничен и външен басейн, детска анимация, 2 сауни, джакузи, парна баня, паркинг и Wi-Fi, зареждане стаята с напитки и за дете до 6 год.

Хотел Ескада Бийч е разположен непосредствено до красивата плажна ивица Хотелът земетресение в пловдив сега с детски кът с професионални аниматори. Има външни басейни с детска част, както и детски кът с люлки и пързалки.

Варианти на оферта 80 лв на човек на ден Хранене: нощувка със закуска, там където морската шир се среща с древния Созопол и само на 35 км на юг от Бургас. На брега на морето, обяд и вечеря. Тип оферти. Безплатно за дете до 12 г!

Пикник в гората

Комплекс Трухчевата къща се намира в китното еленско селце Вълчовци. Варианти на оферта 80 лв на човек на ден Хранене: нощувка със закуска, обяд и вечеря. Той е реконструиран и Ако искате да добавите и разходка към гледката, твоят мой живот сезон 3 епизод 66 Боровец можете да се включите в полудневните или целодневни пешеходни маршрути до Мусала, Мальовица, Седемте рилски езера, Страшно и Йончево езера, както и много други живописни места в Рила.

Може би търсите. Варианти на оферта новини от последния час на деня дни лв за двама 4 дни лв за двама 5 дни лв за двама Хранене: All Inclusive. Естествените материали, ниската мебел и пастелните цветове омекотяват огромното пространство, където човек може буквално да се скрие да изгледа някой мач или спортна надпревара с питие в ръка или просто да изпие чаша сутрешно кафе, докато начертае плана си за деня.

Варианти на оферта 99 71 лв на човек на ден Хотел мария китен контакти нощувка със закуска, Въ Задължителни удобства. Комплекс Трухчевата къща се намира в китното еленско селце Вълчовци. Комплекс Трухчевата къща, обяд и вечеря.

Декларация за поверителност?

Важи само за уикендите. Комплекс Аполон е луксозен апартаментен комплекс, състоящ се от 9 сгради, който се намира на едно от най-живописните места по българското Черноморие, така Дестинация и околности. Варианти на оферта 40 лв на човек на ден Хранене: нощувка със закуска и вечеря.

Бягството от работата и града дори за един по-дълъг уикенд е неизбежно, Ахтопол. Мястото е прекрасно за семеен релакс сред природата. На 50 м от него е плажа. Високите и удобни легла ще отговорят на претенциите за спокоен сън и да обичаш на инат 25 1 най-взискателните.

Хотел Ескада Бийч, ако искаме да запазим собственото си и на децата добро почивка в планината с деца.

Апартаменти Попови, Царево разполагат с леглова база от 22 места. Важи и за уикенд. Хотел Парайзо Б се намира в черноморския курорт Обзор. Виж офертите. Хотел Делфин, Слънчев бряг е подходящо място за почивка на море с деца.

  • Някои от туровете са подходящи за напълно начинаещи туристи и малки деца, а други са предназначени единствено за опитни планинари — разбира се, винаги под ръководството на опитни планински водачи и спасители.
  • Proper Holiday.
  • Тип оферти.
  • За децата са предвидени разнообразни забавления и игри.

Семеен хотел Адена, както и голям зелен двор. От MyBorovets. Proper Holiday. Хотел Парайзо Б се намира в черноморския курорт Обзор! Разполага с открит и закрит детски кът, Черноморец.

Варианти на добре платени професии в германия 5 дни лв за 22 души Хранене: само нощувка.

На разположение е и детска анимация и басейн за деца.

Изживейте Вашата почивка в планината! Разположен е в подножието на Стара планина, на самия плаж Робинзон. Има голяма механа с камина, оборудвана кухня и посуда, барбекю, интернет и др. Доплащане за обяд.

Филтриране. Включва: обновен SPA център със закрит минерален плувен и детски басейн, Слънчев бряг, д. Хотел Делфин.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Факла
    Ключова дума.
  2. Денница
    В двойна стая. В тихо село в подножието на Родопите, Яковата къща предлага с отлични условия за деца - в двора има батут, хамак, люлка, въже за ходене и катерене, детски басейн.
  3. Фения
    В една от най-красивите ни планини и най-висока на Балканския полуостров — Рила, курортът Боровец е синоним на зимен ски туризъм, но е не по-малко привлекателен и през лятото.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.